Професионални серии за коса - тема 73

• 76 281
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Белисима , твоите чаршафи са ми много  интересни за четене    bouquet /май имаме общ стремеж към къдрици/. Винаги си много изчерпателна и точна в обясненията си . Маската щом поизправя къдриците ще я пропусна , пък и косата ми не е толкова изтощена. Ще пробвам анти-снапа . Дано успея да го съчетая с финишите . Ще го ползвам след протеинов шампоан или ДПШ . Имам и шампоана за растеж на Напура , той мисля че е протеинов , поне така го усещам .

Фрея , информацията ти е много полезна . Hug Досега само се чудех как действат различните протеини , сега вече знам  Embarassed  

Редактирам се . Може ли да ми кажете каква е разликата между маските на Милк шейк - млечна, йогурт и интегрити   и по-точно коя за каква коса е , върху какъв проблем на косата работи?
Благодаря ти Hug
Ако все пак си преценила, че имаш нужда от протеинова грижа след шампоана, хвърли едно око и на балсам Екстрийм. Той е по-слаб от маската и доста момичета го харесват и предпочитат пред маската Peace Аз лично не съм го пробвала и не мога да споделя мнение.
Пропуснах да ти кажа само, че е добре да нанасяш Анти Снап на влажна подсушена с кърпа коса и преди всички останали финиши и стилизанти (ако ползваш такива) Peace

Относно Милкшейк - млечната маска се препоръчва при нужда от по-дълбоко възстановяване - за суха, третирана и увредена коса. Йогурт маската е по-слаба от млечната - подходяща за суха, нетретирана коса. Интегрити мисля, че беше подхранваща и за всички типове коса.

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 23:28 от bellisssima

# 391
  • в матрицата
Добро утро, момичета! Аз пак имам несполучлив опит с Aphoogee, явно шампоана и балсама за изтощена коса са протеинови и не се харесват с косата  ми  Sad

Magnolia, твоята преса за коса на  ISO ли е? Аз си взех на ISO TURBO  нещо си, ама не мога да си направя косата така, както ми я направиха на щанда им в МОЛа  newsm78

Опаквах ви се, слънчев ден и прекрасна седмица от мен!

# 392
  • София
Много се извинявам, че нахлувам така, но трябва спешно да си поръчам шампоан (справих се за момента с лющенето на скалпа ми и си търся обикновен шампоан, а винаги забравям и после ползвам някой, който се намира в банята  Mr. Green). Разглеждах Златната рибка, можете ли да ми дадете най-общо отзиви за шампоаните на Редкен, Матрикс и Лакме? Не съм ползвала никоя от двете марки. Намерих поне по 2-3 шампоана от всяка, които ми хванаха окото (търся хидратиращ). Плюс някой от блестящите Митик Ойл на Лореал, но той ще е по-скоро за разкош  Mr. Green Благодаря предварително   bouquet

# 393
Момичета, здравейте, ще пускам поръчка- маската на Макадамия и боя за коса. Искам финиш, защото ги изчерпахме у дома. Спряла съм се на 2 и не мога да реша кой- и двата са ми любими. Макадамия олиото или Коприната на Чи? Кой е по-добър за изрусена, суха и заплитаща се коса? Цъфтежи имам сами на 2 кичура на тила  Thinking
Моля да ме побутнете към избор   Laughing

# 394
:Погледнах състава на новият шампоан на Лейбъл.М за блндинки

Като изключим "хубавите" пенители, следват повече от 10 масла, подхранващи и омекотяващи агенти  Heart Eyes

# 395
Продуктите на JOHN FRIEDA професионални ли са наистина или само се водят такива? Simple Smile

# 396
http://www.zlatnaribka.com/biosilk/silk-therapy-koprineni-protei … ilk-therapy-67-ml
Някой може ли да каже нещо за това, или пък изобщо за продуктите на Biosilk, не помня да съм засичала някакви коментари за тях, та се питах  newsm78

# 397
  • София
Момичета, какво ще кажете за тази серия http://arlen.bg/product.php?ProductID=242

# 398
  • Стара Загора
Белисима , отново много благодаря за отговора  Hug имам две три протеинови маски , така че не ми е наложителен за сега екстрийма , а анти-снапа предположих , че ще е първи след хавлията, защото финишите ми са хидратиращи и ще затворят кутикулата, дано се разбера с него. Благодаря и за инфото за милк шейка .

# 399
Момичета, какво ще кажете за тази серия http://arlen.bg/product.php?ProductID=242

Аз я намирам за страхотна. Най-вече маската,която определено ще повторя по-натам. Heart Eyes
Шампоана нещо ми изсушаваше косата и леко я оплиташе, след маската всичко беше ок де. Та него не знам да ли ще повторя когато взимам маската. Нея наистина много си я харесах.

Jlo, имам коса като твоята горе-долу  и ползвам и олиото макадамия и коприната на Чи.
Та не знам какво да те посъветвам. И двете са ми много любими. По-често обаче ползвам макадамията, защото ми се начупва повече косата от него. Или поне така ми се струва.
В момента и аз съм маската Макадамия. Heart Eyes

# 400
  • Русе
Може ли да споделите за колко време ви стига един шампоан на Керастас за средно дълга коса? Аз получих пробичка от размените и ми се струва ужасно икономичен в сравнение с всичко друго, което съм ползвала до момента. Поръчах си и цимент серията, шампоана дойде, но маската се загуби и сега шампоана отлежава в шкафа и чака повторно пращане на маската Sad Но пък подкарах термичното мляко - е няма такъв продукт просто  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 401
Момичета,купих си маската на Макадамия и 2 минутния реконструктор на Афоджи и сега се колебая дали да ги използвам заедно или да ги редувам?Имам чуплива коса,която боядисвам  newsm78

# 402
Може ли да споделите за колко време ви стига един шампоан на Керастас за средно дълга коса? Аз получих пробичка от размените и ми се струва ужасно икономичен в сравнение с всичко друго, което съм ползвала до момента. Поръчах си и цимент серията, шампоана дойде, но маската се загуби и сега шампоана отлежава в шкафа и чака повторно пращане на маската Sad Но пък подкарах термичното мляко - е няма такъв продукт просто  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
На мен Денсификс шампоана при миене на косата през ден, макс през два, с две нанасяния при измиване ми стигна за 3 месеца. Ползвам и Дисциплин, също много икономичен, но не мога да кажа с точност, защото сега редувам доста шампоани.  Grinning

# 403
Момичета, здравейте, ще пускам поръчка- маската на Макадамия и боя за коса. Искам финиш, защото ги изчерпахме у дома. Спряла съм се на 2 и не мога да реша кой- и двата са ми любими. Макадамия олиото или Коприната на Чи? Кой е по-добър за изрусена, суха и заплитаща се коса? Цъфтежи имам сами на 2 кичура на тила  Thinking
Моля да ме побутнете към избор   Laughing
При мен олиото решава проблема със заплитането на косата,когато го нанасям на влажна коса.

# 404
  • Русе
Шампона Денсифик ми измива косата уникално от първия път, не се налага да повтарям, косата става скърцаща от раз. За разлика от кератиновия на Напура, който нанасям задължително два пъти.

Общи условия

Активация на акаунт