Мнения и отзиви за ММЦ Приморско

• 119 764
  • 618
  •   1
Отговори
# 450
  • В.Търново
Купих днес от Метро жълтия Аутан, на промоция е до 11.07., който се интересува, около 7лв беше.

# 451
Бургас, да.

Тази година няма румънци, много малко руснаци и много българи.

Имаше лагер - Бушидо каратисчета или к'вито са там, но не вдигаха врява, бяха изключително културни.
Децата бяха щастливи, че има българчета, правете си изводи, щом не поискаха таблета Simple Smile))

Другата седмица сме пак там, ама жената каза, че ще внимава, какво ще яде Grinning

# 452
Споделете какво се случва в ммц , всичко на ред ли е или пак е лудница на всякаде?

# 453
  • В.Търново
И аз чакам още отзиви......

# 454
Споделете какво се случва в ммц , всичко на ред ли е или пак е лудница на всякаде?
Кога пък е било лудница? Там за мен е едно от най-спокоините места за летуване

# 455
  • гр.Добрич
Лудницата е само в ресторанта.

# 456
  • В.Търново
Притесняваме, че юли месец е по-хладен и дъждовен и да не е плъзнал мухъла в бунгалата.

# 457
  • у дома
Кога пък е било лудница? Там за мен е едно от най-спокоините места за летуване

И за мен това е най-спокойния плаж на нашето Черноморие...И наистина лудницата винаги е била най-вече в ресторанта.

# 458
И аз очаквам още отзиви. Тази година обаче ме притеснява най-много времето. До края на месеца си го дават всеки ден дъждовно Nature Sweat Drops

# 459
  • гр.Добрич
Притесняваме, че юли месец е по-хладен и дъждовен и да не е плъзнал мухъла в бунгалата.

Миналата година бяхме в сградата на Бриз. Направо изживях шок от мизерията, но бях на мероприятие. Тази година резервирахме Мезонет. Дадоха ни 408. Изкарахме една вечер  на другия ден поисках да ни преместят. Влагата е ужасна навсякъде. Бях постлала вестници на рафтовете и сутринта бяха много влажни. следващото бунгало беше 418. По-сухо беше, но все пак се усеща влагата. Ако имаше как да стоим денонощно около басейна или в ресторанта. Надявам се да ми се наложи да ходя там трета година.

# 460

Миналата година бяхме в сградата на Бриз. Направо изживях шок от мизерията, но бях на мероприятие. Тази година резервирахме Мезонет. Дадоха ни 408. Изкарахме една вечер  на другия ден поисках да ни преместят. Влагата е ужасна навсякъде. Бях постлала вестници на рафтовете и сутринта бяха много влажни. следващото бунгало беше 418. По-сухо беше, но все пак се усеща влагата. Ако имаше как да стоим денонощно около басейна или в ресторанта. Надявам се да ми се наложи да ходя там трета година.
Коя е тази сграда на Бриз? Нищо не ми говори. Имаше ебна сграда Бисер хотел, но той миналата година беше в ремонт ако не греша.

# 461
  • гр.Добрич
Бисер, да. Съжалявам, обърках се. Тази година е затворена долната част, а горната е отремонтирана и беше предимно с румънци и унгарци.

# 462
  • София
spinki,

Бихте ли дали отзиви за храната, чистотата и анимацията и въобще заниманията за деца в хотела, след като сте били наскоро там. И кой ден точно анимацията е в почивка. Ако някой друг може да каже нещо конкретно за тези неща, ще съм благодарна, съвсем скоро предстои да заминем за почивка

# 463
Хигиената в ресторанта е ниска.
Хубаво огледайте измитите стъклени чаши Wink

# 464
  • В.Търново
Анимацията мисля, че почива в понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт