Анонимността във форума

• 42 257
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Във форума като цяло или тук в темата са озлобени?

# 211
Във форума като цяло

# 212
  • София
Зависи какво разбираш под злоба.човек трябва да се научи да има избирателна пропускливост и да отсява нещата.

# 213
Като се има предвид, че виртуалното общество във форума е представителна извадка на реалното общество, сигурно има озлобени хора. Навсякъде ги има. Извън форума човек си избира с кого да общува, докато тук по принуда се налага да четеш всички, докато не се научиш да четеш избирателно.

# 214

Все някой има вечно неразбран и отхвърлен.  Laughing

# 215
Винаги се намира и някой да се заяжда за спорта  Twisted Evil така е и в живота, хора всякакви. Някои кеф им прави да се карат с другите , други пък са прекалено обидчиви и няма средно положение. Казвай м*****а им. Не са длъжни да те харесват. Не си длъжна да им мълчиш

# 216
  • София
Много ясно форумски данък не плащам hahaha

# 217
  • Ямбол
Какъв е проблемът да кажеш някому майната му с ника си?

# 218
Проблемът, че нямат топки за да го направят.

# 219
  • град-държава
Е, на мен пък това винаги ми е било непонятно - как ще "разкриеш" някого по пост, познат като история? Нима само една жена примерно е разведена, изоставена, с любовник, с извънбрачно дете....има толкова сходни ситуации, случаи, случки, че трябва това да ти е цел, за да го направиш. Да четеш от-до всички теми в СО, тук, самотните родители, и да търсиш прилики? После да се ровиш на човека в публикациите?
Не казвам, че е невъзможно, но ми е непонятно като изискващо време и ресурс Laughing.
И продължавам да смятам, че ако наистина някой реши да е анонимен, ще го направи и без да има такива, които толкова лесно разпознават.
Разпознавали са ме само по ключови думи, които си употребявам и начин на изразяване, интереси особено. Laughing
Тук имам поне 4 съученички от гимназията и още един куп познати, с които взаимно сме се разпознавали. Етърва ми също е форумка.
Нищо анонимно няма в този форум. Laughing

# 220
Доста озлобени хора има тук. bowuu
И доста мишоци има!

# 221
А тези, които наричат едните злобни, а другите мишоци, какви са? Grinning

# 222
  • Другата България
На всяко гърне мерудия! Буквално и преносно! Wink

# 223
А тези, които наричат едните злобни, а другите мишоци, какви са? Grinning

Какви трябва да са?