Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 63 869
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 360
Как може редовен мъж да ползва думи като бордо и графит за дрехи?
Янечек, тук просто го закова!  Grinning Признавам си, че не ми просветна. Но наистина мъжете боравят с основните цветове. Няма резеда, нефритено, прасковено и т.н.  Mr. Green

Шегуваш се...

# 361
Добро утро и честит имен ден на Бела и момчето на Лили, да са живи и здрави!
Акаша, моля те заминавай на лекар! Това втрисане значи, че имаш темепература дори и лека да е не е безобидно и си отпаднала. Аз също смятах,че с Нурофена ще се оправя 4 дни го пих, резултата го занеш.
По- добре съм аз, но май Жаки тръгва, спололи има и прокашля ,специалитета й бронхит до 24 часа:( Дано не е вирусна пневмонията ми и да съм я заразила, снощи отидох до тоалетна, а тя грабнала чая ми и го изпила, аз съм виновна, не предположих, че ще дойде от детската, като торпедо и баш в чая ще се огледа. На обяд баща й ще я заведе на лекар, просто няма време да боледува сега.
Нещо ми е много мъчно, че оставям Мими, винаги първата седмица ми е много криво, липсва ми страшно. Тази година и на нея и е мъчно, ама за сестра й:) Мен кучета ме яли:) Така ми се искаше да може и тя да е с нас.

# 362
  • София
Тцъ, освен, ако не си в печатарския бизнес.  Mr. Green Е, в краен случай може и да повярвам че има леки изключения.

# 363
Тцъ, освен, ако не си в печатарския бизнес.  Mr. Green Е, в краен случай може и да повярвам че има леки изключения.

Художествена академия брои ли се?
Отказвам да повярвам, че според вас зрението на "нормалния" мъж е като компютърен монитор от 1991-ва - 16 цвята.

# 364
Изпадам в недоумение кое е шокиращото мъж да използва правилните имена на даден цвят. А, да. Забравих, че сме в 60-те и се води гейско.

# 365
  • Варна
Джубокс, бордо ще сложа аз. За теб остава графита.

# 366
Изпадам в недоумение кое е шокиращото мъж да използва правилните имена на даден цвят. А, да. Забравих, че сме в 60-те и се води гейско.

Всъщност, аз не използвах правилните имена. Ризата всъщност е цвят бургундскочервено а другата не е графит а Lightslate сиво. Но предположих, че ще ви дойдат непознати.
Хич не завиждам на гаджетата на някои от вас. Подобно тесногръдие е шокиращо в моите представи.

# 367
  • София
Художествена академия брои ли се?
Става.   Grinning

И все пак мъжете, като цяло, не се интересуват от бананово жълто или тревисто зелено.

# 368
  • София
Що бе? Моят мъж знае дори кое е цвят сьомга. Научи го едно време покрай Рос от "Приятели", който имаше прекрасна розова риза.
Пък иначе V-образни деколтета и купища нюансирани цветове аз свързвам с обезкосмени, веждоускубани и маникюрирани метросексуални ммм...младежи. Но на тях нали им мина вече модата. Не знам дали са го разбрали обаче  Thinking

# 369
# 370
Просто мъжете НЕ говорят така, освен ако не са дизайнери, както Тонкабонка отбеляза, ама дори тогава не ползват всички нюанси от CMYК за описание на облеклото си.

# 371
  • София
Хелоууу! Дано днес е по-спокойно откъм работа!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички именници, да ми е живо и здраво татенцето и племенника!

Джубокс, аз бих заложила на графита, но ти си знаеш, имаш огледало....

# 372
Onna-bugeisha, в грешка си. Добре поддържаните мъже никога не излизат от мода.

tonkabonka, Въпрос на обща култура е да знаеш, че съществуват нюанси. В този живот има и други цветове освен черно и бяло.

# 373
Jukebox Hero , не знам цветовете дали ги разбираш, но определено откъм скромност си много ощетен!!!
Мое мнение - нито една от двете ризи няма да върви със светли дънки!

# 374
  • В Космоса
Жаки, знам, че е по-добре да отида, но детето ми е по-важно в случая. Peace Не искам да прихване още нещо, като я завлека с мен по доктори. Не е да не се е случвало и не е да е веднъж само. Tired

Мъжът ми цветовете не ги знае в дълбочина, но знае много други неща, които биха се сторили неподходящи за общата култура на мъж от някои жени. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт