Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 9*

• 21 857
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
# 361
# 362
# 363
# 364
Поредният трагичен опит за колаж.... Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Само дето е със Сибелата ти........ Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Мило............ Praynig Praynig Praynig Praynig напрай нЕкой с Ийт и адвоката............................ Wink    Така ще съм напълно доволна................. Crazy Crazy Crazy     Joy Joy Joy Joy Joy Joy     Ванина........ Hug Hug Hug и аз се почерпих........... Peace да си жива и здрава............ Hug Hug Hug Hug

# 365
ВаниHug честит празник!   bouquet  Мерси за почерпката. Hug  bouquet

ДидиHug колажът ти е добър,  Peace на мен ми харесва. Heart Eyes

БойчеHug Hug

# 366
Радвам се че ви харесва как е станало
Аз съм по любовните колажи силна,но ще пробвам да направя нещо на Йиит и Емир... Peace Heart Eyes

# 367
# 368
# 369
Аз съм по любовните колажи силна,но ще пробвам да направя нещо на Йиит и Емир... Peace Heart Eyes

Ти си гюнеш яяяяяяяяяяяяяя...................... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 370

Ти си гюнеш яяяяяяяяяяяяяя...................... Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Яяяя  Blush кърмъзъ станах...
Алах,алах... Whistling Hug

# 371
# 372
  • близо до брега на морето
Привет къзлар HugБлагодаря ви да снимките, колежите, преводите и за инфото което споделяте в темата Hug.Приятни минутки с Керем и сие-трогна ме Емир-силна братска връзка. Харесва ми играта и на двамата (пък онова клипче от колата, дето си играят го гледам пак и пак и пак.....и все ми е забавно Joy Joy Joy)

# 373

Идеалното семейство са тез двамата!  Heart Eyes Mr. Green

# 374

Общи условия

Активация на акаунт