Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги ~ Тема 96

• 31 048
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
05 Ocak 2015 Pazartesi tarihli
Sosyal Medya Ratingleri Tablosu

Sıra    Kanal    Bölüm    M/K    Rating    Share    Skor

1    STAR TV    Paramparça    2.20    13.34    23.95    2.71
2    FOX TV    Fatih Portakal İle Ana Haber    2.05    10.41    66.06    3.22
3    CNN TÜRK    Tarafsız Bölge    1.75    8.22    26.08    2.64
4    TV8    O Ses Türkiye Düello    1.50    7.33    11.13    2.60
5    KANAL D    İrfan Değirmenci İle Günaydın    2.11    6.54    56.02    3.33

# 31

"YENİ DÜNYA" FİLMİ FRAGMAN

Изгледах трея...НО...нищо не мога да кажа Thinking...само ,че е много мрачен ... Sad...и защо ми се струва ,че мярнах Йълдъръм... Rolling Eyesот Парчетата bowuu

# 32
Добро утро  Hug
Благодаря за новата тема newsm51 Не успях да гледам снощи, но ви изчетох набързо. Благодаря и за преводите, снимките. newsm51 5 - ти еп. с рус. суб. / нямам рег. във вк. /
ЕП. 5 С РУС. СУБ.
Честит Йордановден

Сега нямам възможност да гледам, та да питам /от клипчето в предната тема / - Джансу има същото колие като на Гюл, няма ли да спаси положението като каже, че нейно? newsm78
Някой знае ли как е в Турция - в случай, че единият съпруг не е съгласен на развод?

Лу Hug...мерси за трейовете...  bouquet
Не...поне това ,което дадоха ...в смисъл...Гюл купи колието на Джансу от пазара и и го подари...после когато отиде на вечерята Рахми видя как Джихан си гледаше с Гюлкиното колие и го остави в джоба си ,но татенцето му мило ,му го сви от джоба и го извади на вечерята...после го хвърли към Джансу и тя милата го взе...и ...нямаше как да каже ,че е нейно...голяма какафония стана...идеше ми да ги душа наред...най напред Хазал ,че отвори големи неприятности на Озан...предаде собственният си брат на полицията и после Керка ..не спря да млящи и избълва сума ти глупости...после пък Рахми....оплю тотално Гюл ,като извади колието...общо взето голяма излагация и простотия... ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy

# 33
Сестричок Hug....леля ти Керка снощи са оля тотално.... bowuu Joy Joy Joy

Тин... Hug

Арфи... Hug

# 34
# 35

Bizi izleyen #paramparça ve emegi geçen herkese sevgiler saygılar .sayenizde birinciyiz

newsm10 newsm10 newsm10

# 36
# 37

http://gecce.com/magazin/haber/geccecomda-haftanin-sanatcisi-erkan-petekkaya

За какво ли става дума... newsm78
Моля ,някой да каже... Praynig Praynig Praynig

# 38
Привет  Hug
Свет, не се ядосвай smile3503 Сценаристката така е решила - да ни дразни, с това колие може една световна война да забърка. Aко дядката го беше намерил в леглото на Джихан, а тооо - в джоба му. Тъпа идея. Не разбирам защо понякога смятат зрителите за някакви инфантили. Хайде, кино е, но все пак малко уважение към тези за които е направено, а и към собствения им труд. С бащата на Хазал историята също не ми изглежда добре съчинена. Адвокатът на Джихан може да го издири служебно, имат посолство, веднага ще разберат, че е в затвора. Той се крие само от Гюл, не е в неизвестност. А и тя - как ли го е търсила smile3503 , че не го намерила толкова години.
От всичко, което сте писали разбрах, че няма почти никакво развитие в действието. Мисля да изгледам по - късно довечера 5 -ти еп. със суб., защото в главата ми настава голяма каша.  Banghead От 6 - ти само ще гадая, като прибавим и трея на 7 - ми, съвсем ще оплета конците кой къде е и за какво се бори.

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 16:17 от LU4IQ

# 39
PARAMPARÇA DİZİSİ STAR TV'Yİ ÇOK MUTLU ETTİ

http://televizyongazetesi.com/paramparca-dizisi-star-tvyi-cok-mu … 7241#.VKwVTMnixkg

Скрит текст:
SMASH телевизионния сериал Стар много щастливо
Вторник 06 януари, 2015 12:28:11
За печат
SMASH телевизионния сериал Стар много щастливо

SMASH
Хит 12!
На срещата на върха там все още се разби!

Публикувано от повишаване на рейтинга от ден сто процента "Shatter", шести епизод, който е разговарял отново снощи екран. Series, 20 + в abc1; 12,26% рейтинг и е най-високият рейтинг в новата серия от мониторинг на място с 26,47% дял от последователностите в предаването.

Откъсната първата вечер на три основни категории!

Shattered, A / B социално-икономически статус в рейтингите 11.16% и 26.45% и 10.68% дял в мониторинга на всички рейтинг лица, наблюдение 24,93% дял, с тази седмица заключени екрани на милион, и отново е най-гледаното серия от понеделник вечерта.

Еркан се събра за първи път в редица Petekkaya и с участието на Памела Yesilcay Shatter сценарий другото, е написана от подписването запомнящо сериали като Arabian Nights Bronze Stars. В индекса на стол без дом на режисьора, Rebel, Gönülçelen, Изгубеният град и Татар успешен директор на Рамадан серията Cevdet седи Coral.

Star понеделник вечерта.

Инцидентът настъпили в различно време с два начина за свързване към всяка тематична област пресича 6 души с неразделни, счупване, всеки понеделник, 20:30 от Star TV.

# 40
Лу Hug...привет...напълно си права...ама нали знаеш ...филм да става...и аз ,по късни доби ще изгледам с руски субки...не е кой знае колко заплетена...споко Stop...а и ние ще я разнищим... bowuu Joy Joy Joy
Айде ...аз изчезвам...до по късно... wavey

# 41
Лу Hug...привет...напълно си права...ама нали знаеш ...филм да става...и аз ,по късни доби ще изгледам с руски субки...не е кой знае колко заплетена...споко Stop...а и ние ще я разнищим... bowuu Joy Joy Joy
Айде ...аз изчезвам...до по късно... wavey

Заплетеното идва от това, че гледам картинките доста напред, а думичките - след време Joy Не мога за всеки епизод да отделям по 4 часа, но пък губя нишката.... smile3521  bouquet Hug

# 42
  • София
Съжалявам, че не писах веднага, но шайбата ме завъртя. ooooh!

Първо - Честито Богоявление! Hug

Второ - аз съм лееееееко разочарована от последния епизод, тъй като нещата отиват съвсем в застой. И, колкото и да не обичам претупано и бързо действие, тук вече ми идва съвсем мудно.

Впрочем, харесва ми как свършват сериите - все върху един герой се набляга, със спомените му от последните дни (от последните серии hahaha). И този път бях аз беше Джансу. hahaha Която, между другото, ми се очертава наистина като най-голямата любимка. Hug

# 43
Привет, мили дружки!  Hug Hug Hug Днес нямах нет и чак сега сколасах да се появя....

След един ден премисляне, стигнах до извода, че много ме е яд на Джихан..... Той остави Гюл сама срещу глутницата..... Прояви малодушие и не се погрижи за жената, в която уж за пръв път е влюбен.... Къде е онзи навит и смел мъж, който дори да падне, пак щеше да стане.... Много гаден номер спретна старото коце..... Развалиха ми баща и син цялото настроение, а Кера изобщо няма да коментирам....

# 44

Общи условия

Активация на акаунт