Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 63 852
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Без значение дали ще съм свекърва или тъща, все ще е кофти за отсрещната страна.  Joy

# 481
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Жаки, това е част 2 на драмата  Mr. Green 1-вата с пържолите също е култова! Обаче Янечек направо я срива със земята,  а тя се прави на неразбрала  Whistling

Я я дай тая пържолена сага, че взехме да се изнервяме от любопитство..

# 482
Жаки недей така,че и зетьовете не ги знаеш какви ще са.  Laughing

Те ако са заврени ще си мълчат, ако ли пък си живеят сами да се оправят, ни ще им правя баници, ни ще им турям късмети:) Аз не съм много по тая част, две поколения в една къща и кухня не е добра идея.

# 483
# 484
  • Sofia
Брей,не мога да ви изчета,че да изляза  ooooh!

На Сашка на темата и аз съчувствах Thinking Ама, аз съм си лапни-шаранка. Хеле,пък на "дете" много съчувствам. Живо-здраво.  Peace
Ама,ми е странно кой и защо си инвестира времето да измисля и списва измислени драми? newsm78

# 485
Две поколения в една къща е ужасно, но някои го практикуват в още по-изварен вариант - в апартамент. И не две, а 3 поколения. Не знам как се живее така, сигурно е ужасно.

# 486
Джули 21, тъй като аватарът е друг, не знам дали си същата Джули, чието бонбонче беше в болница и вчера стискахме палци какво ще каже докторската слушалка. Но ако си същата, не е никак добра идея детето да тръгва веднага на ясла. Нужно му е време да се възстанови, преди да се подложи пак на атаката на вирусите, които обичайно се разменят по детските ясли.  

# 487
  • София
светалчо, и аз това си помислих за детенцето на Джулката. Пневмонията не е шега работа.

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 14:04 от tonkabonka

# 488
  • София
Ох, треска ме тресе мен и от снахи, и от зетьове  Laughing

Сина ми, сладура, вече три (ако се не лъжа) гаджета е имал, ама аз хич и не примирах да се запознаваме, то за по месец-два-три, какво да им се ядосвам само  Laughing
На едната девойка, която беше за малко по-дълго, родителите го каниха на вечеря да се запознават, после и нещо там се мотаха заедно покрай нейния рожден ден ... Чудни хора  Laughing Ама предполагам, че когато имаш момиче ти е по-притеснено с кой се мотае навън. Ще ми се връща после с щерката.

# 489
  • София
Честито на именниците, да са здрави и много щастливи!
Не успявам да ви изчета, че съм потънала в работа.

# 490
  • София
Ааа, аз определено ще искам да знам с кого си има вземане-даване Катерина. Пу-пу, па като видя, че е някое възпитано момче, може и да ми стане по-леко.  Laughing Каквато е любовчийка, не ми се мисли какви ще ми ги сервира. На мъжовата фамилия се е метнала.  Mr. Green

# 491
  • София
Абе, възпитано момче, глупости. Достойни за нашите няма, това е ясно  hahaha

# 492
Честно казано със свекървата по- лесно мелим брашно, отколкото с майка. Да ми е жива и здрава, ама не й млъква устата, няма такава хипохондрия, само е единствено за болести се мели. Снахата завалията две години живя с нея, сега ще й изработвам медал:) Две свекърви съм имала и с двете много се уважаваме, защото още от началото се разбрахме да не си мешаме капите и всяка да си знае къщата и паниците:) Когато има възможност се събираме и ни е хубаво, защото няма какво да делим. Аз съм толерантна и , въпреки по- особения ми характер, не съм казала лоша дума на свекърва, може би затова и те ме уважават и се съобразяват с малкото ми изисквания за добро битуване. А именно, не се идва у нас без предупреждение, не се звъни рано сутрин, не се дават акъли за възпитание и хранене на децата. Само това е.

# 493
Благодаря ти, Бела, задоволих си любопитството - хвърлих едно око. Мен не ме вълнува тази тема, но изглежда, че вълнува много хора, след като е стигнала до 85 стр.
Интересно дали ще се оженят тези двамата newsm78 Много ми е интересно. Ако научите нещо, споделете.

# 494
Аз за сина ми си отдъхнах (пу, пу, да не чуе дяволът), но с малката тепърва ядове ще берем. Баща ѝ редовно следи с кого излиза и ми се кара ако не знам, аз чак толкова не се вживявам, само съм заявила да не е малтиец гаджето, че ще берем ядове с родАта.   Mr. Green

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 15:08 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт