Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги ~ Тема 96

• 31 005
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Дилара си реже присадените кичури... bowuu hahaha hahaha hahaha

# 706
Дилара и мен ме подразни с неспособността си да изкаже една цяла мисъл, почне едно, уж да разбере защо коцето е постъпил така, после току застане на негова страна  и го  подкрепя, като си изтъква собственото страдание..... А в полицията ме разби, като каза, че не трябва да се обадят на семейството на момчето и да се извинят......

Светлич, тя си сменява бижутата по няколко пъти на ден, вероятно затова.....

# 707
# 708
Когато държавата е виновна за размяната, не мисля, че някой трябва да плаща, за да води дело. А дали Гюл има възможност да си отглежда детето, вече писах Simple Smile Но ще видим какво са ни измислили по сценария Simple Smile Приятно гледане и разбиране. Защото аз само ще гледам hahaha
Няма как да отиде - в събота бяха на обяд в Джиханови, в неделя се разви останалата част от действието до края на епизода.  Все почивни дни. Евентуално днес  - ако минат в понеделник - трябва да отиде и да поработи. Joy
Арфи, щом е саможертва, защо не си стои у дома, а отиде да търси Хазал. Няма как изведнъж да се лиши от единственото, което има. Тя каза - аз имам само нея. Дядката разбърка всичко, нали и Джихан това каза....
Да, Лу, коцето и идването на лелята, и прекъснаха уговорката и отговора на Гюрови.....

Много им подхожда фамилия "Гюрови" rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

# 709
# 710
Започвааааааааа...и сигурно рИкламии...по сценарий... newsm78 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 711
Когато държавата е виновна за размяната, не мисля, че някой трябва да плаща, за да води дело. А дали Гюл има възможност да си отглежда детето, вече писах Simple Smile Но ще видим какво са ни измислили по сценария Simple Smile Приятно гледане и разбиране. Защото аз само ще гледам hahaha
Няма как да отиде - в събота бяха на обяд в Джиханови, в неделя се разви останалата част от действието до края на епизода.  Все почивни дни. Евентуално днес  - ако минат в понеделник - трябва да отиде и да поработи. Joy
Арфи, щом е саможертва, защо не си стои у дома, а отиде да търси Хазал. Няма как изведнъж да се лиши от единственото, което има. Тя каза - аз имам само нея. Дядката разбърка всичко, нали и Джихан това каза....
Да, Лу, коцето и идването на лелята, и прекъснаха уговорката и отговора на Гюрови.....

Много им подхожда фамилия "Гюрови" rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao
На моменти ми прозвучават, пък и защо да не ги побългарим малко, толкова дълги имена.....  smile3503 smile3521

# 712
Да, Светлич, но след ужасната сцена..... Ще стана да отметна една две задачи, че ще ми дойде в повече тази вечер.....

# 713
# 714
# 715
ААААА...този път няма рИкламиии... #Crazy ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 716
# 717
ААААА...този път няма рИкламиии... #Crazy ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha
Може би след самата сцена ще има.... Интересно, че не попаднахме на сними от нея..... newsm78

# 718
# 719

Общи условия

Активация на акаунт