Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

  • 64 115
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Sofia
  • Мнения: 8 821
И аз много искам руска синя котка...обаче 500-600лв нещо не ми се дават.
Нашата я спазарих за доста по-малко. Имаха 7 в котилото и предпочитаха да ги продадат по-бързо,на по-приемлива цена. Peace Не е от магазин или развъдник, така че не претендирам за някакво родословие. За няколко часа се сдобихме с нея. Вече трета годинае с нас и е толкова добричка, гальовна и гушлива  Hug Наши познати взеха от същото котило и тяхната е голяма хиена-съска, хапе  Shocked.Кака Здравка  Mr. Green

Лили,представих си ги котаните  Heart Eyes И моите хапки позалепват. Ако е на по-едро оставен корнфлейксът, по-малко лепнат и са по-хрупкави  Peace

Куркума, 'фащай го за разплод и да се дипли парата  Laughing

# 1 336
  • Мнения: 4 892
СЪвсем сурова ли, жено? Аз ям поне пушена.

Сивата е супер, но от другата ме побиха тръпки.

Аз съм влюбена в сивият котарак на един колега, ама той май не бил немски син, а английски.
Ето го:
Скрит текст:

# 1 337
  • Ямбол
  • Мнения: 28 236
Лиляна, а какво стана с панираните сиренца, простете?  Flutter
....
Станаха, но нещо не е моето занимание, макар да ги обичам много. Вариантът на Янтра ли беше ми беше най-сполучлив с паниране и замразяване. Но едно че не попаднах на хубаво топено сирене и второ, нещо играчка ми се стори и повече не съм повтаряла. Ако не ме заврънка голямото дете да му правя, хич и не се хващам повече.
А иначе тези пилешките, които правих днес са добри, защото първо, че лесно залепва корнфлейкса, после не се пържат, а се пекат и съответно не вися до тях докато се пекат, трето, при печенето ползвах фолио направо върху скарата, т.е. не цапам тави, и накрая беше вкусно и без олио, но пък с малко майонеза и горчица.

# 1 338
  • вятър в маслините, вятър над хребета
  • Мнения: 14 990
Сивата е супер, но от другата ме побиха тръпки.
Да, сиамецът е грозничък, но е супер добричък и гальовен, а рускинята дава да я пипнеш веднъж на няколко месеца.

# 1 339
  • Мнения: 4 892
Тя си и изглежда серта! Котка с характер.

Пардон, а синята не била немска, а руска, нещо по-горе обърках националностите  Mr. Green

# 1 340
  • Мнения: 14 651
Съвсем сурова, Нино, само малко я заравям в сол преди това, ама малко. Принципно мразя риба, особено пък сьомга  Sick но в суши се оказа, че ми е вкусна точно сурова.
От тези снимки на котки ще сънувам кошмари цяла нощ, как скачат и след тях кълбета козина. Имам алергия от котки, но не към всвкакви, затова мисля, че алергията е според стопаните.

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 00:23 от Янечек

# 1 341
  • Мнения: 4 892
Да, то за суши съм чувала, че сурова се слага.
Аз никога не съм яла суши, а хората толкова го хвалят. Мисля, че ще се разочаровам. Общо взето, доколкото се познавам, когато слушам че нещо е УАУ така се настройвам, че после нещо не се кефя като го опитам/видя. Трябва да опитам, де, ама от някъде, където е наистина добро. И истинско, а не подобие.

# 1 342
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
  • Мнения: 10 149
Най-послеви изчетох...
Браво на Белла за изпита!

Пилешките филенца и аз ги направих - много добри! И аз им сложих малко горчица, черен пипер, сол и лимон преди майонезата. Направих ги продълговати като пръчици, не ми залепнаха, но част от корнфрейкса изпопада по фолиото, но не се отрази на вкуса.

Сладко правя от ягоди, боровинки и зелени смокини. И сини сливи - печени, май е конфитюр това. И аз обожавам сладко от белени сини сливи вътре с белен бадем.
Индришето не подхожда на вишни, според мен. Аз го слагам на праскови и ябълки. На вишните ми е достатъчен техния си аромат. Правя и от вишни, но по-рядко, само аз си го ям.

Много хубав и ефикасен детски сироп за кашлица става от индрише:
6 листа индрише, 6 бонбони лукчета, 6 локума и 6 бучки небетшекер се варят в 500 мл вода, бърка се до пълно разтопяване на лукчетата и локума. Децата го харесват.

Лъки, трябва да я кажеш тази рецепта за прясно сладко от ягоди.
Янечек, направи тук един курс за домашно суши, много искам да се науча.


Някой предлагаше акъл и инат. Имам нужда и от двете, давайте насам.

Нино, досега като те четях, все едно аз съм те раждала - и онези истории с катаджиите и другите шантави неща, които ти се случват, и отношението към децата, и към храната - досущ съвпада.
Обаче изречението "Нино не дели" е разлика - Светълчо всичко дели, свекър ми се беше оплакал на майка, че съм "подай г*з" , аз съм илюстрацията на израза "залъка от устата си ще даде" - понеже съм едно дете и цял живот всички са ми втълпявали, че има опасност да стана егоист и аз, от страх да не стана, отидох в другата крайност, сега пак не ме харесват...какво да се прави, най-трудно е да уцелиш мярката.

Салати и марулки съм отглеждала. Наистина е лесно, но има проблеми - всички стават едновременно и не смогваш да ги изядеш и ги раздаваш, щото после стават "дърти" и нагарчат.

# 1 343
  • Мнения: 4 892
svetal4o27   Hug  ти си ме раждала, бре! Аз много давам, обичам да давам, да пращам, да подарявам, но храна Нино не дели! Особено някоя. Крия си я като куче кокал  Crazy

# 1 344
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
  • Мнения: 10 149
Доообре! Притурям те към мойте деца Joy Joy Joy

# 1 345
  • Sofia
  • Мнения: 8 821
Така и не разбрах как се слагат снимки,както и скрит текст,иначе я изтипосвам тук моята меденка  Whistling Хем,че и дрехи съм й купила, за ужас на мъжете  Whistling

Според гугъл е британка,според ветеринаря е синя,ха сега,де. За мен си е наш'та котка  Heart Eyes С жълти очи е,като кукумявка. Аз така й казвам-кукумявчица  hahaha

И определено предпочитам котка,пред куче, с размер на котка-чихуаха, йоркита и т.н, подобни дребнолайчовци   Crossing Arms

Суши, доскоро и аз не кусвах.Не си падам по масовия възторг от нещо и го бойкотирам (не че на някой му дреме,де).Обаче от няколко месеца го "открих" и си мезвам веднъж седмично.
Нино,ако обичаш ориз,соев сос...може да ти хареса.Това и уасаби-то се усещат най-много като вкус.
Аз ям отвсякъде-от ресторанти,от супермаркети-Билла,Фантастико.
Не съм правила дОма,щото само аз го ям.За 5-6 хапки ми е зор, да навивам  Crossing Arms

# 1 346
  • Мнения: 4 892
GeNa, обичам ориз, сьомга и уасаби, ама соев сос много мразя. Предполагам има и хубави, а моят вкус е от масовите изкуствени течности.

Снимка в скри текст се слага като първи копираш адрес на снимката, слагаш го в  [img ] [/img ] и накрая в  [spoiler ] [/spoiler ], а това последното се намира в дясно от движещото се М, в менюто с опциите.
Опитай.

# 1 347
  • Мнения: 14 651
Нино, аз съм като теб, редовно чета в готварския как някакви супер тъпи рецепти се възхваляват като страхотни.
Но щом дори аз ям суши, дето не понасям нищо морско, смятай. Супер лека и приятна храна. Ама не се насилвай де, като имаш настроение някой ден.

# 1 348
  • Мнения: 7 171
Нино, аз съм като теб, редовно чета в готварския как някакви супер тъпи рецепти се възхваляват като страхотни.
Но щом дори аз ям суши, дето не понасям нищо морско, смятай. Супер лека и приятна храна. Ама не се насилвай де, като имаш настроение някой ден.

Суши не е задължително да се прави с риби. Има и калифорнийско, което се прави с краставица, авокадо, морковче. Аз ям всякакво, но дъщеря ми бе яде сурова риба. Само с пушена сьомга.

Аз съм с ината и акъла, но вървят и със задник, така че си помисли добре!

# 1 349
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
  • Мнения: 10 149
Аз съм с ината и акъла, но вървят и със задник, така че си помисли добре!

Е така е - "няма нищо съвършено, казала Лисицата."

Голяма дилема, щото не е да нямам (задник). Но инат страшно ми трябва, а акъл никога не е излишен...Май ще се навия.

Общи условия

Активация на акаунт