Анонимността във форума

• 42 250
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 195
може би не са предполагали, че ще се използва толкова често  Thinking

# 196
Идеята за темата ме озари след като видях новата опция "Анонимен". Въпросите ми са какво би ви накарало да излезете от "комфортната зона" на анонимността и какво би ви накарало да ползвате новата опция? Не мислите ли, че форума е така или иначе достатъчно "скрит" (все пак тук всеки може да бъде когото си поиска)?

Е може, ама нали (е възможно да) има хора, които те познават, може от тях да искаш да се скриеш.

Хехе, сега пробвах опцията.

# 197
В модераторската тема. Подфорум "правила".

Момичета ,аз не успях да намеря нито темата ,нито подфорума.Да не говоря,че не се справих и с търсачката.Малко помощ,моля.

# 198
Погледни вляво под емотиконите, има Допълнителни Опции

# 199
  • Другата България
 Thinking
Знам ли?
Хвана ме неподготвена.
Давай по симпатия/антипатия.

# 200
  • Ямбол
Thinking
Знам ли?
Хвана ме неподготвена.
Давай по симпатия/антипатия.
Не са ми познати и интересни предходните анонимни, с изключение на онези, които се шегуват и знаят какво мога.

# 201
Явно това е темата на анонимните!  Laughing За да не остана и аз по-назад ще се впиша,като такава.Ако някой си мисли,че е анонимен в бг-мамма,жестоко се е излъгал.Лично мен са ме разкривали,аз също съм попадала на мои близки и познати и знам кои са им профилите тук.Достатъчно е само да попаднеш на пост,който ти е познат като история и нещата са ясни.Дори не е нужно да следиш и търсиш някого умишлено.Чак се чудя защо е нужна тази анонимност,с аватари и никове,след като вече няколко пъти са ме познавали толкова лесно,а и аз съм разпознавала доста хора...колкото да се залъгваме,че сме скрити и можем да споделяме свободно.

# 202
  • София
Аз не съм се регистрирала да се крия,това което казвам си е така и мнението ми си е такова каквото ще го кажа и очи в очи.Защо да се криеш?

# 203
  • Другата България
Е, на мен пък това винаги ми е било непонятно - как ще "разкриеш" някого по пост, познат като история? Нима само една жена примерно е разведена, изоставена, с любовник, с извънбрачно дете....има толкова сходни ситуации, случаи, случки, че трябва това да ти е цел, за да го направиш. Да четеш от-до всички теми в СО, тук, самотните родители, и да търсиш прилики? После да се ровиш на човека в публикациите?
Не казвам, че е невъзможно, но ми е непонятно като изискващо време и ресурс Laughing.
И продължавам да смятам, че ако наистина някой реши да е анонимен, ще го направи и без да има такива, които толкова лесно разпознават.

# 204
midnightStar,така е,но има доста хора,които искат да споделят проблем,за който не биха искали да знаят всички околни.Да кажем например една жена,която пише в "Искам бебе"има нужда от подкрепа и влиза тук за да си споделя с други жени в нейното положение.Обаче същата едва ли ще иска половината съседки и роднини да знаят кога е в цикъл,овулация,кога прави секс с мъжа си,кога е по прегледи и прави тестове и т.н. и т.н.Сигурна съм,че има много форумки,които си споделят подобни неща на воля и идея си нямат,че вероятно някой познат ги чете.
Merri_An,напълно е възможно,понеже както казах мен са ме разкривали точно по този начин,както и аз съм разпознава близки хора по същия.Достатъчно е да се разпишеш в някоя от темите и да дадеш малко повече инфо за себе си,като от къде се връщаш току що от почивка,или какво работиш,в допълнение с лентичка на децата ти и работата е готова.Може да останеш анонимен,но може би ако влизаш рядко и задаваш някакви общи въпроси или коментари.

# 205
Аз 2 пъти съм писала като анонимен(сега 3ти), защото просто предпочитам така, не съм от пишещите, а по-скоро от четящите, следящи определени теми. И най се дразня като пусна коментар за нещо(не анонимно), с което съм наясно и мога да помогна с инфо, някоя гуру бг мама (1000+ мнения) да тръгне да спекулира по въпроса как съм се регистрирала, за да изразя мнение по даден въпрос, за реклама или от някакви подобни съображения. Затова пиша като анонимен - не се вижда колко мнения съм написала. Пък и в крайна сметка си мисля, че е по-важно какво, а не колко си написал Simple Smile

# 206
+ като не те знаят, най-вероятно , защото си нов, ти "влизат грубо с бутонките" без да се замислят. На тях им е готско, нали имат "приятелки", "фенове" и са от сто години тук, що да се правят на голямата работа пред новите, нали са по  Wink

# 207
Много елементарно съждение. Това, че ти пише "Анонимен" в профила хич няма да те спаси от бутонки, терлички и миризливи чорапи.

# 208
Точно пък на анонимните ще им се вслушат в приказката. По добре си пиши с ника, от къде си...те мненията се трупат, вече май няма значение по какви теми пишеш, всичко се отчита. Аз имам много повече публикации отколкото ми показва, но не ми пука особено.

И аз съм го яла, от старите кучета във форума Laughing

# 209
Доста озлобени хора има тук. bowuu

Общи условия

Активация на акаунт