Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 63 868
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 495
Аз пък се притеснявам моя синковец каква мома ще ми доведе в къщи. Simple Smile И за щерката също де....ама ще видим...

# 496
И аз се притеснявах, но след 2-3 притеснения нещата си дойдоха на мястото. Явно е слушал мама като му дуднеше.   Laughing

# 497
Напълно съм съгласна с вас, но трябваше да ида на интервю за работа...Казвам ви, няма по-ужасен ужас да останеш след майчинство без работа...И защо ли и аз ходя, като следва резонният въпрос: Има ли кой да ви гледа детето като е болно и аз отговоря отрицателно...Единственият вариант е дистанционна или почасова работа или детегледачка - последното е абсурдно, а засега и първата опция. Rolling Eyes

# 498
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз пък се притеснявам моя синковец каква мома ще ми доведе в къщи. Simple Smile И за щерката също де....ама ще видим...

Сесили, и да се притесняваш, и да не се притесняваш - все тая е. По-добре не се притеснявай предварително.

Жаки, ако имаш хубави отношения със свекървите, бъди сигурна, че и ти имаш заслуга. Това са двустранни отношения, не става с добра воля само от едната страна. За съжаление малко хора го разбират.

Джули, има по-ужасни ужаси. не се отчайвай толкова.Гледай сега детето. Нямаш ли баби да ги привикаш?

# 499
Ох, с чужбинските гаджета е много забавно. На сестра ми все й намилахме да не се хваща с германец, но и в никакъв случай с арабин. За арменец и сърбин дума за не става. При толкова много изисквания не знам как въобще си намери гадже.
А момчетата, само още малко да пораснат, ще ги предупредя да се пазят от рускините. Всякава друга гад ще мога да понеса, само не такова чудо.
пп: Щом Чек казва, че дудненето помага, почвам и аз.

# 500
  • София
Напълно съм съгласна с вас, но трябваше да ида на интервю за работа...Казвам ви, няма по-ужасен ужас да останеш след майчинство без работа...
Разбирам те, Джулка, много е сложно.  Sad От сърце ти желая скоро да намерите изход от това положение.  Hug

# 501
Е, разбира се, че има по-големи ужасии, касаещи здраве например, но знаем, ужас е когато всичко опира до финанси, а светът е такъв. Не разчитаме на никого, с ипотека и една заплата. Ужас не, ами ужас.

# 502
Тони, те твоите са краен случай, чела съм те. Моята свекърва е много добра, интилигента и всеотдайна майка.

# 503
  • някъде по морето
Приятелката на моя син е едно много симпатично и кротко девойче.... Simple Smile
И тъй като е сравнителнно мъничка - не много висока и слабичка, все се натискам да я храня... Grinning
Ние всичките в семейството сме високи и едри...все ми се струва , че е недохранено....
Аз пък от синковеца не съм доволна...(единствено мамино чедо разглезено), че не се държи достатъчно кавалерски и все дудна...ма друг е въпросът дали ми обръща внимание Joy

# 504
  • Euskal Herria
Две поколения в една къща е ужасно, но някои го практикуват в още по-изварен вариант - в апартамент. И не две, а 3 поколения. Не знам как се живее така, сигурно е ужасно.
25 години живяхме 3 поколения в една къща, в общо домакинство. Реално сега сме като младоженци с мъжа ми - откакто сме тук, само двамата. Дали е ужасно или не - зависи от всички обитатели. И аз като Жаки мога само да кажа, че донякъде съм по-доволна от свекърва ми, отколкото от майка ми (да ми е жива и здрава). Толкова години заедно със свекър ми и свекърва ми - не сме си казали лоша дума. Напротив, имах пълна свобода да правя каквото си искам в тяхната къща и са се съобразявали с мен за всичко - за обзавеждане, за различни промени, за възпитанието на децата. Последната година от живота си свекърва ми беше на легло, умря ми в ръцете. Може би има значение, че бях желана и искана снаха. От чужди хора съм чувала как съм била хвалена от двамата (и то случайно е споменавано, в разговор - една позната ми каза "Като ти каже името, направо мед й капе на сърцето").
Надявам се на такива отношения и с бъдещите ми зет и снаха. Времето ще покаже.

# 505
Лека нощ от мен. Отивам да спя. Утре ме чака дълъг ден.

# 506
Е, като няма друг вариант, човек най-добре да приеме единствения възможен.
По-ужасно ми се струва да съм на мястото на възрастния човек, който трябва да направи място за новото семейство и да се съобразява с него. Сори, но това си е моят дом, където ако искам ходя по гащи, правя секс и си мятам сополите по килима (само образно казано), така че който е достатъчно голям да живее с момиче, първо да си изкара пари, да излезе под наем и тогава  Sunglasses

# 507
  • София

Дребусът казва, че мрази момичетата и никога няма да се ожени.  hahaha Да видим, току виж се окаже, че ми доведе пък зет Crazy

# 508
  • София
Е, той и синът ми в първи клас беше в смъртна война с момичетата  hahaha

# 509
  • Euskal Herria
Янечек, права си, всеки сам прави избора си. Аз не се оплаквам. Мъжът ми имаше право да закупи апартамент от службата си (това още като се оженихме, по соц. време). Дойде комисия у нас, огледаха се и едната от проверяващите възкликна: "Аууу, какъв палат имате!". И дотам. Действително, къщата е  голяма, не сме се сбутвали в две стаи. Съумяхме и съумяваме толкова години да живеем без катаклизми. Даже се хилихме с децата - когато бяха малки, все казваха "на мама къщата", "на мама стаята", всичко беше "на мама"  Joy.

Общи условия

Активация на акаунт