Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 63 851
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 450
Гледам мъжкото хоро в ледената Тунджа и направо ме втресе. Тук от списващите мъже - дали някой е влизал на Йордановден във водата. Още треперя Crazy
http://dnes.dir.bg/gallery.php?id=18188261&page=2#topnav

# 451
  • някъде ... тук ...
Бърди, май да. Само дето варени зеленчуци на салата яде само мъжът ми Crazy А ряпата я избягваме заради проблемите ни със стомаха. Нахут не съм опитвала, така че и не съм готвила.

# 452
  • Бургас
Гледам мъжкото хоро в ледената Тунджа и направо ме втресе. Тук от списващите мъже - дали някой е влизал на Йордановден във водата. Още треперя Crazy
http://dnes.dir.bg/gallery.php?id=18188261&page=2#topnav

Според мен емоцията ги грее. И виното де Simple Smile

# 453
Аз пък кнедли не мога да понасям.....ужасно тестено нещо, блудкаво....
Опитвала съм различни, обаче не е моята храна това.

# 454
Аз пък кнедли не мога да понасям.....ужасно тестено нещо, блудкаво....
Опитвала съм различни, обаче не е моята храна това.

Яла съм страхотен гулаш с много пухкави кнедли. Явно си зависи от приготвянето.

# 455
Кнедли от хляб не съм пробвала никога, но баба ми прави нещо като варени кюфтета, което нарича кнедли и то много ми харесва. А за ньоките какво ще кажете?

# 456
  • Euskal Herria
Мерси, тонка  Simple Smile И за дивана на Популе само намеци тук-там съм срещала, пък не знам баш за какво иде реч.  Embarassed
Темата беше в СО. Накратко - Популе предоставя апартамент на сина и снахата + пари за прословутия диван. Дето младите искат да купят, ама тя не го харесвала. То си беше такава драма  Joy.
И като писах СО - Тонка, редно беше една потребителка да ти се извини. Защото всички теми на Сашка се оказаха пързалки и ги чистят една след друга. А помня как ти те озъбиха, когато им го каза и в каква люта защита на "детето" се хвърлиха.

# 457
  • Sofia
Абре,мОми,що не се трудите,ами си  хоратувате туканка,а?  Shocked
Брей,писали,та се забравили  ooooh! Аз пък чистих 2 часа  Crossing Arms
К'во сте го захапали Джубокс-а  newsm78 Ми,фИешън е човекът и старателен. Иска да нахарчи каката,хич да не е.
Бордо-то ми е дядовско на мен,хем пък че е много модно.Даже и на синковецът купих гащи в бордо и не възразява да ги обува  Mr. Green
И аз си имам другари-мъже,дет' си ходят на козметик по-често от мен. Вежди, космИ.'Убавци са!
Мъж ми също се епилира,чат-пат.Ама,цветовете не ги знае сякаш  newsm78
Аааааа, и днес смятам да подхванем създърмата,а? К'во мислите? Стига с тоя качамак.Баш си е време за една създърмица...с праз  Mr. Green
Жаки,жено, оздравявайте  Hug
Абе,направо си ме отказахте от сватба(хем,че на 500 км чак).Ще вземем прихванем нещо нежелано!Сакън.Тамън се оправихме от варицелските пъпки.
И честито на именяците-Бела   bouquet и на Лиляна сина , и на който още!

# 458
Кнедли от хляб не съм пробвала никога, но баба ми прави нещо като варени кюфтета, което нарича кнедли и то много ми харесва. А за ньоките какво ще кажете?

Кнедлите са от варени картофи, нещо като тесто от пюре.
Ньоките ги мразя. трудно свиквам с нова кухня, а тук е много различна от БГ. Липсват ми вкусовете, ароматите и разнообразието.

# 459
Коя е тази Сашка ,явно съм изпуснала?

Къде е темата за Фейсбук, че имам един въпрос а спрях да я следя и сега не я откривам.

# 460
  • Варна
И аз я търсих тази тема и не можах да я открия и си зададох въпроса във "Въпроси всякакви"

# 461
  • София
И като писах СО - Тонка, редно беше една потребителка да ти се извини. Защото всички теми на Сашка се оказаха пързалки и ги чистят една след друга. А помня как ти те озъбиха, когато им го каза и в каква люта защита на "детето" се хвърлиха.
Яна, ти пък, аз не се впрягам изобщо. Аз дори не бях казала, че е пързалка, а че има страшно много лъжи и несъотвествия в темата. Но на въпросната съфорумка, дето за малко да си стане приятелка със Сашка, й е достатъчно, че сигурно се чувства глупаво заради наивността си.  Mr. Green

Навън е кучи студ. Измръзнах докато отида до пазарчето и обратно за обяд. Мър, ям пилешка пържола с много зелева салата.  Grinning

# 462
  • София
Леле, много сте изписали от сутринта. Първо още веднъж честито на всички именници, Белла Дона, специално за теб и на сина на Лиляна пожелания за много щастие и усмивки!
Много се посмях с тия цветове. В нас ако кажа цвят, по-различен от основните ме гледат абсолютно неразбиращо, стига да не става дума за цвета на футболна фланелка. Там и от мъжа ми и от сина ми се целят цветовете, не чак с всички нюанси, но все пак. При нас тая тема е обект на шеги от доста години, защото брат ми пристига една вечер в нас, от скоро с нова приятелка и започва да ми обяснява как тя нещо хич не го взима на сериозно, защото използвала едни такива странни думи - цлят сьомга, лайм и култовото флорални мотиви, на което мигаше като ударен по главата. Е докато му разясним на детето за какво иде реч, голям смях падна.

# 463
Ньоките ги мразя. трудно свиквам с нова кухня, а тук е много различна от БГ. Липсват ми вкусовете, ароматите и разнообразието.

Аз много обичам нови вкусове и различни кухни, но ньоките не ги харесвам. Виж за китайски пелмени (dumplings) умирам. Руският вариант ми е отврат.

# 464
Флорален мотив бива, но анималистичен принт за чалгаджийска блуза направо ме разби. Гледам я - облечена като цигане, а от устата й едни модерни термини извират.
пп: в бургундско червено бяха саката на музикантите от циганските оркестри едно време. Модата се върти явно.

Общи условия

Активация на акаунт