Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 63 937
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 945
Куркума, има нужда и по трудово! Ако знаеш колко много се мъчех с тези схеми и накрая все не ми светваше крушката. Така и не се научих как трябва, но добре че Людмил знаеше, та да светне и моята крушка. Иначе двойка. Човек не може от всичко да разбира, а крушките и жичките са нещо, което не никак разбирам в приложната му част. Иначе закона на Ом го знам и мога да решавам задачи по електротехника. Ама само на хартия.

# 946
Егати колко е гадно да знаеш от какво ще умреш! То описано, описано, все едно в нас са живяли. Пфу

Още по-гадно е обаче, че не знаеш кога!

# 947
Много харесвам новата си работа - интересна е и колегите са готини.

# 948
Егати колко е гадно да знаеш от какво ще умреш! То описано, описано, все едно в нас са живяли.

Как го разбра сега това?

# 949
  • Sofia
Коремът ми залепна за гърба, готова съм за плажа:)
Mr. Green Казах ли ти ааааааааааааз. Не е толкова зле работата  Laughing

Яна,изтипосай се тук,де  Crazy

Цвети26, и аз се чувствам така-обръгнала,като че ли от такива ужасяващи и трагични новини  #Crazy
Както лекарите трудно се впечатляват и трогват от някакъв случай,така и все повече хора започваме да смятаме такива новини-атентати,катастрофи,бедствия,за ежедневие. Само чукам на дърво да ни подминават нас и това е.
Докато вечеряхме, обяснявахме на сина ни за ислямистите-фанатици. Припомних си и терористичният акт на летището в Бургас, който беше в период, когато често пътувахме със самолет до Варна, Бургас.  Tired Скоро имаше случай на изпотъпкани хора по НГ (не помня къде) в опита си да хванат летящи банкноти, които се оказали фалшиви.  Тогава се сетих за изпотъпканите деца пред дискотека "Индиго"  PraynigСветла им памет!

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 21:07 от GeNa

# 950
  • В Космоса
Пипилота6, ще се справиш, разбира се! Hug

Имахме процедура по сресване на косата на дъщеря ми, с ревовете, дърпанките, скубанките и всичко... И този път на сухо. Друг път докато е мокра я сресвам и е по-лесно, но пак е продължително и исках да избегна стоенето дълго време с мокра глава, че тъкмо се е позакрепила, като изключим перманентната кашлица, де. Няма такъв зор!

# 951
Още един глас за Игра на тронове. Задължително.

Баничките-мъфини точно така ги направих в тава. Нямам никакви форми - ни силиконови, ни несиликонови  Laughing

# 952
Кристалната топка. Laughing

http://friendsofhealth.com/wp-content/uploads/2014/08/Volume-III … dingtheMiasms.pdf

Сто и тринайста страница. Последното.

# 953
svetal4о, много, много ти благодаря. Като се прибера от Бургас ще я пробвам  cook

# 954
  • Вила Великула
Момичета, благодаря Ви за подкрепата. Ще се справя, сигурна съм!

# 955
  • Пазете Гор
Желая ти смелостта да не те напуска!

# 956
Пипилота, от все сърце ти желая късмет в борбата, ще се справиш Hug

# 957
  • София
Четох, че доста народ тука сте имали ПА, ама да знаете, че май само Алечка е имала баш ПА.
И други сме имали, но си траем.  Wink И няма такова нещо като баш ПА. Да, има си класически симптоми, но има и различни проявления. Предпочитам обаче да не ги изброявам. Който го е преживял, се моли втори път да не му се случва. Аз откакто спрях да се страхувам и да не ми пука, че ще получа ПА, не ми се е случвало. Но съм изненадана, че толкова много народ страда от тревожност, ПА и депресии. Всъщност какво да се изненадвам предвид времето, в което живеем...

Имахме процедура по сресване на косата на дъщеря ми, с ревовете, дърпанките, скубанките и всичко... И този път на сухо. Друг път докато е мокра я сресвам и е по-лесно, но пак е продължително и исках да избегна стоенето дълго време с мокра глава, че тъкмо се е позакрепила, като изключим перманентната кашлица, де. Няма такъв зор!
Акаша, защо е трудно сресването? Малката не обича или косата ѝ е трудна за разресване? Ако е второто, мога да ти препоръчам по-специална четка за коса. Откакто дъщеря ми навърши 2 годинки, сме сменили може би около 30 четки докато открием правилната.  ooooh!

пипилота, от сърце ти желая успех и сили.  Hug

# 958
Пипилота, чудех се какво да напиша. Кураж! Купи си Q-10!

# 959
  • София
Припомних си и терористичният акт на летището в Бургас, който беше в период, когато често пътувахме със самолет до Варна, Бургас.  Tired
Една от най-шоковите ми ситуации е атентата в лондонското метро през 2005 година. Едната взривена спирка беше нашата, живеехме съвсем близо от там. Приятелката ми още живееше там, аз живеех в БГ вече, но малко преди това бях там за няколко дни. Просто бях като обезумяла. Все едно бях пряк свидетел. Нямам представа защо се чувствах така. Или може би беше първият толкова сериозен атентат, случващ се в Европа в съзнателния ми живот. А сега са просто факти.

И искам и друго да кажа - мъжа ми спря цигарите от днес. Аз направих вече 1 година и 1 месец, ама да видим той как ще удържи. Като знам как ми беше криво първите дни, направо не знам какво ни чака следващите седмици. А и едната ми приятелка има РД другата събота, иска да прави голям купон, та как ще се издържи там...не знам. Нямам идея как мога да му помогна. Само го питам как е и май само го изнервям.

Общи условия

Активация на акаунт