"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 138-ма тема

• 30 145
  • 742
  •   1
Отговори
# 105

Оффф, Чачо с мустаки - това няма да го преживея  ooooh! ooooh!

Ники, тенкс за линка ,ама нищо не вдявам. Ако Ани или Рени имат време на го видят на две -на три  Praynig

# 106
Дани  Hugабе едната вика,че са приятели и ашк-йок,пък другата приглася...нещо такова Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes щото и двамата башка се движели  Party Party Party
А другите сега гледат преведената серия-като приключат-тогава  Wink Wink Wink

# 107

Тези двете си говорят, че и да е имало някакъв флирт между Чачо и Серенай, той е отминал. Да, имало е такова нещо. Когато и двамата са били в тежък период от личния си живот. И са се хванали един за друг, утешили са се, но после всичко е минало и заминало. Обаче както изглежда са останали приятели. Не както Толгахан и Серенай, които са имали една голяма любов и не са я крили. После обаче са се разделили и заради това, че не иска да го вижда, Серенай е напуснала лалето. Тук било се получило приятелство. И не са заминали сами за Барса, а с екипа. В смисъл нямало проблем да са заедно, да са приятели както в случая с Толгахан.
После споменават за всички слухове, които излизат за двамата .. за Серенай когато е била на партито на Бергюзар Корел, Чачо бил с друго момиче в бар. (това може би е случая с Дажновица)
както и да е ... те са убедени, че не са гаджета,  Peace

# 108
 Ейй ама много пишете бре   Mr. Green, ама и ние в нас сме по тениски  Mr. Green
Добре дошла на Цвети  Hug
Ася да ти е здрава и усмихната Божидара  bouquet
На целия екип превел 52 епизод, мечешка прегръдка Mr. Green Hug Hug
Бризчеее ,само не ми бараите най дебелото пиле то си е за мен  Mr. Green

# 109
Ейй ама много пишете бре   Mr. Green, ама и ние в нас сме по тениски  Mr. Green
Добре дошла на Цвети  Hug
Ася да ти е здрава и усмихната Божидара  bouquet
На целия екип превел 52 епизод, мечешка прегръдка Mr. Green Hug Hug
Бризчеее ,само не ми бараите най дебелото пиле то си е за мен  Mr. Green
Майка ти  Hug Hug Hug
Стига работа,уж си отпуска  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 110
Тия пък да ме питат , кЪ да не са, ми гаджета са Mr. Green

# 111
Никии  Hug ,за това си я пуснах, малко надомно , няма начин.
Ани ,Мерси за гифчетата, любими са ми  Hug

# 112
# 113
Скрит текст:

Тези двете си говорят, че и да е имало някакъв флирт между Чачо и Серенай, той е отминал. Да, имало е такова нещо. Когато и двамата са били в тежък период от личния си живот. И са се хванали един за друг, утешили са се, но после всичко е минало и заминало. Обаче както изглежда са останали приятели. Не както Толгахан и Серенай, които са имали една голяма любов и не са я крили. После обаче са се разделили и заради това, че не иска да го вижда, Серенай е напуснала лалето. Тук било се получило приятелство. И не са заминали сами за Барса, а с екипа. В смисъл нямало проблем да са заедно, да са приятели както в случая с Толгахан.
После споменават за всички слухове, които излизат за двамата .. за Серенай когато е била на партито на Бергюзар Корел, Чачо бил с друго момиче в бар. (това може би е случая с Дажновица)

Да усетихте завист??     Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 114
# 115
Тия пък да ме питат , кЪ да не са, ми гаджета са Mr. Green

Дани,ма ти не се спря,бе ,момиче  Wink Wink Wink
То частно,надомно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Зайо помага ли  Hug Hug Hug

# 116
Дани  Hugабе едната вика,че са приятели и ашк-йок,пък другата приглася...нещо такова Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes щото и двамата башка се движели  Party Party Party
А другите сега гледат преведената серия-като приключат-тогава  Wink Wink Wink

Ники, Ани,   Hug Hug Hug Hug Hug Hug   

# 117
Скрит текст:

както и да е ... те са убедени, че не са гаджета,  Peace

Да усетихте завист??    Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Много добре си правят нащИ,че си крият личното пространство  Peace Peace Peace ей тия двете повече от пет минути нищо не ни казаха  Mr. Green Mr. Green Mr. Green това откога сме го сдъвкали  Wink Wink Wink
Ей тука пък друго си конушват  Crazy Crazy Crazy
https://twitter.com/rityriri/status/552367461509922816

# 118
Винце................. Peace закъсняла почерпка за имен ден.............. Peace ама не се получи................... Embarassed Embarassed Embarassed  ся си ида от работа......... Outta Joint и вие сте изписали света и май никой не се е сетил за Бойчето.............. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 119
Благодаря за преведената серия.................. Hug Hug Hug Hug Hug Страхотни сте...........  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт