Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 061
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 195
Ок,  така да бъде. Трябваше да предположа, че засягам болна тема.
Яжте си квото искате.

# 196
  • някъде ... тук ...
Ако беше го написал по друг начин, реакцията нямаше да е такава.

Мър, много си права за яденето.
Отивам да въртя педалите, че друго време не остана.

# 197
Аз не съм тук да ви угаждам и да пиша каквото би ви харесало. Нека сме наясно.
Не съм бил в женски форум, регистрирах се е така,  за някаква различна емоция. Не знам докога ще ми е интересно.До когато - до тогава.
Но да ми казвате как да се изразявам... newsm78

# 198
С тези превземки "ах и ох" баш си нацелил форума  Laughing Темата не чак толкова, обаче  Wink

# 199
Аз не съм тук да ви угаждам и да пиша каквото би ви харесало. Нека сме наясно.
Не съм бил в женски форум, регистрирах се е така,  за някаква различна емоция. Не знам докога ще ми е интересно.До когато - до тогава.
Но да ми казвате как да се изразявам... newsm78

ОК, Борка. Ти ще олицетворяваш женската гузна съвест. Wink

# 200
  • Ланкър, планините Овнерог
Ха, добра вечер.
Само първата и последната страница минах. На последната пак се вихри ядене. Аз днес до тук бях горе-долу диетична - сутринта банан, после малко сурови ядки, на обяд кисело мляко с мааалко бисквиДи. Ама сега мисля, че ще прегреша.... Коремът ми говори.
Добре, че говорите (пишете) за качамак, та да не ми се дояде още повече. Бляк, таквоз нещо 2-3 пъти съм се пробвала, ама не моа го преглътна.

# 201
Направихме и ние една доза, не в машината, само за проба. Получи ни се страхотен, аз вече си го и изядох, че ще пия хапчета.
Ползвах царевично брашно. Разбих го предварително във вода и със здравата ръка бърках без прекъсване на слаб котлон. Като започна да се отделя от стените на съда го махнах. Мекичък беше като го опитвах, веднъж правих със царевичния грис и ми беше зърнест. Хареса ни с повече масълце, определено става бързо и лесно. Със сигурност ще правя пак, когато някой ме подсети Wink

# 202
  • Луната ни пази
Аз започнах диета, ама да ви кажа ядох чисто месо и салата, сега пак така, че не ни се минаваше за риба. За утре - овесени ядки за закуска, филе и салата за обяд, филе и салата за вечеря. И ако огладнея малко сурови ядки следобяд. Какви качамаци, какви плодове вечер, тц, тц... плодовете сутрин  Wink Иначе нищичко няма да се случи.
Мър, съжалявам, но ще те оспоря. В един от вариантите за вечеря на Минус 60 има плодове, а тази система действа и то трайно. Казвам го от личен опит!
Жаки, оправяй се. И майка в болницата беше на терцев. И на още сто неща, де, ама и на това.
Качамакът ни е от любимите неща. То по нашият край направо си е национално ястие. Но го правим много рядко, най- вече когато чичо ни дойде на гости. Стринка не може да го прави и за това го правя аз Simple Smile Човека направо си купува пътьом царевичния грис и ми го връчва. Овкусявам със сирене, сметана, кисело мляко и масло.

# 203
  • Euskal Herria
Точно съм нацелила рецепти и диети - я, по-запознатите да кажат - житото диетично ли е или не?
Че сега съм на ануш абур, много го обичам.

Мър, при мен диети няма да важат. Храненето ми е сведено до минимум. Килограмите ми са от проблеми с жлезите, почнах да ги трупам още преди да променя двигателния си режим. Но не бих отказала някои съвети за упражнения. Поне корем и бедра да стегна. Пак ще се търкалям, ама поне да не треса толкова месата  Joy.

Утре тук е празник - почивен ден. Тази вечер са карнавалните шествия, организирани от общината. Много е зрелищно. Раздават бонбони, а за децата са предвидени дребни подаръчета. На сайта на общината обявяват маршрута, къде какви прояви ще има. Като се замисля - в месеца има поне една такава фиеста.

# 204
Тия 14 страници докато ги изчета  Shocked
Здравейте   bouquet На мен ми е студено също, но аз съм много зиморничава, така че не съм критерии. По Гергьовден ще се раззимя  Mr. Green Обичам го тоя ден, еййй  Heart Eyes Сина ми е роден тогава  Heart Eyes
Жаки, уффф, че гаднооо  Hug Момичетата са дали добри съвети, ако можеш - ползвай, но АБ не пропускай!

# 205
Пазила съм диета 2 пъти в живота си. Е, не мога  Crossing Arms

# 206
Разбира се, че няма да си пропуска антибиотика, щом се е стигнало до пневмония, но е важно да вземе още мерки, за да се оправи напълно.

# 207
  • Ланкър, планините Овнерог
Леле, Жаки, чак сега видях. И аз така, ама тъпо и упорито не влизам в болници. Тоя път поне кашлях, но предишните, освен болка в гърдите, друго - нъцки. Освен инхалацията с Вентолин, и с физ р-р по много пъти на ден може и е хубаво да инхалираш. Моя инхалатор още не съм го прибрала и не смея да го прибера, че току виж пак притрябвал  ooooh! И мноооого чайове ми бяха казали да пия. Не е толкова важно да са топли, а просто заради билките. Аз си правех за деня едно шише от 1,5л, че иначе не се сещам.
Оправяй се бързо, че път те чака  Hug

# 208
Shagya, така е режими много, аз лично не бих яла плодовете вечер, имам си и доводи разбира се, както сигурно и тези "за" вечеря, важното е накрая да се отслабне.

Днес беше лудница, надявам се да се укротим и да дойде събота. Тези дни мисля да пообиколя и магазините, ако остане време, много обичам следпразничните разпродажби  Twisted Evil А днес мисля да се позиционирам рано в леглото, ще погледаме "Приятели" и ще си почетем. Поръчах си на един приятел да м вземе четец от Америка, убедиха ме, че са по-евтини там. И утре ще закъснея за работа, от сега ви го казвам.

# 209
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Яне, точно анушабур (не знам как се пише правилно), не е диетичен, мила. И аз много го обичам, ама е доста калоричен - захар, ядки, сушени плодове (а повечето сушени плодове са допълнително подсладени). Варено жито без нищо в първата половина от деня може и да е диетично, но само толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт