"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 138-ма тема

• 30 335
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Обявявам публично................,че румънките не могат да пускАТ по-хубави снимки от вас................ Mr. Green Mr. Green Mr. Green тва първо............... Peace и второ..........ади лека нощ...............обичкам ви........... Hug Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Бойче, ама то наши снимки почти няма тук.  Joy Joy Joy А румънките наистина удариха в земята всички.  Peace

Лека нощ и на теб и ние те обичаме  Hug Hug

# 166

вярно е разкош  Crazy Crazy Crazy ама да си вътре в стаята на Яманчи на топло и да гледаш навън  Joy Joy Joy Joy

# 167
Не може да ви настигне човек, чок зор  Joy Joy Joy Малко в телеграфен стил, но бързам да изгледам серията  Mr. Green

Бойче, честит семеен празник. Много здраве и щастие ви желая   bouquet  bouquet  bouquet

Асе, да ви е жива и здрава именничката и много да ви радва   bouquet  bouquet  bouquet

Спациални благодарности на екипа преводачи, редактори и всички участвали, за да може да се насладим на серийката  #Onfire #Onfire #Onfire newsm51 newsm51 newsm51

Иве, Рени, Бризче - Одата за Чачовите ръце е страхотна. Абсолютно трябва да съберем всички поемки. Когато се ровя по стари теми ще ги копвам. Това творчество не трябва да се забравя  Hug Hug Hug

Ани, пък за тези пилета-детективи първоначално си помислих, че отиват стройно да се къпят  Joy Joy Joy някъде на топличко с много слънце (заради очилата)  hahaha hahaha hahaha Кой за какво си мисли в тези студове  Laughing Laughing Laughing

Отлитам да гледам серийката. Бай-бай  smile3535

Joy Joy Joy Joy ама очилата са за маскировка яяяяяяяяя  Joy Joy Joy като дедективите от старите криминалета.  Joy Joy Joy Joy

# 168
Обявявам публично................,че румънките не могат да пускАТ по-хубави снимки от вас................ Mr. Green Mr. Green Mr. Green тва първо............... Peace и второ..........ади лека нощ...............обичкам ви........... Hug Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Бойче, ама то наши снимки почти няма тук.  Joy Joy Joy А румънките наистина удариха в земята всички.  Peace

Лека нощ и на теб и ние те обичаме  Hug Hug
Няма ли............. Thinking ще се научя да ги правя и да ги пускам и ще бодвам цялостно всеки нов епизод...............без моменти на Крачолев................ Mr. Green Mr. Green Mr. Green и ще да ми стане само на Румънки................. Joy Joy Joy Joy JoyСпинкам вечИиииииииииии........... Wink

# 169
Мира:Нима има по-хубаво огледало от твоите очи?

Не е ли прекрасно ? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Peace прекрасно е.  Heart Eyes 
Едже си има добри дни. Може да са малко, но ги има  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Във всяка серия до сега, дори и когато Ямира бяха най-скарани, имаше по нещо сладко, романтично или забавно.  Flutter Flutter Flutter

# 170
Ивеее,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes мерси за епизода  bouquet  bouquet  bouquet

Хора, през телефона съм, виваком ми спря интернета, даже по телевизията съобщиха за събитието.  ooooh! Мъжът ми е на работа и му писах: имаме ТВ, интернет йок. А той: знам, чок зор Shocked Mr. Green Сещайте се колко е облъчен милият hahaha hahaha hahaha
Чок зор, а  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
И аз днес бях от тия, дето им беше чок зор  smile3511 smile3511

# 171
Леле днес така съм се захласнала по Прилив, че...  Shocked
Много ми е мъчно за Ендер. Бях наясно, че нещо ще се случи с героинята и, бях чела, че е напуснала актрисата, но не предполагах, че ще почине. Ендер и Селим аби ми бяха любимата двойка... толкова влюбени, отдадени един на друг, страхотно сейемство, а изведнъж - изневяра. Тя е толкова стилна и елегантна, че и се възхищавам. Все още не мога да го осъзная  ooooh!
Очакват ли ме още много изненади?  newsm78

Скрит текст:
Бамбито, има и други изненади.  Mr. Green Mr. Green Но поне можеш да гледаш сериите една след друга, а не да чакаш цяла седмица и да гадаеш какво ще стане.

# 172
# 173
# 174
Мира:Нима има по-хубаво огледало от твоите очи?

Не е ли прекрасно ? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Peace прекрасно е.  Heart Eyes 
Едже си има добри дни. Може да са малко, но ги има  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Във всяка серия до сега, дори и когато Ямира бяха най-скарани, имаше по нещо сладко, романтично или забавно.  Flutter Flutter Flutter

Peace Peace

вярно е разкош  Crazy Crazy Crazy ама да си вътре в стаята на Яманчи на топло и да гледаш навън  Joy Joy Joy Joy

Красота!  Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter

# 175
  • София

newsm78 Защо така странно са облечени нашите ? Joy Joy Joy
На Мира и е жега,а Яман се е навлякъл с вълнен пуловер... Laughing

Тук дали не пишат текста към Песен за една комета  newsm78

# 176

hahaha hahaha hahaha hahaha  Мерт ще ме умори ! Наистина много цветущ  изказ има.  Уникален е !  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 23:17 от daniela.qnkova

# 177

Това го слушах поне 50 пъти вярвайте ми  Joy Joy Joy Joy и все така го чувам.  Joy Joy Joy ако не е така, вината е моя, ама съм сигурна, че е това. най-вече защото го казва Мерт.  Joy Joy Joy

# 178
Joy Joy
Ха ха това съм го пропуснала като лаф.

Трудно се играе такава роля. Но този актьор много добре се справя

# 179

Това го слушах поне 50 пъти вярвайте ми  Joy Joy Joy Joy и все така го чувам.  Joy Joy Joy ако не е така, вината е моя, ама съм сигурна, че е това. най-вече защото го казва Мерт.  Joy Joy Joy
Мерт е просто уникален  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
И това също Едже го е писала  Wink Grinning Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт