Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 022
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 180
Това, което не го обрича на диети.

Е, дай малко ноу-хау, моля!

# 181
  • тук-там
Защо не споделиш какво яде един интелигентен мъж, м?

Френска, лучена супа.  Joy

# 182
Аз за обяд правих качамак,  много обичам.
Мире, не сме ли на режим? Аз ядох боб на обяд, а довечера - плодове.

Изплюй веднага плодовете за вечеря, жено!  Crazy Никакви такива, па за боба на обяд няма да се обаждам  Mr. Green И качамак... тц, тц, тц. ТЦ!

Белинда, ти къде си в режима, помня аз че обещах да строявам редиците, чувствайте се строени.

Жаки, сега прочетох, дано се оправиш бързо, явно грипът е много коварен, и на мъжа ми баба му след грип се е обзавела с пневмония и болница...

... сега се връщам да ви дочета, ама стигнах до Тони и плодовете за вечеря и спешността в мен реагира  Whistling

# 183
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Тя пък като е една диетична (лучената супа)...

# 184
Янтра, аз за това казах, че има много начини за овкусяване на качамака.
Иначе си е просто едно сварено царевично брашно.
Как ще го ядеш после си зависи изцяло от вкусовете. Simple Smile

Бориле, килограмите и как изглежда една жена са субективно нещо. Simple Smile За мъжете пък, съвсем...
Ако харесваха и подбираха само по това....доста жени щяха да са сами.
Ако си ме представяш като глиган с анцуг (по наша съфорумка), това е твое лично виждане за нещата. Simple Smile

Хайде и още щях да пиша, ама ще го пропусна....Simple Smile не ми се навлиза в спорове.

# 185
  • Варна
Това, което не го обрича на диети.
Няма нужда да се правиш на важен. Изпъкваш така, ама по вдлъбнат начин.  Laughing
Който си прави диета, си знае какво да ограничава.

Светалчо , какво направи ти? Много вкусно изглежда бре!

# 186
Светалчо, няма нужда да опитваме, така го описа, че даже и да не обича човек качамак, ще му се дояде. Ей, гаднярки такива! Заради вас тези дни ще направя качамак. Тамън сестра ми има една шарена сланина, от която я е гнус, та ще взема да я отърва от нея и ще си направим качамака, както трябва.

# 187
И на мен ми се дояде качамак, баба го прави страшен  Heart Eyes
Ама няма, защото яздих пътеката и ще ми е гузно. Ще ям заешко.

Джаки, лошо си се докарала, оправяй се бързо. И аз давам един глас за лапите със синап - като ученичка изкарах 2 пневмонии една след друга и тази гадост ме спаси от трета.

# 188
Нищо не си представям. Просто ми направи впечатление, че едно 80% споделят, че са на диета или започват такава.
Гадже тук не си търся така че , спок Wink
Някой помоли за ноу хау.  Никво пържено.  Фаст фууд също.
Само от споменаване на баница с праз получавам киселини  .

# 189
Ами да, вкусно е и моят мъж само ме врънка да правя качамак, а аз все отбивам номера, защото...а бе много се яде. Освен това го карам той да го "върти", че аз не съм много силна в ръцете.

# 190
  • София
От какво е починало 8-годишното детенце от Разград?Ей,какво става в тази държава бе...

# 191
Аз започнах диета, ама да ви кажа ядох чисто месо и салата, сега пак така, че не ни се минаваше за риба. За утре - овесени ядки за закуска, филе и салата за обяд, филе и салата за вечеря. И ако огладнея малко сурови ядки следобяд. Какви качамаци, какви плодове вечер, тц, тц... плодовете сутрин  Wink Иначе нищичко няма да се случи.

# 192

Добре, госпожице, на вас ще направим едно смути от авокадо и целина и ще ви пратим да си го пиете в "красива мама". Тук готвим с праз.

# 193

Добре, госпожице, на вас ще направим едно смути от авокадо и целина и ще ви пратим да си го пиете в "красива мама". Тук готвим с праз.
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Бе що стряскаш момчето...

# 194
Янечек, ти не само с праз готвиш ами и с бебета , доколкото разбрах  hahaha шегувам се  Hug

Общи условия

Активация на акаунт