Мнения и отзиви за ММЦ Приморско

• 119 881
  • 618
  •   1
Отговори
# 300
  • Стара Загора
Във вили Холидей е ужасно. Миризма на влага, мухъл и канализация, няма проветряване, всичко е пропито. Комарите са на рояци.Нямаше да отида, но ми се наложи да придружа детето на мероприятие. Не бих си причинила този кошмар втори път. За храната не сме претенциозни, но не беше нещо кой знае какво-готвеното безвкусно, плодове на закуска само портокали и грейпфрути, които по това време на годината не приличан на нищо. Поне сирене и кашкавал имаше на всяко хранене, както и салати и зеленчуци, има какво да се хапне. Анимацията беше отбиване на номера.

# 301
  • София
Преди седмица се прибрахме от форест бийч. Стаите, храната и плажът бяха много добри, наистина сме доволни. Басейните и детската площадка също се поддържат в добро състояние. Анимацията не е никак  добра,  мързеше ги, особено момичето, което правеше детските занимания следобед, направо се виждаше,че се дразни като й заведеш деца за рисунки. Имаше и някои кофти служители в ресторанта,но като цяло бива обслужването, има добра организация на работа . Огромният минус е бруталната мръсотия в общи тоалетни и огромното количество комари, срамота е при толкова приходи от туристи тази община и хотелиери да не пръскат срещу насекоми, направо беше побъркващо с тези комари. Твърдият алкохол в ол инклузива е с доста ниско качество също.

# 302
  • В свой си свят :))))
Ние тази година сме крайно разочаровани. Имаше кофти храна, онзи ден пилето беше тръгнало и миришеше, не им достига персонал и няма да ви казвам какво е в ресторанта. Масите недостигат, прибори можеш да чакаш колкото си искаш....в момента има на работа 4-ма сервитьори на всичкия този народ...камериерките са 5 и не смогват...комарите са наистина много, дали пръскат изобщо - съмнявам се! Не може да имаш толкова почиващи и да не осигуриш нужния персонал!!!! Нечувано е.... Почиващите като влязат в ресторанта са като орди...след себе си оставят мръсотия, имаш чувството че са минали стадо прасета и са ровили и разхвърляли храна, захарчета, чаши, разляни напитки...тази година чужденците са брутални...честно ви казвам потресена съм!!! Сутрин отиваш за кафе на бара и момчетата са кисели, намръщени, сякаш си виновен за неуредиците....наистина ви казвам, потресена съм!!!!
Басейните са що-годе чисти, децата са доволни от батковците аниматори, плажът е много спокоен, а морето не съм го виждала толкова чисто и хубаво от години!!!

# 303
  • София
Това последното за коя част от комплекса са отнася.

# 304
Почиващите като влязат в ресторанта са като орди...след себе си оставят мръсотия, имаш чувството че са минали стадо прасета и са ровили и разхвърляли храна, захарчета, чаши, разляни напитки...тази година чужденците са брутални...честно ви казвам потресена съм!!!

С тази част съм много съгласна. Особено се погнусих, когато едно поляче близа поне 2 минути сладолед директно от лъжицата, която уж е оставена за общо ползване Worried

# 305
Почиващите като влязат в ресторанта са като орди...след себе си оставят мръсотия, имаш чувството че са минали стадо прасета и са ровили и разхвърляли храна, захарчета, чаши, разляни напитки...тази година чужденците са брутални...честно ви казвам потресена съм!!!

С тази част съм много съгласна. Особено се погнусих, когато едно поляче близа поне 2 минути сладолед директно от лъжицата, която уж е оставена за общо ползване Worried

Не само полячето, а и възрастните хора го правят. Една жена пред мене го направи същото. Да не коментираме за остъкленията в долната част на ресторанта. След проведения турнир по бридж...не искам да ви описвам. А за количеството комари около сцената и около масите за хранене до ресторанта...опитахме със семействотоми и децата да седнем една вечер там, нищо не ни спаси...въпреки че бяхме напръскани с репелент и добре облечени...принудихме се да си съберем чиниите и да се местим на закрито, бяхме надупчени жестоко.

Angel_Dust, За хотелите не знам как стоят нещата, но говоря за вилите. А мръсотията и мизерията е в ресторанта, в който се хранят всички. Комарите също. Мислехме, че компромисът си заслужава, за съжаление се оказа, че не е така.

# 306
  • София
Мерси, аз следя темата само заради магнооолиите, да не де скапе много и там. Техният ресторант си е отделно,  за това питам.
А проблема с комарите  е навсякъде и за мен е неоняснимо защо не вземат мерки години наред.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2017, 08:49 от Angel_Dust

# 307
Мерси, аз следя темата само заради магнооолиите, да не де скапе много и там. Техният ресторант си е отделно,  за това питам.
А проблема с комарите тс е навсякъде и за мем е неоняснимо защо не вземат мерки години наред.

Права сте абсолютно, а мястото само по себе си е чудесно.

# 308
  • София
Ние последните две години ходим на Камчия, така ме бяха наплашили там с комари... и след опита с ММЦ вили и магнолии бяхме изкупили аптеката с какво ли не против комари.... е няма ни един в комплекса - та явно начин има.
Но ММЦ-то си остава голямата ми любов - плажа имам предвид, любим ми е.

# 309
  • у дома
Бяхме миналата и съответно тази година на ММЦ-Приморско -само със закуска и вечеря...И двете години специално при регистрирането попитах къде е изхранването,защото не сме с гривни,а карти-изхранването си беше точно там,където е изхранването на ОИ,а не долу в зала Бисер.В залата е само изхранването на тези,които са настанени в хотел Бисер...Та не си мислете,че хората не са разбрали и се бутат при ОИ,те просто са си там-в началото ни искаха 1-2 пъти картата,след това явно ин запомниха и не са ни искали,та съм съвсем сигурна,че трябваше да си се храним там,иначе щяха да ни направят забележка,а те не ни направиха.
Миналата година не бях психически подготвена за комарите-носехме репеленти-аутан,не помогна и много се чудех дали да идем тази година точно заради комарите.Една приятелка ме посъветва да си взема аутан,но за тигрови комари,защото е по-силен-родихме се,не ни е ухапал нито един комар тази година...
На мен най-много ми харесва,че плажа не е отдалечен,спокоен е и морето е плитко-другите битовизми като условията за спане ги преглъщам,защото не стоим много много вътре,освен за спане...

# 310
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Аз също съм безкрайно отвратена от държанието на масите в ресторанта! Дори при овцете има ред, тук е страшно-всеки е хукнал с такъв обезумял поглед, като зомби. Ще речеш, че не са яли 40 дни. На опашките няма ред, на който от където му дойде, от всички страни се протягат ръце, а бе направо кошмар. Масите са отрупани с планини от храна, които после се изхвърлят. Изнася се храна на бар-басейна, където се почиства чак сутрин и е като след урагана Ирма. Всеки изнася направо в посуда от ресторанта храна.
В пълен ступор съм!

# 311
  • До хладилника, който обичам
Престоят ни беше в края на август. Бяхме в същото бунгало (ропотамо), в което и миналата година, съвпадение.
Анимацията не сме я ползвали тази година, не мога да коментирам.
Храната според мен беше малко по-зле от миналата година, но общо взето е разнообразна, с много неща и всеки може да си намери нещо по вкуса.
За няколко дребни неща се обърнахме към рецепция и всеки път реагираха много бързо и адекватно.
Комарите бяха зловещи. Казват, че пръскат, но не вярвам да е правено както трябва (няколко пъти през определен период, за да се пресече инкубационния цикъл). Носехме препарати и гривни за комари плюс дълги ръкави и крачоли и въпреки това бяхме нахапани доста пъти. Това е нещо, на което трябва да се обърне сериозно внимание, несериозно е в 21 век с всички изтребващи препарати и техника да се подминава.
Плажът беше хубав, морето чисто.
Общо взето, доволни сме, планираме пак да идем и другото лято.

# 312
  • у дома
Бу,били сме горе-долу по едно и също време-ние бяхме от 20 до 31 август в същите вили...Ако решите пак да ходите вземи аутан за тигрови комари-само това-след миналогодишния кошмар тази година не ни е ухапал нито един комар-направо се родихме,а сме били по същото време като вас и си ходехме вечер по къс ръкав без проблем...И на мен храната ми се стори съвсем леко по-зле от миналата година,но си има разнообразие.За разлика от миналата година на рецепцията тази година бяха много отзивчиви,чистеше се редовно,хавлии и чаршафи сменяха всеки трети ден,а тоалетна хартия например ни носеха ново руло всеки втори ден.

# 313
  • До хладилника, който обичам
Аз и миналата година бях доволна от почистването, знам, че имаше хора, които писаха, че не им чистели - при нас чистеха през ден, смяна на чаршафите по средата на престоя и миналата година, и тази. Ако вместо климатик имаше влагоуловител, всичко щеше да е точно Mr. Green

# 314
Ами ние си носехме наш в бунгалата че не се трае, аз за това по принцип не почивам на море...

Общи условия

Активация на акаунт