Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 60

• 141 591
  • 742
  •   1
Отговори
# 630

И аз съм така. Дата на пристигане - 24 януари и пише обработва се. А на предполагаемо раздаване пише 27 януари, т.е. утре. Доколкото разбрах ще получа имейл + смс за точния ден и часове за раздаване. Но сега гледам профила и си и виждам, че има бутон "потвърди доставка на стока" - трябва ли да цъкам там? Thinking
Няма да натискаш този бутон, като си вземеш пратката, системата сама ще изтрие поръчката .

# 631
Благодаря. bouquet
Аз лично избрах Габко, защото имат склад тук и ще ми е удобно да си взема директно пратката.
За щастие не ми е спешно и нямам проблем с чакането, но ще имам предвид отзивите, които дадохте за другите фирми. Peace

# 632
Благодарности и от мен ! bouquet
Вече дори си избрах друг доставчик и за следващи поръчки ще го изпробвам.

# 633
Аз съм много доволна от Габиели, но последните 2-3 пъти и те имат забавяне. Например, курса пристигнал на 22.01 - чак днес получих мейл, че се раздава. Обикновено или на същия ден или на другия вече са готови.

# 634
Има съществена разлика, дали един курс е закъснял и затова раздаването се бави или е обичайна практика след пристигане да се обработва по N дни и тогава раздаване.

# 635
Има съществена разлика, дали един курс е закъснял и затова раздаването се бави или е обичайна практика след пристигане да се обработва по N дни и тогава раздаване.
Ами не знам дали е закъснял или са се забавили с обработката. Това се случи с курсовете от тази година. Не им е постоянна практика и предполагам, че се дължи на снеговете.

# 636
Именно! Докато на някои други превозвачи, такъв им  е стандартния процес на работа, който включва N дни обработка след ВСЕКИ курс.  
Това е допълнително, излишно забавяне и колкото и тези покупки да не са ми спешни, все пак е тъпо да се обработва толкова дълго. Щом други превозвачи успяват да раздават веднага, значи не е толкова времеемко. Въпрос на организация!  Peace

# 637
Искам да пазрувам от lego.com , но ми отказоха поръчка на адреса на габиели . Ако някой пазарува кой посредник ползвате ? Искат residential address

На GGBG е такъв.  Peace

Мерси , но не се получи.... здраве да е

# 638
  • Sofia

Защо? И него ли не прие?

# 639
  • гр. София
Искам да пазрувам от lego.com , но ми отказоха поръчка на адреса на габиели . Ако някой пазарува кой посредник ползвате ? Искат residential address

На GGBG е такъв.  Peace

Да не би проблема да е друг?

# 640

Защо? И него ли не прие?

Да , свързах се с чата и ми казаха че ако не представя друг адрес няма да ми процедират поръчката . .. жалко, бях обещала играчката,..... но ще го преживеем

# 641
  • Sofia
Да , свързах се с чата и ми казаха че ако не представя друг адрес няма да ми процедират поръчката . .. жалко, бях обещала играчката,..... но ще го преживеем

С адреса на тези пробва ли? Също може да питаш тук, тук и тук какви адреси ползват. Peace

# 642
The Black Cat , благодаря, пробвах и с доставка англия. Имат някакъв начин да разпознават тези адреси .   Предполагам че ако има повече от 3-4 доставки от различни профили маркират адреса като на превозвач . Не доставят и до хотел... приятел е в Лондон в момента, но и там ударих на камък . Лерон са на адреса на GGBG .

# 643
Здравейте,момичета.Искам да попитам дали сайтът на Некст приема Бг карта,тъй като искам да направя поръчка ?? Благодаря Simple Smile

# 644
The Black Cat , благодаря, пробвах и с доставка англия. Имат някакъв начин да разпознават тези адреси .   Предполагам че ако има повече от 3-4 доставки от различни профили маркират адреса като на превозвач . Не доставят и до хотел... приятел е в Лондон в момента, но и там ударих на камък . Лерон са на адреса на GGBG .
Ако купуваш от амазон, можеш да поръчаш до кутия на амазон и твоят приятел, просто отива и взема доставката без никакъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт