Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 215
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Тази тема започва да ме дразни.  Mr. Green Сега за първи път ще правя сладко в живота си, от портокали.

# 1 246
  • София
Скрит текст:
Здрасти банда!
Как се хилих на пазаруването на Гена......  Joy
Аз отдавна практикувам едно портмоне за ежедневно често пазаруване с до 100 лв в него и друго по-голямо портмоне с документи/карти/и още пари. Както за защита от джебчийки, евентуално недайбоже ще замине само едното.... надежди.
Днес стъкмих едни кифликчи с шоколадови калети, в момента втасват. Тестото е
по тази рецепта
, голям хит из мрежата напоследък е тази памук погача, най-сетне се навих да го пробвам.
И аз като възпитаник на СМГ винаги страшно съм се дразнила като чуя израза "цифра" употребен за "число", направооо не се сдържам и почвам да обяснявам що е то цифра и число.
r

Какво е калети?

Шоколад на парченца с формата на плоски капки/копчета/

В ринг мол още не съм ходила, къде има прилични намаления?

В Кауфланд винаги има филтри Макстра за Бритата.

# 1 247
  • sofia
Янтра беше дала някаква рецепта за сладко от портокали, но аз стигнах само до записването.
Има и сладко от червени чушки, ама сега не му е сезона, че са скъпи в момента   Simple Smile

# 1 248
Тази тема започва да ме дразни.  Mr. Green Сега за първи път ще правя сладко в живота си, от портокали.

Tонке, прочети си последните постове и пак прави сладко, и после го яж.  Mr. Green

# 1 249
Както сте я подкарали, скоро ще си разменяте рецепти за пърцуца от хлебопекарна.

Нашия съсед в България правеше в пералня от 60-те години. Една такава, кръгла и метална.

# 1 250
  • София
Тази тема започва да ме дразни.  Mr. Green Сега за първи път ще правя сладко в живота си, от портокали.
Tонке, прочети си последните постове и пак прави сладко, и после го яж.  Mr. Green
Аз много добре знам какво съм писала, няма нужда да си го припомням. Просто искам да изненадам мъжа ми с портокалово сладко. Подозирам, че много ще му хареса. Аз сладкА не ям.  Wink

Така се наплаших с тая кръвна захар, че не си и помислям за бонбони, десерти и т.н. боклуци.

# 1 251
# 1 252
Аз търсих в Карфур и Техномаркет и нямаше, че ми бяха на път, иначе от Технополис съм взела каната.

Но на cordelia линковете ме подсетиха, че мога да си поръчам и онлайн  Grinning

# 1 253
https://m.youtube.com/watch?v=Ry5q6FMybiQ Heart Eyes

Какво стана с алкохолен делириум? Flutter

# 1 254
Тази тема започва да ме дразни.  Mr. Green Сега за първи път ще правя сладко в живота си, от портокали.
Tонке, прочети си последните постове и пак прави сладко, и после го яж.  Mr. Green
Аз много добре знам какво съм писала, няма нужда да си го припомням. Просто искам да изненадам мъжа ми с портокалово сладко. Подозирам, че много ще му хареса. Аз сладкА не ям.  Wink

Така се наплаших с тая кръвна захар, че не си и помислям за бонбони, десерти и т.н. боклуци.

Тонке, предлагам да се комбинираме. Аз си разбих носът и получх комоцио от ниска кръвна захар - 2,4 ми беше, когато вече бях в съзнание. Та смятам, че твоята+моята= на нормална Simple Smile.

# 1 255
  • София
Даун, ако можеше така да си комбинирам и килограмите с някоя сушена скумрия, а не да ми се налага да гладувам до живот, за да изглеждам прилично, добре би било.  Mr. Green

# 1 256
Аз от Кауфланд съм купувала и филтри за Брита. От Пикадили също.
Да,тези които аз вземам стават и за Брита,но са друга марка.

Аз точно марка Брита купувах от там.

# 1 257
Птичия вирус беше права. Отказвам се от форума, освен от тази тема и готварския, който само stalkвам.
Тонке, аз съм сега сушена скумрия, ще ни се получи Simple Smile. Аз искам малко обем в гръдната част Simple Smile.

# 1 258
Знам, че е малко нагло, ама имам акъл и дупе в излишък Joy някой? Flutter

# 1 259
  • Ямбол
...
Лиле, с какъв браузер си? Да пробвам и аз гадаенето Blush
С Гугъл хром.

Тонкич, я да не обиждаш на теми, че ти си виновна за тази.

За сладката аз съм малко претенциозна. Не всички харесвам. Любими са ми ягоди, боровинки и череши. Мога да се прежаля на сливи, но не обичам праскови и кайсии и повечето светли и оранжеви сладка.

Тази година за първи път си направих сама сладко от ягоди, доста гъсто стана от страх да не се развали, но за следващото ще знам. Това гъстото пък тъкмо не се разтича, ако реша да го сложа на кифлички.

Общи условия

Активация на акаунт