Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 2

• 142 222
  • 764
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Здравейте,

Минавам да направя една реклама на маслото от вечерна иглика. Винаги съм била скептично настроена към полезното действие на хранителните добавки, витаминки и т.н., но днес като си взех резултатите от изследванията ми падна ченето.
Принципно съм с доста нисък прогестерон (мерила съм го само около 20 пъти  Crazy всеки месец от както бебеправим ). Всеки месец засичам овулации, но прогестерон по висок от 50 при реф. стойности 5-86 не съм виждала. Дори когато забременях прогестерона ми беше 44 на 7-ми ден от О. И днес след само 45-дневен прием на масло от вечерна иглика виждам прогестерон 81 (5-86)  Shocked
Уточнявам, че приемам само вечерната иглика по 5-6 таблетки дневно (500мг.) и омега 3 и Агнес (1 таблетка дневно).

Хубав ден момичета   bouquet Отивам да си отпразнувам хубавите резултати.

# 181
Оххх момичета , да се оплача Sad Днес ходих да изследвам хормоните, че тази година още не съм се записала ... Резултатите :

След два месеца прием на Дуфастон и разбира се цикъл по часовник, резултатите са следните :

Prolactin - 429 mIU при норма 72-511
Testosteron - 0.582 ng/ml при норма 0,06 - 0,82
LH - 32.35 mIU/ml при норма 2,4-12,6  newsm78 newsm78 newsm78
FSH - 6.84mIU/ml при норма 3,5-12,5
Estradiol - 90.98 pg/ml при норма 24,5-195,0

Знам, че при поликистозата ЛХ е завишено, НО каква по дяволите е тази стойност ??? Последните пъти - миналата година - беше 17, 19 ...но 32 Sad  Crying or Very sad Sad

Пуснах си и кръвна картина + глюкозен тест.... не съм сигурна как точно се нарича, но резултатът е:

Glucose HK Gen. 3 - 4.19 mmol/L при норма 3,03 - 6,38
Другите неща са в референтни стойности.

Какво означава това ЛХ, момичета ? Sad
И какво да го правя ?

Започнах да пия Белара от този цикъл по предписание на док.
Взех и вечерната иглика, пия пчелен прашец и млечице.... няма ли да се нормализират тези хормони най-накрая  Sad Sad Sad

# 182
Здравейте момичета, извинявам се че въпросът ми не е точно по темата, но имам нужда спешно от съвет. Денис, мъжът ми приема Orthomol Fertil plus и току що приключи 3тата опаковка (месец), само че от вчера стартирахме и стимулация за инвитро и се чудя дали да продължи да го пие и по време на процедурата или трябва да се направи почивка. Съставките са:

Витамини: натурален вит.Е 120мг, вит.С 250мг, вит.В6 5мг, вит.В12 9мкг, фолиева киселина 800мкг.
Минерали и микроелементи: цинк 40мг, селен 80мкг, мед 1,000мкг.
Други микронутриенти: Л-карнитин 440мг, N-ацетил цистеин 80мг, Коензим Q10 15мг.
Фитонутриенти: смесени каротеноиди Бета-каротин, Лутеин, Ликопен  3мг.
Есенциални мастни киселини: Омега-3 мастни киселини 170мг, Докозахексаеноева киселина (DHA) 65мг, Ейкозапентаенова киселина (EPA) 90мг

Други съставки: L-Карнитин тартрат, Микрокристална целулоза (запълващ агент), Рибено масло, L-Аскорбинова киселина, Сорбитол (запълващ агент), Витамин Е, Желатин, Нишесте, Цинков сулфат, N-Ацетил цистеин, Глицерол (омекотител), Хидроксипропил метилцелулоза (покриващ агент), Магнезиеви соли на диетични мастни киселини (анти-слепващ агент), Коензим Q10, Масло от маслина, Талк (анти-слепващ агент), Етилцелулоза (покриващ агент), Титаниев оксид (оцветител), Витамин В6 хидрохлорид, Медни съединения от хлорофилен (оцветител), Меден сулфат, Ликопен – обогатен доматен екстракт, β-каротин, Лутеин, Малтодекстрин (запълващ агент), Фолиева киселина, Железен оксид (оцветител), Натриев селенат, Витамин В12.

# 183
  • София
Здравейте момичета, извинявам се че въпросът ми не е точно по темата, но имам нужда спешно от съвет. Денис, мъжът ми приема Orthomol Fertil plus и току що приключи 3тата опаковка (месец), само че от вчера стартирахме и стимулация за инвитро и се чудя дали да продължи да го пие и по време на процедурата или трябва да се направи почивка. Съставките са:

Витамини: натурален вит.Е 120мг, вит.С 250мг, вит.В6 5мг, вит.В12 9мкг, фолиева киселина 800мкг.
Минерали и микроелементи: цинк 40мг, селен 80мкг, мед 1,000мкг.
Други микронутриенти: Л-карнитин 440мг, N-ацетил цистеин 80мг, Коензим Q10 15мг.
Фитонутриенти: смесени каротеноиди Бета-каротин, Лутеин, Ликопен  3мг.
Есенциални мастни киселини: Омега-3 мастни киселини 170мг, Докозахексаеноева киселина (DHA) 65мг, Ейкозапентаенова киселина (EPA) 90мг

Други съставки: L-Карнитин тартрат, Микрокристална целулоза (запълващ агент), Рибено масло, L-Аскорбинова киселина, Сорбитол (запълващ агент), Витамин Е, Желатин, Нишесте, Цинков сулфат, N-Ацетил цистеин, Глицерол (омекотител), Хидроксипропил метилцелулоза (покриващ агент), Магнезиеви соли на диетични мастни киселини (анти-слепващ агент), Коензим Q10, Масло от маслина, Талк (анти-слепващ агент), Етилцелулоза (покриващ агент), Титаниев оксид (оцветител), Витамин В6 хидрохлорид, Медни съединения от хлорофилен (оцветител), Меден сулфат, Ликопен – обогатен доматен екстракт, β-каротин, Лутеин, Малтодекстрин (запълващ агент), Фолиева киселина, Железен оксид (оцветител), Натриев селенат, Витамин В12.

Няма проблем да продължи да ги приема - дозите не са високи и не може да предозира, ако от това се притесняваш.
Успех, стискам палци  Peace

# 184
Да, точно от това. Благодаря Heart Eyes

# 185
Здравейте миналия месец пих Витекс и нямах болки преди да ми дойде ,сега започвам за пия витамините на Прегнакеър за зачеване мога ли да продължа и Витекс да пия?

# 186
  • София
Здравейте миналия месец пих Витекс и нямах болки преди да ми дойде ,сега започвам за пия витамините на Прегнакеър за зачеване мога ли да продължа и Витекс да пия?
Да, може - няма проблем, различни неща са  Peace

# 187
Здравейте, трети месец пия вечерна иглика на Solgar 1300 mg до О. и промяната, която забелязах, че обикновено гърдите ме заболяваха веднага след О., а сега едва 4-5 преди цикъл. Чудя се дали това е от добавките или нещо се е объркало. Странно е, защото мен цял живот гърдите са ме боляли през половината цикъл?!

# 188
Bananarama,за първи път пия и аз вечерна иглика от самото начало на цикъла и е същото при мен- то не съм сигурна дали имах ову де, ама около 3-4 дена преди очаквана М. никакви болки нямам, дори напрежение в тях липсва.

# 189
Здравейте, ако пия масло от вечерна иглика в течна форма, не на капсули, мога ли да взимам дневната доза на един път или е по-добре да е разпределено на няколко приема.

Понеже и без това не е лесно течно да се определи точно количеството, ако трябва и дневната доза на три да я деля, поръчвам направо капсулите. Просто ми се искаше да е по-натурално.

Благодаря предварително   bouquet

# 190
Здравейте, от следващата М. мисля да почна прегнакеър за зачеване, исках да помоля да ми препоръчате конкретен вид, ако има видове де, че не съм наясно  Embarassed

# 191
Момичета, какво мислите за този продукт или подобни ?

Би ли могъл да помогне в работата на яйчниците ни ?
Би ли могъл да навреди ?

http://swansoneurope.com/bg/swanson-raw-ovarian-glandular.html

# 192
  • В един копнеж!
Здравейте, от следващата М. мисля да почна прегнакеър за зачеване, исках да помоля да ми препоръчате конкретен вид, ако има видове де, че не съм наясно  Embarassed

http://apteka.framar.bg/30018686/прегнакеър-зачеване-табл-30

# 193
  • София
Здравейте, ако пия масло от вечерна иглика в течна форма, не на капсули, мога ли да взимам дневната доза на един път или е по-добре да е разпределено на няколко приема.

Понеже и без това не е лесно течно да се определи точно количеството, ако трябва и дневната доза на три да я деля, поръчвам направо капсулите. Просто ми се искаше да е по-натурално.

Благодаря предварително   bouquet
Moже да си вземеш течно - няма проблем - дозата е означена в кол-вото, което се приема.
Само внимавай да е за пиене - не за външно приложение / кожа, коса и т.н./

# 194
  • София
Момичета, какво мислите за този продукт или подобни ?

Би ли могъл да помогне в работата на яйчниците ни ?
Би ли могъл да навреди ?

http://swansoneurope.com/bg/swanson-raw-ovarian-glandular.html
Не.
Аз не бих пила подобно нещо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт