Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 181
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 285
Аз съм Винету на галено, иначе сме по имена.

# 286
  • София
Аз не съм убедена, че моя изразява нещо "галено" с това Машенка. Ако сте гледали филмчето внимателно, всъщност Маша е голям темерут, който само тормози добрия Мечо, но иначе се обичат Laughing

# 287
  • Sofia
МамаСита съм аз. С тая Коледна реклама на Джъмбо, и на песен ги избива  домашните  Mr. Green
Обяснявам, че не съм Сита, а все Гладна, ама на   Crazy

# 288
Аз пък съм си Беба. Веднъж ММ чу, че майка така ми каза и край. Всъщност така съм си казвала името  като малка.

# 289
Аз съм си с името.....Simple Smile

Да кажа и аз с нещо Лека нощ....
https://www.youtube.com/watch?v=9XvLtpDugHA

# 290
ние пък си викаме Мопси! Много искаме такова куче и ни дойде отвътре  Mr. Green

# 291
Пропуснах....
Имам познат, който поразително прилича на Мики Рурк на млади години....Simple Smile

# 292
  • В Космоса
Ние сме "пипи"-та. baby_neutral

# 293
Ехоооо искам да кажа, че имам имен ден, а никой не ми честити  Crossing Arms сега ще кажете, че няяма откъде да знаете, обаче ССФ винаги има една кристална топка и е била на курсове при Рашо Гледача  Naughty

# 294
белла дона, айде честито де. Simple Smile
Ама какво ме занимаваш сега с твоя имен ден....аз говоря за Мики Рурк....в БГ вариант. Simple Smile хахаха  Heart Eyes

# 295
  • София
Аз точно влизам да ти честитя, Белла Дона.  Heart Eyes Много усмивки и щастие!
Аз пък не мога да заспя!

# 296
Така ви искам  Mr. Green Благодаря ви  bowuu Hug Къде го тоз Мики?

# 297
Така ви искам  Mr. Green Благодаря ви  bowuu Hug Къде го тоз Мики?

Абе един мой познат....Simple Smile даже май се чудя дали не е по-хубав от истинският Мики....Simple Smile

# 298
не знам дали си омъжена, ама ако не си какво му се чудиш още  Mr. Green

# 299
  • Варна
Белла донна, айде честито и да почерпиш.  Mr. Green
Имам да звъня днес за поздрави на скъпи ми хора.

От обръщенията между нас с милото, се сетих как го бъзикам. Той е върл металяга. И сега ми е надалече. Имаме си една игра-като ми се приходи някъде, пращам му песен. Примерно искаме с детето до замъка на Дракула-пращам му 'Made in Romania' Mr. Green Хич не се сърди, знае, че много обичам да се бъзикам. И дджей пантелис му пращах-като ни се приходи с детето до Гърция. Обаче него го е страх детето да излезе в чужбина без него, все едно ще ходим в петия свят. Няма как да ни придружи на моменти и предлага охрана.  Mr. Green
Ама щом е без него, аз му пращам "куцо магаре"

Общи условия

Активация на акаунт