Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 114
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 065
Преди около 50 минути ми се обади синът ми, че са му открили въшки, и си тръгва от училище по-рано. Съответно започвам аз да ровя в интернет, чета, образовам се, правя планове, организации и т.н. за обезпаразитяване и дезинфекция на дома.
Звъннах дори на фирмата, която ни обслужва абонаментно офиса с дезинсекция и дератизация, да поговоря с младежите по темата, защото са специалисти, да ме посъветват и успокоят...

Преди пет минути ми се обажда синковеца да ми каже, че се е пошегувал - нищо такова няма, в час си е, да не се притеснявам  Close
Хванали се на бас три момчета и звъннали на майките си да им видят реакциите. За техен ужас едната майка долетяла с кола точно след 10 минути, и нахълтала в току що започналия час  Twisted Evil

Не му се карах, но ще му сгорча уикенда с досадни поучителни истории за лъжливото овчарче.

Ако бях почела още малко, щях да стана специалист-въшколог  smile3537

Ох, попикак се Simple Smile.
Аз след бас казах на майка ми, че съм със счупен крак в Пирогов Hug. Как съм могла да им го причиня....

# 1 066
 Joy  Яко, Бърдс, поздрави на детето от мене. Не бъди прекомерно стога.

# 1 067
  • София
Ако бях почела още малко, щях да стана специалист-въшколог  smile3537

A не беше нужно, можеше просто да ми се обадиш Twisted Evil

Наздраве, Яна  bouquet
Как пързулнах мъжа си без да искам Laughing Чета постинга на Яна и събирам 2 и 2...пловдичанка+18 градуса...иказвам - пък да знаеш днеска в Пловдив е слънчево и 18 градуса. А той  Shocked Стига бе Shocked Викам, верно бе, ето в бг мамма пише...и в този момент виждам Билбао Joy Викам маааалко съм се пообъркала, така съвсеееем лекинко hahaha

# 1 068
Ванини,  Ставредв ми беше личен гинеколог преди много време ама сега е само инвитро. Уникален човек,израждал е брат ми и е спасил майка ми (с плацента превия). Ако имаш време може да се видим   bouquet

Бърдс, Даун едно време колко такива номера въртях на нашите  ooooh! ако сега туй дет го чакам ми спретне такъв, не знам дали няма да го набия  Mr. Green

# 1 069
Бърдс, страхотен и забавен номер....Simple Smile

белла дона, оххх, няма да казвам какво прочетох на пръв поглед при "и е спасил майка ми"....

Момичета, я споделете какво интересно (като магазини, или нещо подобно) може да се види в района около Лъвов мост?
От доста време не съм пребивавала в София, сега ще съм за 2дни (след 17.30ч ще съм свободна) но ще имам час и нещо все пак докато затворят магазините.

# 1 070
  • Euskal Herria
Момичета, благодаря!
 belinda, е, че то колко му е - Пловдив - Билбао - само някакви си 2800 км, нищо работа  Grinning
Лили, ако сте в старата сграда на ПУ, центърът ви е на една крачка. Обаче новата си е накрая на Пловдив. Колко сме препускали между двете, че и към античния театър - над него пак има зали на университета.  Но щом си учила в Пловдив, това си го знаеш  Grinning. Дано да прекарате добре времето си.

# 1 071
Вие да си бяхте казали по-рано, по Нова Година имах престой в Пловдив, 3-4 дни. Дали нямаше да ви хвана под мишница, да ми показвате забележителностите  Laughing

# 1 072
  • Euskal Herria
Ааа, ами ти зачезна тихомълком. Ама нали си младо, рекохме "по купони е". Що не свиркаш по-отранко. Щяхте да спретнете набързо една предновогодишна среща в Пловдив. Е, без мен, де.

# 1 073
А де? Кой да ти се сети навреме... Ама така се получи, хубавецът се върна преди коледните празници и като забрисахме с него из градовете, прибрах се...кога се прибрах? Като ви писах се прибрах. Януари. Сега той се прибра обратно и имам време за вас  Mr. Green
Това специално за Славчето, която ме питаше гадже нямам ли си, че вися във форума  Laughing Имам, ама е назначен на плаващо работно време при мен, така че смогвам и с него и с вас  Grinning

# 1 074
Янче, честит празник   bouquet

# 1 075
  • Ямбол
Лиле, в старата или в новата сграда ще си повече?
Ама как бе, математиките са само в нова сграда, а аз ще съм там за ИТ.

Яна, да, знам, че е далече центъра, но ние ще сме с наш превоз, та няма да е проблем. Затова обаче не е удобно да се откъсна и евентуално да се видя с вас или по-точно с останалите пловдивчанки, понеже до някое време, ще се движим вкупом, пък и ще водим ученици и не върви да зарежа останалите с все шефката.
А ти щом си ходила и в стария град, значи си някаква педагогика. Съквартирантката ми беше социална педагогика и тя така махаше краци из целия град за лекции и упражнения. Ние си бяхме само в нова сграда, само физическото помня, че беше някъде на майната си към Тракия до зала Академик.

# 1 076
Така е Лили! Мм завърши физическо-само стара сграда и Академик! А ти щом си и с шефско присъствие, няма да те закачаме  Mr. Green

# 1 077
  • Ямбол
Мисля, че открих как да разпознавам анонимните. Ще го изпробвам още няколко пъти и ако работи, ще ви кажа.

# 1 078
Мисля, че открих как да разпознавам анонимните. Ще го изпробвам още няколко пъти и ако работи, ще ви кажа.
Познай ме.  baby_neutral

# 1 079
  • Ямбол
Познай ме.  baby_neutral
Party

Общи условия

Активация на акаунт