Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 9*

• 21 727
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
# 181
# 182
# 183
# 184
И от мен да му е честита наградата на Керем! Вярвам, че ще получава още повече и по-стойностни награди! Заслужава го момчето Peace Peace Peace
Да й е честита и наградата на Серенай! 2014  година беше нейната година.От награда на награда тича момичето..Някои казват, че няма талант, други казват, че не е красива, но фактите са налице..Или нали имаше едно приказка. Кучетата  лаят, пък керванът си върви..

Много се зарадвах на това, че Керем Бюрсин вече е новото рекламно лице  на Мави..И аз като Диди съм нетърпелива да видя рекламата му за Мави..

СнежеHugлека нощ!

Забравих да ви се похваля.

Скрит текст:
Вижте с каква чаша си пия кафето smile3521 smile3521 smile3521 Тя ми е подарък за Нова година от Ринка, Hug Hug която много обичам и уважавам..Също така ми е пратила и снимка с автограф на мое име от Туба Бюйюкюстюн.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Как да не е щастлив човек с такива виртуални приятелки  love001  love001  love001

# 185
Лили и аз искам....
Шегувам се! Много мило от страна на Ринка... Peace
И аз съм получавала подаръци от две момичета с които съм запознала покрай превода ми на Пътят на Емир...Толкова съм се трогвала разбирам те отлично!  Peace Hug
Колкото до Сери напълно съм съгласна.... Peace
А за Мави рекламата нямам търпение за април.... Crazy Flutter Hug

# 186

Зеле.... Whistling

# 187
# 188
Диди, Hug Hug лека нощ, миличка!
Джиджи,  Hug Hugот теб за сутрешното кафе ще очаквам едни много чаровен и усмихнат Керем Peace Peace

# 189

Лека нощ Лили! Hug Heart Eyes Hug

# 190
# 191
# 192
# 193
# 194

Общи условия

Активация на акаунт