Великобритания - тема 56 Зимно Пролетна

• 54 504
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Толумби, ако трябваше моя да го дебна половин година, щях да се гътна от напрежение бе, жена Blush

Ха-ха, аз го бях ударила на живот.
Пуу, живот си живеех в тази Община. Много малко плащат, даимсеневиди  Crossing Arms

# 526
  • UK
Soul наистина сама се подценяваш. Аз не разбирам защо това, че си българка трябва да се причислява към недостатъците. Винаги съм смятала, че това ми е предимство, защото съм различна от повечето англичанки. Освен това си личи човек като си отвори устата колко му е интелектът. Независимо от силния акцент  Peace
 Освен това, както Мис файн отбеляза, хората са различни. Само ако чуеш моят англичанин как определя сънародничките си.....prude, boring, usually fat. Откъде знаеш, че и твоят шеф не си пада по по-екзотични жени?

# 527
'Екзотични'  Joy
Аз и екзотика

Мдам. И аланглето така разправя-пък на Толумбата приятелките  Mr. Green

# 528
  • UK
'Екзотични'  Joy
Аз и екзотика

Мдам. И аланглето така разправя-пък на Толумбата приятелките  Mr. Green

Екзотични сме и още как, за себе си чух, че съм sultry и умрях да се смея, ама на някой така съм му се видяла  Wink

# 529
  • Bristol
298, застраховката ли ще плати? Как ще се отрази това на полицата в бъдеще? Много неприятно  Rolling Eyes

Milada, Yorvic съм го набелязала за щерката. Казват не отнемал повече от час, както и шоколадовия музей. Плюс всичко изброено от теб и още неща... Като например National Railway Museum  Mr. Green Прилъгвам малката за този музей, че е направен интерактивно, ще може да се качва във влаковете и локомотивите и няма да й е скучно. Толкова много неща съм харесала в стария град само, че уикендът няма да стигне. Затова разпитвам. Ще пътуваме с влак, а старият град не е голям и пеша ще се придвижваме. Така че извън стария град по-добре да не знам какво има  Crazy

Soul78963, късмет! Обикновено, когато най-малко очакваш, тогава се случва! А дали една връзка просто ще e за една вечер или по-дълга, дали ще е успешна или ще се провали, можеш да разбереш чак след като си я започнала. Преди това само можем да гадаем  Hug И не се ограничавай с националността! Тя не е показател дали с един мъж ще си допаднете или не. Аз имах много чаровни колеги немци, примерно. И страшно грижовни съпрузи и татковци руснаци познаваме с мъжа. И напук на очакванията, единият капка алкохол не близва, точно като теб, а другият пие разумно и никога пиян не съм го виждала.

# 530
Merry, аз ще плащам ремонта. Застраховката ми не е малка, та ще трябва да си кротувам.

Soul78963, стискам палци за шефа Simple Smile, на мен ми звучи интригуващо и обещаващо.
Една любовна история ще ни се отрази много добре в групата!

# 531
Здравейте, може  би  е малко  късно  да питам,но трябва  ли да попълвам документи  за tax return, след като  съм на 0 contract?
 И като цяло  не мисля, че хората  (англичаните ) около  Манчестър са негативно  настроени  към  българите, не по различно отколкото  към  други  емигранти. Особено  към  децата  ,никога  не е имало особено  отношение.

# 532
  • Манчестър
Здравейте, може  би  е малко  късно  да питам,но трябва  ли да попълвам документи  за tax return, след като  съм на 0 contract?
 И като цяло  не мисля, че хората  (англичаните ) около  Манчестър са негативно  настроени  към  българите, не по различно отколкото  към  други  емигранти. Особено  към  децата  ,никога  не е имало особено  отношение.

За дай си въпроса малко по конкретно. Не е ясно какво точно питаш, а и крайната дата беше в събота.

# 533
Merry, ние бяхме в Yorkshire за седмица и пак не ни стигна времето да посетим всичко набелязано. За един уикенд мисля, че добре си се ориентирала и времето ще ви стигне за набелязаните неща. За музея на железниците не знам нищо, не сме били, моите синове не са много по влаковете (повече по самолетите Simple Smile), освен като по малки, когато ме побъркваха да им чета непрекъснато историите за Thomas The Tank Engine Laughing. За катедралата - можеш да провериш кога имат служби и да отидете тогава. Пеенето на хора им си заслужава да се чуе. Ние я посетихме привечер и се оказа, че има служба и беше невероятно усещането с музиката за фон. Аз не съм религиозна, така че от чисто естетично естество ми беше насладата  Simple Smile.

298, защо не използваш застраховката си, не разбрах? Нас са ни удряли два пъти и застрахователите покриха ремонта, е, плащахме excess, разбира се, но ремонта беше повече. Може би при теб случая не е такъв.

# 534
  • някъде в орбита...
Miss Fine, някои хора нямат акъл. Този сам си е подлял водата според мен - ако беше декларирал че тя му е гадже нещата нямаше да са такива Rolling Eyes

# 535
  • London
Аз пък знам супер забавни случки със социалните :
На комшийката малкия като прохождаше, все пада на глава. Тя притеснена, все търчи в Спешното. Те пък все пишат до ДжиПито. Та така, на 3-4 път, бум, социалните Simple Smile
Друга случка - моя приятелка, семейство от Аржентина, гореща кръв. Инъче и двамата учители...
Тяхната дъщеря, на 6-7 г, като всяка пикла, това не ям, онова не ям... Нещо прекалила и с шамар по задника пратена да си ляга гладна. За капак като я събличали я и оскубали.
На другия ден, наща в училище като ги насъчинила. Били unkind, пращали я да ляга гладна, били я, скубали и косата...
Та бяха под наблюдение известно време Simple Smile

# 536
Miss Fine, някои хора нямат акъл. Този сам си е подлял водата според мен - ако беше декларирал че тя му е гадже нещата нямаше да са такива Rolling Eyes
 А те са му накривили шапката според мен, той милионер човека вече...Стана ми странно, че главен шеф на хотел, с толкова години стаж, уволнен, щото приятелката му певица станала, ще каже човек, че я е направил Министър на вътрешните работи...Тъпо си е, в БГ така не правят, ето за това не идвайте тука, моляя, ще спите с чичковци милионери, а даже и певачка в кръчма няма да може да ви уреди, гадни закони, гадна Англия....Това беше майтап, да разведрим темата  Mr. Green

# 537
Дами  Hug
 Без коментари по въпросната "наболяла" тема и ..... тя ще спре да "боли"  Mr. Green На всички ви е ясно това  Peace

Тъкмо четях с интерес за бъдеща любов тук ...и .....  Laughing

П.С. Правилно всеки има глава на раменете и може сам да прецени за и против УК, ако не може влиза и задава милион въпроси. Отговорите обаче на живеещите тук се взимат под внимание. Пришълците... си остават пришълци. Нищо лично!

# 538
  • Англия
И майка ми разказваше случка с децата на нейна приятелка. Дъщерята на 12г, тресе я пубертетът, не слуша и като и се скарат ги заплашва, че ще се оплаче на социалните. Търпели, търпели и така ли-лятна ваканция, хоп бащата с нея на самолета, хоп в България, теглил и един здрав бой и и казал "Хайде сега иди да се оплачеш на социалните"  Joy

# 539
  • някъде в орбита...
ana.ana, моя позната в такава ситуация заяви на сина си - Ми отивай, оплачи се, ама като дойдат няма мен да ме вземат, а теб. Без майтап, момчето много бързо млъкна, щото наистина не се беше замислил за резултата от оплакването, и за живота без всички благини дето мама носи Laughing
Иначе и моя мъж за малко да изгори покрай мен. Малко съм бясно същество - уж фина и мека жена, ама дай ми бокс, или други тежки такива, и много ме кефят. Преди няколко години за късмет рутинния преглед ми се падна след един такъв ден. Бях се прибрала цялата в синини и кръв, много горда от себе си (не лошо място в класацията), направих куп снимки и качих на фейса. Лекарката обаче й трябваше време да повярва че да, ходя на такива неща, а не ме е ритал мъжа Laughing

Miss Fine, няма как да се уважават хора без принципи. А един важен принцип е да се спазват правилата - ако не ти пука за тях, не ходиш там дето ги има Wink
Иначе напълно съм съгласна - ей ме на, опитвам се да си уредя живота, ама пусто тия закони не дават да хвана богат любовник и да ме назначи например за украса в някое спа-центърче. Труден живот, тежък... Joy

Общи условия

Активация на акаунт