Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 9*

• 21 735
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Добро утро милички и хубав Петък ви пожелавам Hug Hug Hug

Изпуснала съм седянката снощи  Crossing Arms язък  ooooh!
Тоз линк с награждаването не ми се отваря, но ще се опитам да намеря качен торент или файл  Angry
 Лили, Диди, Снежи благодаря за фотките и превода  newsm51

Лили , злато,  ако имам твойта чашата, нема да я изпускам нито за миг  newsm62 ще се наливам с кафе или чай нонстоп  newsm62

И разбира се, източника на нашия адреналин (Боже какви ръце има Blush Blush Blush) и радостта за очите ни  love001

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 197
# 198
# 199
# 200

Този сняг сигурно е за мен  smile3503  love001  smile3503

lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 201

Сега стоя и се чудя с химикала в ръка след като си написах есето по турски....че нямаше какво да правя..
Коя ще е партньорка на нашето момче затова Мави! Та седнах и реших то и феновете го решават от дни време му е вече че да рахатясам най-сетне че в близките месеци да не искам друго... Whistling

# 202
# 203
# 204
Ето го и вторият трейлър с Бг.суб.  Simple Smile

http://vbox7.com/play:9ffca31498

# 205
Добро утро. Hug Hug Hug

ГалеHug благодаря.   bouquet Всяка сутрин има хубава изненада. Wink Hug

ДжиджиHug  bouquet за страхотния Керем. Heart Eyes

ДидиHug за рекламата ти отдавна си го решила, ама хайде... Wink

ЛилиHug ммм, с още по-голямо удоволствие човек да си пие кафето или чая. Wink Heart Eyes

Приятен ден, дами.  bouquet

# 206
# 207
Ето го и вторият трейлър с Бг.суб.  Simple Smile

http://vbox7.com/play:9ffca31498

Галина, благодарности и от мен  newsm51  love001

# 208
Подписан е договор за 800  000 лири

Младият актьор Керем Бюрсин, който се завърна от Америка и дебютира в Турция със сериала "В очакване на слънцето", покори сърцата на момичетата. Сега актьорът се снима в сериала "Въпрос на чест", излъчван по Канал Д.  Неотдавна стана известно, че Керем стана лице на известната марка "Мави". Появи се информация, че актьорът е подписал договор за година и за рекламата ще получи 800 000 лири. Къванч Татлъту, бившето лице на марката в периода 2010-2013 г., е получил общо 2 млн. лири

Скрит текст:
Подписал контракт на 800.000 лир!

Молодой актер Керем Бюрсин который приехал из Америки и дебютировал в турции с сериалом «В ожидании солнца» покорил девичьи сердца. Сейчас актер снимается в сериале «Дело чести» на канале Д. Недавно стало известно, что Керем стал новым лицом известного бренда Mavi . Появилась информация, что актер подписал контракт на год и за рекламу данной марки получит 800. 000 лир.
Кыванч Татлытуг бывший лицом марки с 2010 – 2013 получил за рекламу в общей сложности около 2 млн лир.

# 209
KIVANÇ TATLITUĞ 'UN YERİNE KEREM BÜRSİN'İ SEÇTİLER

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/90854/2368/1/ki … tiler-9-ocak-2015

Ново от Шюкрю. Wink

Общи условия

Активация на акаунт