Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 60

• 141 674
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Стига да е виза, или мастеркард дебитна, или кредитна, без значение от коя държава- няма проблем и теско ги приема! За сетен път ти казвам, че проблема е в твоята банка, която не позволява покупки от чужбина! Забраната е от твоята банка, а не от теско!
Не знам дали е от банката - аз досега с моята не мога да плащам само в Теско и ММдирект, навсякъде другаде минава.

# 466
  • софия
Не знам дали е от банката - аз досега с моята не мога да плащам само в Теско и ММдирект, навсякъде другаде минава.
На коя банка ти е картата? С виртуалната на ДСК (мастер) няма проблем и както изглежда при вас проблемът е от банката, а не от картата.
Скрит текст:
Виртуалната карта е единствената причина, поради която продължавам да имам сметка в глупавата  банка. Не се сещам за сайт, в който да не мога да платя с нея. Иначе другите услуги и обслужването на банката са пълна скръб.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 05:53 от zvanche

# 467
  • София
На ЦКБ е моята

# 468
Препоръчайте ми сайт за слънчеви очила? Досега съм си поръчвала само от tkmaxx, newsm78

# 469
Очила без да се мерят? Бих ти препоръчала друг вариант, отиваш, мериш и като си харесаш нещо, го търсиш в нета. Така съм спестявала поне 250лв.

# 470
Препоръчайте ми сайт за слънчеви очила? Досега съм си поръчвала само от tkmaxx, newsm78

Слънчеви очила съм купувала от tkмаxx и Polaroid от този търговец в ebay и техния сайт.  

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 10:35 от shrekie

# 471
От buyvip, например тук - http://de.buyvip.com/#page=b&dept=women&sale=A2HS4JUCDN4 … _A2HS4JUCDN45DH_b
Влиза се с паролата от Амазон.

# 472
Някой може ли да помогне , в Асда въвеждам адреса на кдшопинг , обаче ми дава невалиден пощенски код . а иначе като дам да ми търси адрес кода е верен , но ми изписва само част от адреса на кд шопинг ,а не точния който е в сайта им.

# 473
  • Димитровград
Момичета препоръчайте ми сайт за бяла техника освен амазон,че не се сещам за друг такъв!Благодаря предварително bouquet

# 474
На коя банка ти е картата? С виртуалната на ДСК (мастер) няма проблем и както изглежда при вас проблемът е от банката, а не от картата.
Скрит текст:
Виртуалната карта е единствената причина, поради която продължавам да имам сметка в глупавата  банка. Не се сещам за сайт, в който да не мога да платя с нея. Иначе другите услуги и обслужването на банката са пълна скръб.
Здравей,
Искам да попитам с виртуалната Master на ДСК плащаш ли успешно в MandM, само за тях ми трябва, а нямам аметка в ДСК и искам да Разбера предваритвлно има ли смисъл да го правя. Много благодаря Simple Smile

# 475
  • софия
Скрит текст:
Здравей,
Искам да попитам с виртуалната Master на ДСК плащаш ли успешно в MandM, само за тях ми трябва, а нямам аметка в ДСК и искам да Разбера предваритвлно има ли смисъл да го правя. Много благодаря Simple Smile
От там не съм поръчвала.

# 476
Здравейте, някой поръчвал ли е от guess.eu и от bg.calvinklein.com? Всичко наред ли е?

# 477
# 478
  • Бургас
Момичета имам един въпрос, понеже до сега не съм поръчвала дрехи от Англия. Харесах едни долници за детето, но не мога да разбера дали са ватирани ли не. За какви ключови думи трябва да следя в описанието ако някоя долница или анорак са ватирани. Благодаря.

# 479
Някой ползвал ли е https://www.shopological.com? Виждам, че предлагат различни марки като M&S, Next и много други. Та се чудя може ли да се пазарува чрез тях? Приемат ли нашите карти и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт