Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 9*

• 21 731
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Съвсем официално от туитъра на "Мави". Wink Party

Mavi @mavi  ·  43m 43 minutes ago

Mavi’den yeni yılın ilk sürprizi: Yeni Mavi erkeği @KeremBursin oldu!

Новогодишна изненада от Мави: Керем Бюрсин стана новото лице на "Мави". Wink

# 121
Здравейте, момичета! Heart Eyes
Да се разпиша и в новата тема.  Mr. Green Станала е перфектна, браво! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Макар и с ден закъснение, Честит Имен Ден, Вани (Ако нямаш нищо против да те наричам така.) Желая ти всичко най-хубаво! Heart Eyes

Момичета, прегръдки на всички ви, няма да изброявам, та да не забравя някого, голяма част от вас не ви познавам още, но съм много щастлива, че споделяме една тема. Благодаря и за всичко, което пускате тук. Hug Hug Hug

Значи Керем вече е лице на "Мави" - какво по-хубаво ...  Party Crazy Party Heart Eyes Heart Eyes А и да не забравя - да му е честита наградата - той заслужава много повече! Много се радвам за него, невероятен е!  Heart Eyes Blush

Татко Йиит толкова ми харесва, нямам думи. Споделям мнението ви, че Керем е роден за баща - много е миличък. Mr. Green Whistling Heart Eyes Heart Eyes

Да разпуснем малко, така за настроение ...  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes

И две душички ...  Mr. Green Blush Blush

Хайде и по едно следобедно кафе, че аз вече съм подкарала 2-рото за днес. Mr. Green newsm78 #Crazy Mr. Green

Скрит текст:

# 122
Шюкрю също може да се похвали с награди. Удивителен е! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 123
От Инстаграм-а на Бурджу.  Heart Eyes

# 124
Габи,   bouquet Шюкрю също много го харесвам. Wink

Сет ШМ. Hug

# 125
Здравейте душички!  Hug
Какво по хубаво имаше от това да чуя че им е станал лице! Чакам си рекламата и ако може да е такава каквато аз искам че ще ги кастрирам тез от Мавито  Whistling
Габи,Снеже! за кафенцата   bouquet
Обаче аз хапвам портокал в момента...  Mr. Green Whistling

# 126
# 127

Новото ми клипче....  Flutter
Дано ви хареса! Hug

# 128
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Макар и с ден закъснение, Честит Имен Ден, Вани (Ако нямаш нищо против да те наричам така.)
Тенкс Габи, вече ми казват и Вани, в съкратено и познавам че е за мене. Аз може да казвам Габи предполагам Hug Peace

Диди, тенкс за инфото на дизито на Илкер и Бурчин. Любопитни са ми и двамата ( повече Илкер), но малкия сладур най-паче  smile3521 Прочетох обаче че било смесица на драма и комедия, което доста ме озадачава  newsm12

Момичета, това с Буржу и Ханде, което е имало премиера  е игрален филм, а не дизи нали  newsm78 newsm78 Или се лъжа  newsm53

Тенкс за всички фотки с Керем. Много изразителни очи има това момче. Човек може да разбере съдържанието на ролята му само като гледа  фотки на епизодите. Такива говорещи очи сред турските актьори съм виждала само при Мурат Йълдъръм.  Керем  може и да го надмине, че тепърва ще се проявява на синия екран  smile3521 Но и Мурат е страхотен  smile3503 newsm53

А Шукрю май доста обича майтапите и е доста ценен за щури роли smile3521 newsm47

# 129
Момичета, това с Буржу и Ханде, което е имало премиера  е игрален филм, а не дизи нали  newsm78 newsm78 Или се лъжа 

Да,  Hug филм е.  Hug

# 130
Я вижте кой ви водя иска да си играем със сняг да се присъединим ли към него?

# 131

Тази е стара когато Керем беше при студентите на Айше Арман... Peace

# 132
# 133

Озан и Бурджу от снощи... Peace

# 134

Общи условия

Активация на акаунт