Мнения и отзиви за ММЦ Приморско

• 119 756
  • 618
  •   1
Отговори
# 465
  • гр.Добрич
За хигиената в ресторанта не съм забелязала нещо фрапиращо. Много персонал има, стараят се. Предимно са младежи от Русия или Украйна. Мръсотията става от многото хора и от блъсканицата. Най-мръсно ми се струва на външния бар, защото хората стоят с часове по масите. Трупат чашки и фасове, а никой не почиства и отсервира.
Най-големите опашки сутрин са на палачинките и гофретите, както вечер на месото и следобяд за понички. За рибата няма много желаещи.

За анимацията нямам много големи впечатления. Следобяд има зумба, водна топка, плажен волейбол и една игра с някаква дървена дъска - това е за възрастни.
За децата също след обяд имаше някакви игри в бебешкото басейнче, а после в 16ч. имаше друго занимание до сцената или на масите, но не е във водата. В 20ч. май пак имаше детска дискотека.

Съжалявам, че не мога да дам точности, но моите деца не са по масовките.

Ние бяхме от 04 до 09 юли там. Предполагам, че нищо не се е променило.

# 466
  • В.Търново

spinki, благодаря ти за коментара!В събота сме във вили Холидей, в очакване съм какво ще заваря там.

# 467
  • София
Моля те, пиши какви са впечатленията ти.
Наше дете отива на лагер там след седмица.

# 468
  • В.Търново

Къде ще спят?
В кои бунгала?И те ли ще са в Холидей?

# 469
И ние заминаваме в края на седмицата. Все по-нетърпеливо ми е.
Знам какво да очаквам и какво да не очаквам от почивката, така че си пожелавам да я изкараме здрави, пък каквото-такова.
Радвам се, че времето поне ще е с нас (според прогнозите)

# 470
  • София

Къде ще спят?
В кои бунгала?И те ли ще са в Холидей?

В програмата на лагера пише, че ще са във Вили Холидей. Ама ще са чак след 7-8 дни. И не са българчета - научени са да спазват ред и дисциплина като са на лагер. Та вероятно няма да са много шумни. Не се плашете. Simple Smile

# 471
  • В.Търново
Аз не се плаша. Simple Smile
Интересно ми е за лагерниците какви пари са поискали.

# 472
Е кво да очаквате яко влага във вилите, много комари и да не се стряскате има гущерчета, които ги е страх повече от вас Simple Smile)))

Репелентите са най-важното  ако сте със сладка кръв.

За самите вили - електрически на BROS.

п.с. припомнете на децата си, да не пререждат чакащите на опашка и по-важното да не пипат храната с ръце.

Лично моя син миналата година яде 1-2 шамара в ресторанта и тази година беше изключително внимателен Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 16:34 от aiwabg

# 473
  • София
Аз не се плаша. Simple Smile
Интересно ми е за лагерниците какви пари са поискали.

Тяхната цена включва много неща и е субсидирана в голяма степен от професионална организация, в който членуват родителите. Не е показателна.

# 474
  • у дома...
Времето тук няма нищо общо с прогнозата. Жега голяма е. От неделя сме тук. Морето на Южния плаж е изключително спокойно. Само днес беше жълт флага. В станцията на БДЖ сме, близо до плажа и реката и комари няма даже. От два дена обаче морето почна да се чисти и има водорасли. Водата е много топла.

# 475
  • В.Търново
Е кво да очаквате яко влага във вилите, много комари и да не се стряскате има гущерчета, които ги е страх повече от вас Simple Smile)))

Репелентите са най-важното  ако сте със сладка кръв.

За самите вили - електрически на BROS.

п.с. припомнете на децата си, да не пререждат чакащите на опашка и по-важното да не пипат храната с ръце.

Лично моя син миналата година яде 1-2 шамара в ресторанта и тази година беше изключително внимателен Simple Smile
Моето дете и без шамари знае да не пипа с ръце и да не прережда.

# 476
  • В.Търново
На първо четене за Приморско клуб.В ресторанта и на големия басейн мръсно!!!В бунгало Холидей се усеща лека миризма на мухъл, не добре почистено, захабено.До преди да дойдем в ресторанта за следобедната закуска към 16ч допълнителното легло за малкия ми син все още липсваше в стаята .Сега като се върнем да се къпем ще видим.От сега знам, че няма да повторим тук.Форедт Бийч отвън не ми изглежда на 4* хотел , ресторанта още повече.

# 477
Фореста си е баш като за 3***

# 478
Ние тази година сме по-доволни от миналата, поне засега. Единствено комарите ми идват в повече. Изядоха ни с репелентите заедно😂
Но анимацията е далеч по-добре от миналото лято.

# 479
  • Пловдив
Фореста си е баш като за 3***

+1 . Абсолютно съгласна. Нещата явно не са се подобрили от преди две години.  Затова и не повтаряме там, въпреки хубавия плаж.

Общи условия

Активация на акаунт