Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 095
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 330
  • В Космоса
В Родопите навсякъде е хубаво, доста сме ги обикаляли, но последно бях впечатлена от красотите на Белинташ. Бяхме отседнали тук: http://sabazius.eu/ Достъпът е затруднен, хубаво е да е висока колата, иначе я оставяте доста далече. Но дори и с подходяща кола не се стига до самото селище. След като я оставите имате 300 метра антистресова пътека  Crazy. За мен, лично, си заслужаваше и още как! Heart Eyes

# 331
В дилема съм какво да облека довечера. Риза в цвят бордо или графитена такава.
Освен ризата, какво друго ще обличаш?
Зависи и къде ще ходите Wink

# 332
  • В Космоса
Моля отново за съвет какво лекарство да поръчам на мъжа ми да ми купи! Знам, че не сте специалисти и трябва да се посаветвам с такъв, знам, но все пак ако някой може да помогне! Praynig Пия парацетамол, започнах да пия и от Синекод-а на дъщеря ми Crazy, прави си двете инхалации с новия инхалатор, обаче не минава. В момента ми е отпаднало, леко ме боли и главата. Tired

# 333

Дънки.
Ще ходим да вечеряме някъде и после в рок клуб ако не бъркам.

# 334
Акаша, вземи най-добре отиди на лекар.
Ей до къде се докара Жаки за 2дена, сега с бронхопневмония.
Каквото и да купи, ако не е точното само дето ще го пиеш.

Jukebox Hero, като не сме те виждали и не знам колко ти подхожда бордо....бих заложила на графита. Simple Smile но пък ако си сигурен...давай с бордо.

Тони, сетих се аз за теб, ще споделиш за къщата. Simple Smile Но като се затопли времето.

# 335

Jukebox Hero, като не сме те виждали и не знам колко ти подхожда бордо....бих заложила на графита. Simple Smile но пък ако си сигурен...давай с бордо.

Висок, строен, красив и неотразим.

# 336
Херо, аз разбрах, че нямаш дилема. Simple Smile

# 337
  • Варна
Акаша, на мен парацетамолът никога не ми е помагал.

Пия Нурофен стоп колд по описаната схема в листовката.

Имам и Кафетин колд за който пише, че освен втрисване и температуро понижаващо, действа и на зачервено гърло, кашлица и хрема. Пила съм го преди години и бях доволна, но бях забравила за него.
http://apteka.framar.bg/30014852/%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B5%D1%82% … B0%D0%B1%D0%BB-10

# 338
  • някъде ... тук ...
и координатите на Белинташ си записвам Crazy

Тони, гръцката тема си е ОК за идеи. Аз затова я ползвам Simple Smile

# 339
От вчера сме в "новото" жилище. Не е ново, а на свекърите, но те не живеят в него от доста години.
Студено ми е и съм се свила на кълбо, но пък ми е тихо и спокойно. Няма го вече кошмарът от досадните, проклети съседи!

Честит Йордановден на имениците! Бъдете живи и здрави и много щастливи!

# 340

Като напишеш "Херо" ми отнема секунда и половина за да стопля, че за мен се отнася.

# 341

Висок, строен, красив и неотразим.

Ау, също като мен, с по едно а накрая.

Като напишеш "Херо" ми отнема секунда и половина за да стопля, че за мен се отнася.
Съжалявам, Jukebox Hero!!! Прости ми!

# 342

Дънки.
Ще ходим да вечеряме някъде и после в рок клуб ако не бъркам.

Ти сериозно ли мислиш, че в този форум някой ти вярва на тъпите пързалки? Пързалка било, в ръцете му паднала...що не ходиш в тийн форумите, там поне може и да вярват на глупости. Ако не са гледали достатъчно холивудски простотии де. Къде си тръгнал пред истински жени да се превземаш?

# 343
  • В Космоса
Благодаря, Мис! Hug Ще поръчам Нурофен стоп колд.

Мире, сложно е да се добера до лекар, искам да избегна това. Иначе трябва да мъкна детето с мен, на което само това му липсва.

Мамче, дано ви е уютно в новия дом! Hug

# 344
  • някъде ... тук ...
И толкова ли не можеше да си напишеш мнението с истинския профил, който и да е той, ами Анонимен ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт