Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 63 835
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 825
Тонка, може да е прескачане. /Няма да ви казвам медицинското название/. Препоръката за кардиограма е добра.

Магнезият наистина е много полезен за сърцето и недостигът му се отразява. При мен обаче имаше внезапни пробождания, болезнени. Твоето повече ми прилича на прескачане.

Аз ползвам Магнерич - в по-големи дози е. Винаги ми помага още от първите приеми. Ефективен е и при ПМС и нервност.  Peace

# 826
  • София
Писах във моя "форумен дом" защо избягвам сериозните теми, Бърдс - защото ще прочета такива неща, че ще ми се поще никога да съм се учил да чета. Ще прочета някоя гнусотия от сорта "Ами те франсетата си го търсеха" или друга някаква такава. С писането си и споренето си с тая банда тролове и маса обикновени зомбита на практика ще легитимирам късосъединителните им преводни тъпотии като обикновени мнения, а те не са такива. Затова.

Това, за съжаление, е и моята причина. Има много теми, по които ми се говори, много ми се говори, но за съжаление не съм открила все още виртуално място, където да го направя без да налазят гореспоменатите тролове и зомбита.

# 827
  • София
"Магнерич" пиех по време на бременностите. Такива ужасни крампи в прасците получавах.... Редовно изкарвах акъла на мъжа ми

# 828
Някой питаше за санирането на сгради. Ето на това попаднах - дано е полезно

Скрит текст:

Вчера резервирах клуб за рождения ден на голямата. Купих ѝ поканите да ги надписва, остана торта да поръчаме.
Много е студено при нас. Сутринта беше -13.

# 829
  • София
Даун, след твоя пост, каквато съм паника, ми прилоша.  Confused
След работа отивам при личната лекарка.
Обаче не го усещам като прескачане, защото прескачането определено не е приятно, а ми се е случвало понякога.
Мерси за съветите. Реших да питам все пак, защото последният път като заумирах, мислех, че имам нещо на лявата гърда, пък се оказа, че е от банела на сутиена, когато отидох при специалист.  Crazy

руми
, аз питах за санирането, но цялата тази галимация не е за обитателите на нашия блок.

# 830
И да се появи серизна тема, няма да пиша в нея, за мен форумът е мястото, където се откъсвам от проблемите. Искам да чета точно за дребните житейски ситуации, които запълват ежедневието на съфорумките, интересувам се на кой детето му е вдигнало температура, кой е на диета и какво си е купила съфорумката Х. Ако става дума за проблеми, имам си и без форума. Точно защото бг-мама е типично женско местенце, на мен ми харесва, това търся, не задълбочени дискусии по важни проблеми.
Тони, иди да ти направят кардиограма за твое спокойствие. С такова прескачане си живея от дете, мен ме и боли на всичкото отгоре, но кардиограмата казва, че всичко е о.к. Забелязала съм, че от радост и мъка сърцето ме боли съвсем физически, сигурно ще ви прозвучи като измислица, но е вярно.

# 831
  • югозапад, под "Марков камък"
Още един глас за приема на Магнезий. На Абофарма е много добър, мъжа ми го пие периодично за същите симптоми.
Акаша оздравя ли?

# 832
Даун, след твоя пост, каквато съм паника, ми прилоша.  Confused
След работа отивам при личната лекарка.
Обаче не го усещам като прескачане, защото прескачането определено не е приятно, а ми се е случвало понякога.
Мерси за съветите. Реших да питам все пак, защото последният път като заумирах, мислех, че имам нещо на лявата гърда, пък се оказа, че е от банела на сутиена, когато отидох при специалист.  Crazy

руми
, аз питах за санирането, но цялата тази галимация не е за обитателите на нашия блок.

Тонка, не се впрягай много. Както го описваш е по-скоро повърхностно и не свързано със сърцето, но понеже и аз съм паника те съветвам да си направиш изследвания, за да не се филмираш повече (аз съм правила паник атаки от подобни усещания).
Бананите, между другото са добър източник на магнезии, който на нас ни липсва.

# 833
Царевичното брашно се вари. Не кипва, не попарва, не се засичат някакви си там минути, а се вари. В достатъчно голям съд се кипва солена вода, брашното се сипва в него и се оставя да ври без да се бърка, като с точилка му се оформят няколко дупки. След около половин час ароматът се променя, и тогава е време да е поотцеди малко от водата , а останалото да се разбърка, пак с точилка. Ако не намерите кой да ви държи тенджерата, докато бъркате - няма да стане.

Подобна е и технологията за приготвяне на пАрено тесто от пшенично брашно - за толумби , еклери и прочие.

Куркума, цар си!  Grinning Точно за миризмата ми обясняваше румънката, не се бъркало преди да се промени. Не разбрах как трябва да замирише, но явно практика му е майката. Аз не се навивам да практикувам такова нещо, много опасно ми се видя. И без това си горя ръцете постоянно, докато готвя. Ще почна с ръкавици да му се не види.

# 834
  • Пловдив
Писах във моя "форумен дом" защо избягвам сериозните теми, Бърдс - защото ще прочета такива неща, че ще ми се поще никога да съм се учил да чета. Ще прочета някоя гнусотия от сорта "Ами те франсетата си го търсеха" или друга някаква такава. С писането си и споренето си с тая банда тролове и маса обикновени зомбита на практика ще легитимирам късосъединителните им преводни тъпотии като обикновени мнения, а те не са такива. Затова.

Това, за съжаление, е и моята причина. Има много теми, по които ми се говори, много ми се говори, но за съжаление не съм открила все още виртуално място, където да го направя без да налазят гореспоменатите тролове и зомбита.
Мен ме интересуват някои неща, но не съм готова да говоря. Но даже и да има тема във форума, редовно вляза, попрочета, попрочета, и си изляза. Особено като видя определени имена даже и не чета.

Освен пенсиите се интересувам и от това какво ще направят за санирането на панелните блокове, в настоящия си вариант, това което научавам никак не ме радва, по много глупав начин мислят да го направят.

Ето Бърдс - аз се интересувам, обаче не говоря по въпроса, но не е да не знам какво става наоколо.

# 835
  • Пловдив
Бананите, между другото са добър източник на магнезии, който на нас ни липсва.
Банани, сушени сини сливи, сушени кайсии и др.

# 836
  • София
Тони, иди да ти направят кардиограма за твое спокойствие. С такова прескачане си живея от дете, мен ме и боли на всичкото отгоре, но кардиограмата казва, че всичко е о.к. Забелязала съм, че от радост и мъка сърцето ме боли съвсем физически, сигурно ще ви прозвучи като измислица, но е вярно.
Янечек, тичам при личната след работа.  Peace Знам какво е да те боли сърцето от мъка, минала съм през такъв период в живота си и не го пожелавам на никого.
Прочетох за симптомите на инфаркта. Почти едно към едно се припокриват с тези на паническите атаки, каквито съм имала преди години. Просто чудесно. Да се чуди човек паника ли го обхваща или от сърце умира.  ooooh!

Ще си пусна и пълни кръвни изследвания, че отдавна не съм. Искам да си проверя холестерола.
Край, спирам на тема болести.

# 837
Най-вече какаови зърна, но ако има сериозен недостиг, няма да ви мине номерът само с тези работи. Да се пие магнезий на таблетки не е опасно, както да се пие калций, защото не се отлага, там където не трябва.
пп: а от безобидните мерки: добре познатото мента, глог и валериан. Аз го препоръчвам на чай, но може и готова тинктура от аптеката да се купи, струва 2 лева някъде.

# 838
Тони звучи добре, но на 36 апартамента все ще се намери една кукувица да прецака  нещата, просто ей така, за спорта.
Иначе съм виждала санирани блокчета. Хубаво е.

# 839
  • София
Царевичното брашно се вари. Не кипва, не попарва, не се засичат някакви си там минути, а се вари. В достатъчно голям съд се кипва солена вода, брашното се сипва в него и се оставя да ври без да се бърка, като с точилка му се оформят няколко дупки.
Скрит текст:
След около половин час ароматът се променя, и тогава е време да е поотцеди малко от водата , а останалото да се разбърка, пак с точилка. Ако не намерите кой да ви държи тенджерата, докато бъркате - няма да стане.

Подобна е и технологията за приготвяне на пАрено тесто от пшенично брашно - за толумби , еклери и прочие.
Куркума, цар си!  Grinning Точно за миризмата ми обясняваше румънката, не се бъркало преди да се промени. Не разбрах как трябва да замирише, но явно практика му е майката. Аз не се навивам да практикувам такова нещо, много опасно ми се видя. И без това си горя ръцете постоянно, докато готвя. Ще почна с ръкавици да му се не види.
[/spoiler]
Добре де, това брашно като се изсипе във врящата вода и не се бърка, не става ли на бучки?

Общи условия

Активация на акаунт