Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 63 998
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 780
Джубокс, кажи за филма, хареса ли ти, в кое кино бяхте, ще има ли продължение с културни мероприятия?

Хареса ми. Евро Синема. Ще продължим с културни мероприятия, вероятно концерт или театър.

# 781
Джубокс, кажи за филма, хареса ли ти, в кое кино бяхте, ще има ли продължение с културни мероприятия?

Хареса ми. Евро Синема. Ще продължим с културни мероприятия, вероятно концерт или театър.

Какъв късмет да сте на една вълна. Simple Smile Споделяй, може да бъде полезно.

# 782
  • Варна
sophiemmaspencer, благодаря! Записах. На пролет ще я пробвам, а може и по-скоро Wink

# 783
Добро утро!
Минус 14 днес при нас.

Тъпо ми е нещо. Скоро ще станат три години откакто съм на тази работа. Наистина заплащането е много по-добро от предишната, но съм сама в стая и работата ми изобщо не изисква близък контакт с колеги. С една дума - започвам да откачам вече от липса на общуване.  Sad

# 784

Какъв късмет да сте на една вълна. Simple Smile Споделяй, може да бъде полезно.

На една вълна сме. Ако не бяхме нямаше да има втора среща.

# 785
Добро утро!
Днес реших, че ще ми е топло и не си взех поне шал, сега по една риза замръзвам в офиса.
Тази нощ детето не знам какво сънува, обаче такъв шамар ми залепи, че се чудех от къде ми дойде Simple Smile

# 786
Телефонът ми се скапа тотално. На 4 г. е Нокиа, голям боклук излезе. Сега искам да си купя Леново, някой знае ли дали са хубави, заслужават ли си?

# 787
  • София
Добро утро! Как сте в тази смразяваща сутрин?
Аз искам тихичко да се похваля, че май най-накрая със съпруга ми си възвърнахме владението на спалнята. От 5 дни вече малкия син и щерката спят всеки в своето легло. Голям кеф е да си спиш спокойно без опасност от някой ритник в носа.

# 788
Добро утро!
Леново са хубави телефони, но все пак зависи на какъв модел си се спряла.

# 789
Добро утро! И тука е страшен клинч, така съм се навлякла, че се чувствам като мечка. За ледовете по улиците няма да споменавам... Походка пингвин я владея отлично.

За музика сте си хортували снощи... Ми да ви поздравя с нещо любимо:

Скрит текст:

Аз съм рок чадо, татко имаше синьо жигули и ми пускаше на Metallica - Master of puppets.

По този повод танцът ни с него на сватбата ще бъде на Metallica - Nothing else matters

Хубав ден ви пожелавам!

# 790
  • София
Добро утро!

Не мога да повярвам, че говорите за Ню Кидс. За малко да си скъсам сутиена от екстаз! Това са идолите ми от тийн годините, цялата ми стая беше в техни плакати, а от Лондон ми носеха видеокасети с техни интервюта и концерти. Бях побъркала всички наоколо заради тях. Даже прабаба ми слушаше радио и когато пускаха тяхна песен я записваше на касетофона.  Mr. Green Тотална луда фенка бях.   superuu Кучето ми се казваше Дони, въпреки че любовта на живота ми беше Джо. Изпепелявах с поглед всеки, който ме питаше дали случайно кучето не е кръстено на Дони от Дони и Момчил (деградирали хора, пълни невежи!).

Ех, хубаво ми повдигнахте духа рано-рано.  Heart Eyes

# 791
Ох, днес в този студ баш имам едно дъъълго ходене. И понеже е по надолнище, заледено разбира се, се чудя дали да не взема един найлон и директно да се хързулна до местоназначението Thinking

В дупка съм, но ви чета, но не успявам редовно. Прегръдки на всички с душевни и физически болежки Hug

# 792
Аз искам тихичко да се похваля, че май най-накрая със съпруга ми си възвърнахме владението на спалнята. От 5 дни вече малкия син и щерката спят всеки в своето легло. Голям кеф е да си спиш спокойно без опасност от някой ритник в носа.

Аз не мога да се похваля  с такова нещо или поне не официално.  Crazy Нашата малката спи две нощи в своето легло и после три в нашето. А когато спи  в нейното, обикновено ме вика през нощта по някое време. Пък не е сама в стаята, с кака си е.

Иначе наистина е хубаво да си разполагаш с леглото. И с мъжа!!!  Wink

# 793
  • София
Ха-ха, Тони, за теб си мислех и аз като четях за Ню Кидс  hahaha

# 794
Събудих се съвсем случайно и видях, че телефонът ми се е изключил, а трябваше да ставам в 10. Не знам колко е часът, не знам закъсняла ли съм, с колко...
Така се стреснах и се изстрелях от леглото, че в момента ми е адски замаяно и неориентирано, направо ми е лошо   ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт