Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 065
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 960
  • В Космоса
Тони, косата ѝ е къдрава и се заплита, загелпва, направо на расти става, затова. Grinning Ще се радвам да ми препоръчаш четката, ако смяташ, че ще ни е в помощ при тези условия. Hug

# 961
  • Пазете Гор
Мъжете сме делови хора, Цвети26, поне повечето. Говори му колко пари сте спестили.

# 962
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Цвети, купи му "Чай за отказване от тютюнопушенето" от магазините "Здраве от изтока" - има до Съдебната палата, на Цар Асен 2 и един до 22 у-ще на Пенчо Славейков. На мен и на мъжа ми много ни помогна. Действа на инсулиновите нива и като пиеш един чай, изпраща сигнал в мозъка, че си пушил и не ти се пуши така зверски. Малко лаишки го обясних, но аз съм си лаик в това отношение. Постепенно ти се намалява нуждата от пушене.

# 963
  • София
Тони, косата ѝ е къдрава и се заплита, загелпва, направо на расти става, затова. Grinning Ще се радвам да ми препоръчаш четката, ако смяташ, че ще ни е в помощ при тези условия. Hug
Акаша, и Кати е с къдрава коса, дълга, гъста и страшно оплитаща се. Ползваме от години спрея за разресване на Джонсън и Джонсън.
Четката ни е от тук: http://tangleteezer.bg/products_site.php?product=seorange

# 964
  • София
Акаша, спрей за разресване ползваме ние, един розов принцески от ДМ. И специална четка също, не знам дали като Тонкината. (ред. Сега видях поста на Тони, същата е).
И току се сещам как Куркума разказваше за ресането на момичешка коса от таткото, и за комбинирането на дрехи. И като мъжа ми повдигне въпросително вежда, че още нещо за косата й купуваме, го плаша, че ще го назнача отговорник по прическите сутрин.

# 965
  • В Космоса
Благодаря ви!  Hug

# 966
  • Sofia
Брех, какво дете имам да кажа. Изплезил езикът, решава задачи по математика посред нощ, сакън да не го взема утре по-рано от училище и да ги решава тогава. Иска да играе човекът с децата  Crazy  
Любител на седенето в училище до 17 ч.
А задачите ги има за домашно отпреди ваканцията, ама все не им идваше редът  ooooh! Та,тъй.
Да не говорим, че задачите на мен са ми бая трудни  Rolling Eyes Ама, са от математически курс,де,кандидатски,демек  Whistling

Пипилота  Peace

# 967
Пипилота, ще се справиш, бъди смела и всичко ще завърши добре  Hug

Направих кекс за закуска, ааааа сега си мислихте, че ме сгащихте нали, тц - смлени овесени ядки, белтъци, стевия и обезмаслено мляко, плюс другите му там неща за кекс  Stuck Out Tongue Че и вкусен стана. Това след питките ми отново от смлян овес. И утре съм приготвила и няколко неща за смути, първото за сезона, жалко, че не се сетих да си купя някои неща, но и с наличните ще стане  Peace

И лека нощ от мен, утре поне сутринта ще имам време да чета и пиша, после се не знае  Laughing

# 968
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз не харесвам TangleTeezer. Купих си го преди две години и така и събира прах- краищата стоят сухи, накъсани и наелектризирани от него. Иначе разресва, да.

# 969
  • Вила Великула
Пипилота, чудех се какво да напиша. Кураж! Купи си Q-10!
Извинявай за невежеството, но като се говори за Q10 се сещам за крем за лице. Това предполагам са някакви добавки. Аз в момента пия доста неща за подсилване на имунитета и антиоксиданти.

# 970
И аз купих четката за коса. Ужасно наелектризира и много рядко я ползвам. 

# 971

Няма ли спрей за такива коси? Аз имам няколко вкъщи, но ние сме с прави коси. При нас работи, но при вас не зная. А балсам не помага ли? Последно, има гребени/четки за такива случаи. Наскоро ги пуснаха. Може да ги има в амазон. Detangling comb/brush.  Ред. Май е същата, показана горе, но има за три вида коси. Тук естествено има избор, заради чернокожите, но онлайн сигурно ще намериш.

# 972
Как се слага скрит текст, много искам да ви споделя един любим стих, ама дългичък е.

# 973
Как се слага скрит текст, много искам да ви споделя един любим стих, ама дългичък е.

С т-то горе. Т

# 974
Нещо ми е особено, чета си стихове и ви черпя с един много любим!

Скрит текст:
СТРЪМНИНАТА

Дръж се, любов! Дръж се. Още малко остана.
Ах, как кърви тази твоя незараснала рана.
Но ти се дръж! Тегли, изплезила езика,
старата ни двуколка под ударите на камшика.

Вече е обед. Но с какво да те нахраним.
Изгоря тревата по сухите поляни.
С какво да те напоим - уморена и жадна -
младият дъжд върху нас толкова отдавна падна.

Дръж се, любов, дръж се, наше конче остаряло.
Има още силици в твоето жилаво, жилено тяло.
Развей над рояка мухи смъртоносната си опашка.
Виждаш ли! Има у тебе още дързост хлапашка.

Спомни си как препускаше дива и побесняла
в ранното утро по равното като хала.
Но сега е обед. Сега е горещо и стръмно.
Дръж се, любов! Дръж се, има време до тъмно.

Да стане студено и страшно - все пак още време има.
Сляпо тегли ни сега и не бой се: с тебе сме трима.
Само не спирай с изтощени крака и подути клепачи.
Дръж се, любов! Още малко! После ние на гръб ще те влачим.

Няма друга. Вече хвърли съдбата фаталното зарче.
Дръж се, любов, дръж се, наше орисано, храбро другарче.
Още е обед. Още е бавно и голо.
Сили събирай, когато препуснем с тебе надолу.

1984 г
Софи, благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт