Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 60

• 141 721
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
До сега не съм пазарувала от там, предпочитам сайт, препоръчан,  за да съм спокойна Hug

# 451
В Теско дрехи аз съм успявала само с виртуална Виза. Вярно, че отдавна не съм пазарувала от там, но преди не можеше с друга, освен с виртуална или кредитна.

Пробвах и с Маестро не става . А виртуална на коя банка или няма значение ? Явно скоро никой не е поръчвал от там .

# 452
  • София
Няма значение на коя банка ще е виртуалната карта. Моята е на ДСК. ЦКБ също издават виртуални, преди имах тяхна, с нея също можеше.

# 453
В Теско дрехи аз съм успявала само с виртуална Виза. Вярно, че отдавна не съм пазарувала от там, но преди не можеше с друга, освен с виртуална или кредитна.

Пробвах и с Маестро не става . А виртуална на коя банка или няма значение ? Явно скоро никой не е поръчвал от там .
Обади се в банката си и им кажи какъв е проблема! Проблема е от твоята банка, а не теско.

# 454

Обади се в банката си и им кажи какъв е проблема! Проблема е от твоята банка, а не теско.

Не може проблема да е в банката защото пробвах с Виза и Маестро на различни банки . Както виждам и други имат проблем . Вие плащали ли сте в Теско с Виза или Маестро , за да сте убедени че проблема не е в тях ?

# 455
Имам дебитна карта виза и с нея плащам в цял свят.

# 456
  • София
Имам дебитна карта виза и с нея плащам в цял свят.
издадена от българска банка?

# 457
  • Варна
В Теско от години може да се плаща само с кредитна или виртуална карта. С Маестро е абсурд да мине плащане.

# 458
  • на малък остров в океана
В постнатия от kikamora текст си пише, че не приемат маестро или виза електрон. Затова и не минава плащането.

# 459
До сега не съм пазарувала от там, предпочитам сайт, препоръчан,  за да съм спокойна Hug

Кой сайт е по- препоръчан от Амазон?

# 460
В Теско от години може да се плаща само с кредитна или виртуална карта. С Маестро е абсурд да мине плащане.

Благодаря за отговора , нещо не ми се иска кредитна карта . А мастъркард дебитна със статут на кредитна ? Ще мине ли плащането , мнение за тези карти инате ли ?

# 461
Стига да е виза, или мастеркард дебитна, или кредитна, без значение от коя държава- няма проблем и теско ги приема! За сетен път ти казвам, че проблема е в твоята банка, която не позволява покупки от чужбина! Забраната е от твоята банка, а не от теско!

# 462
  • софия
Потвърждавам, че съм плащала с виртуална мастер на ДСК в Теско и не е имало никакъв проблем.

# 463
Clothing at Tesco - само дрехи ли могат да се пазаруват? А ако искам кафе или някакви храни?

# 464
  • софия
Clothing at Tesco - само дрехи ли могат да се пазаруват? А ако искам кафе или някакви храни?

Може.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 17:38 от zvanche

Общи условия

Активация на акаунт