Професионални серии за коса - тема 73

• 76 412
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, кое ви е породило недоверието към оригиналността на продуктите в enzo newsm78 Аз съм купувала много пъти оттам и парфюми, и козметика и всичко си е било ок - оригинални и в срок на годност Peace На много продукти цените са драстично по-ниски, но това не е основание да се съмнявате в качеството. Предполагам, че обяснението е в това, че поддържат огромни складови наличности и заради голямата бройка закупени продукти са договорени и много по-ниски изкупни цени.

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 14:48 от bellisssima

# 166
nad_tab , би ли показала с линк какво търсиш, за да помогнем по-лесно?

Не съм , но това е предполагам..

http://malena-shop.bg/saphir-oro-del-marocco-shampoo-shampoan-s- … slo-ot-argan.html
Това го има в бютиказметик, бързи и коректни са, доволна съм.
http://beautycosmetic.biz/grija-kosata-shampoan-c-119_87_88.html … d=300&sort=3a

А аз и от ензо съм доволна, не съм имала повод са се съмнявам, винаги са ми пристигали оригинални продукти и в срок.

# 167
Ами нямам много голямо наблюдение над Керастаз, ползвала съм само 2 продукта, но миризмите са силни, "скъпи", ако мога така да се изразя и очаквах на тези двата да са такива, но шампоана на нищо не мирише. Приятелка ми разправя как като се изкъпе после цялата баня ухае....е моята днес на нищо не мирише Grinning

А като краен резултат, косата ми е сплескана и прекалено мека и лека. Може би комбинацията не е добра....определено следващата покупка е денсифик с дисциплин.

# 168
  • София
Тя търси продуктите от Protocole Hair Discipline:
Soin 1 - http://www.enzo.bg/kerastase/discipline/#   и
Soin 2 - http://www.enzo.bg/kerastase/discipline-regenerirassha-keratinov … a-nepokorna-kosa/
Само че не иска да са от enzo. Аз обаче другаде не съм ги виждала newsm78
nad_tab, може да попиташ в Арлен. Нали Руса Мама точно оттам си е купила Soin 1, мислейки си че купува маска Дисциплин от 500 мл.

Честно казано и аз не знам другаде да ги продават. Конкретно тези два продукта. Може би от някой салон, но предполагам цената им ще е двойна.
Аз нямам проблеми с Ензо. Винаги всичко е било ОК, всякаква козметика, така че бих си ги купила оттам, но си мисля, че ще са ми много и двата такова голямо количество. Добре ще ми дойде да си ги разделим с някой.

А иначе Руса Мамма ще яде бой с тези подстрекателства  Joy

Това за термичната маска на Керастаз е великолепна идея и още понеделник ще я пробвам, че не съм си у дома.

Вчера си измих косата с SHU UEMURA ART OF HAIR MOISTURE VELVET и очаквах мека коса и без много обем, но хидратирана. Получи се жива коса, с много блясък, с обем - съответно рошава, защото се суших с главата на долу - без четка, а само със сешоар. Нещо подобно на момичето от клипа на Discipline преди да я обработват. Днес вече е по-пригладена, защото вчера и днес цял ден стои хваната стегнато с шнола.
Извода е, че косата ми се е променила и то към добро  hahaha - харесва ми как се усеща на пипане - здрава, плътна, блясък. Ако не бяха посъсипаните ми от фрзьора крайчета щях да съм хепи напълно. Сега, въпреки, че са в добро състояние на фона на другата коса си личат, че не са еднакви и ме дразнят. Усещам, че докато не отрежа 10-15 см няма да мирясам. И още една грешка си установих. Не ми е добре на степани - искам си на черта. За моята коса е най-добре. Всеки път, когато ме изкушат да я направя на степени после съжалявам и я постригвам докато стане на черта.

# 169
  • Belgium
Това с Енцо е стара като света тема във форума. Много потребители нямат доверие заради ниските цени.

Наде, ако много държиш на тези маски Дисциплин (а знам, че като си навиеш нещо на пръста няма отказване  Wink ) вземи ги от салон. Само трябва да преглътнеш надутата цена.

# 170
Днес не знам какво ми стана, но се събудих с мисълта, че трябва да си купя нещо Laughing Много вредна мисъл! ooooh!
И си купих Blush Shu Uemura Essence Absolue Oil - http://www.lookfantastic.com/shu-uemura-art-of-hair-essence-abso … 0ml/10557362.html с код VCHURRY за допълнително -20% Peace
Напоследък кремчето от същата серия ми идва една идея леко и реших, че е време да включа по-тежката артилерия Grinning Вчераите си пластове така и не можах да ги укротя. Сякаш им липсва хидратация. Хидратирането под душа явно ми е дошло недостатъчно /за горните пластове говоря, останалата част от косата си беше супер/. Явно зимата трябват още повече грижи, отколкото през по-топлите месеци. Поначало мразя финиши тип олио, ама не знам защо, това олио ми вдъхва доверие, че няма да утежнява и ще попива. В нета има страшно много положителни коментари. Нямам търпение да ми пристигне Heart Eyes

Благодаря за линка и кода! Точно вчера писах на един магазин в Берлин да ми го доставят до адрес и щеше да ми излезе близо 60 евро, ако не бях надникнала в темата.
Да не е само спам, ще похваля защитата Митик ойл, косата ми е гъста, суха и без грам блясък след едни експерименти наскоро, а сега има наченки и на блясък, освен, че е много мека и мирише хубаво. Не ми отне от обема много, аз това целя по принцип, но и не съм я сушила много прилежно, че бързах.

# 171
Тя търси продуктите от Protocole Hair Discipline:
Soin 1 - http://www.enzo.bg/kerastase/discipline/#   и
Soin 2 - http://www.enzo.bg/kerastase/discipline-regenerirassha-keratinov … a-nepokorna-kosa/
Само че не иска да са от enzo. Аз обаче другаде не съм ги виждала newsm78
nad_tab, може да попиташ в Арлен. Нали Руса Мама точно оттам си е купила Soin 1, мислейки си че купува маска Дисциплин от 500 мл.

А каква е разликата между тях? Т. Е. Между soin 1 и Discipline? Поръчала съм сега точно маската от линка, дали ще има разлика от маска Дисциплин?  newsm78

# 172
Обиколката на моята коса излезе към 8 - 9 см (повече отколкото очаквах), но пък според мен гъстотата на една коса си личи в корените (пътя, ако има такъв) най - добре.

Ето така изглежда моята коса без каквото и да е стилизиране (определено си е тънка и рядка)  Rolling Eyes

Скрит текст:

# 173
Аз не мисля,че ти изглежда рядка косата, напротив. Да, косъмът може би е малко по-фин от нормалното, но ако това е естествения ти цвят е напълно в реда на нещата, понеже по-светлите коси поначало са по-фини.

# 174
  • София
Момичета, кое ви е породило недоверието към оригиналността на продуктите в enzo newsm78 Аз съм купувала много пъти оттам и парфюми, и козметика и всичко си е било ок - оригинални и в срок на годност Peace На много продукти цените са драстично по-ниски, но това не е основание да се съмнявате в качеството. Предполагам, че обяснението е в това, че поддържат огромни складови наличности и заради голямата бройка закупени продукти са договорени и много по-ниски изкупни цени.

При мен си е някакво общо недоверие към БГ сайтове, поръчах си  парфюм от сайт, който половината форум твърди че е читав. Както и предполагах, се оказа менте, мога да разпозная читаво Клое, още по капачката, рядко ползвам друг парфюм от 5г. От Ензо фризьорката ми поръча, козметика Вела, според нея не е оригинална, повече не повтори. Някак имам усещането че БГ сайтовете покрай оригиналната козметика, прокарват и ментета, дано да греша!
Да ми е мирна главата обаче, поръчвам само от Златна рибка и познатите англйски сайтове.

Princess Sissi , добре ти изглежда косата, премерих и моята 7,5см. тъничка е... ген+години си казват думата  Mr. Green

# 175
Да, това е естественият ми цвят. Винаги съм мислила, че е доста рядка и ако не я оформя със сешоар или преса стои сплескана, няма обем, което пък и води до по-бързото омазняване.

Затова и вече съм сред вашите редици и следя с интерес  balloon

# 176
  • София
Да, това е естественият ми цвят. Винаги съм мислила, че е доста рядка и ако не я оформя със сешоар или преса стои сплескана, няма обем, което пък и води до по-бързото омазняване.

Затова и вече съм сред вашите редици и следя с интерес  balloon

Моята е същата. Само че от 2г. започнах да я боядисвам, че се появиха бели коси  ooooh!

Сешоар, преса и професионални продукти, правят чудеса с нея  Sick

# 177
  • Велико Търново
Имате ли впечатления от този шампоан на Лореал - L'Oréal Professionnel Série Expert Density Advanced - http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/serie-expert-density-adv … otata-na-kosata/?

# 178
  • Бургас / София
Днеска си измих косата с Рипейър, сложих и  от олиото Кенди на Алтерна, мирише много хубаво, попива за секунди, никакво утежняване и приглажда . Също така сложих и  Бохо спрея косата е бухнала с много обем и плътна, дано не ми утежни  Peace

# 179
Моля, покажете ми кой е Бохо спрея на Алтерна? Има някакви спрейове в Арлен, него има ли го?

Общи условия

Активация на акаунт