На пазар във Варна - 37

• 59 072
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, момичета! Днес бях в сладкарница "Мармалад" в Гранд мол и се влюбих във водните им чаши. Не можаха да ми кажат откъде са купени, затова се обръщам към вас. Имате ли идея откъде във Варна или онлайн могат да се намерят подобни? Благодаря ви! Simple Smile)

# 61
Здравейте, дами   bouquet
Търся подобна сгъваема маса и такъв стол.Може ли да ме ориентирате към магазин и евентуално цени ?

# 62
  • Варна
Здравейте, момичета! Днес бях в сладкарница "Мармалад" в Гранд мол и се влюбих във водните им чаши. Не можаха да ми кажат откъде са купени, затова се обръщам към вас. Имате ли идея откъде във Варна или онлайн могат да се намерят подобни? Благодаря ви! Simple Smile)

Мисля, че съм ги виждала понякога да излизат в този сайт, но сега май ги няма.
Vivre

# 63
Искаме да претапицираме столове. Някой ползвал ли е скоро такава услуга?

# 64
  • Варна
Къде във Варна мога да погледна поне два, три вида масички за лаптоп, гледам, че по сайтовете има доста, но ми се иска да преценя на място  newsm78

# 65
Къде във Варна има добре заредени кинкалерии? Моля за адреси.

# 66
  • Варна
Къде във Варна мога да погледна поне два, три вида масички за лаптоп, гледам, че по сайтовете има доста, но ми се иска да преценя на място  newsm78
Ако имаш предвид поставки може да отидеш в Ардес, до Габровски и да видиш на място какво предлагат.

Къде във Варна има добре заредени кинкалерии? Моля за адреси.
Кинкалерията в подлеза до у-ще "Димчо Дебелянов", до Македонския дом.

# 67
  • по морето

пласико имат поне 7-8 изложени, изобщо всички по-големи магазини имат изложени, а ардес е най-зле в това отношение, имат доста неща обявени в сайта че са налични и като отидете се оказва че не е точно така... та ако там се насочите първо един телефон дали стоката е налична в Ардес Варна за да не се разхождате напразно.

# 68
Въпроса ми е  не  е за тук,но някоя от вас,може да ми даде евентуално координати.Актуален адрес или телефона на хотел Веника Палас,с.Чифлик(Троян).Намирам само координати през туристически агенции.Някои от вас,ако са ходили,нека ми  дадат координати Praynig
Писах в темата за почивки,но уви,никой не отговаря!!! Rolling Eyes Благодаря ви предварително Peace

# 69
  • Варна,морето,сините вълни...
Въпроса ми е  не  е за тук,но някоя от вас,може да ми даде евентуално координати.Актуален адрес или телефона на хотел Веника Палас,с.Чифлик(Троян).Намирам само координати през туристически агенции.Някои от вас,ако са ходили,нека ми  дадат координати Praynig
Писах в темата за почивки,но уви,никой не отговаря!!! Rolling Eyes Благодаря ви предварително Peace

Ходила съм преди доста време там, но не пазя телефони. Като се разрових обстойно в нета сега, ти намерих сайт www.venika.net. Вече не се казва Веника Палас, а Чифлика Палас Ризорт и СПА (според инфото в нета).0670/60 000 или 60039, 0885 399 644, 0888 753 746, E-mail: venika_palace@abv.bg  Излиза подчертано тук,но е веника долна черта палас и т.н.
Това са телефони, които излизат за връзка. Пробвай ги! Дано съм те улеснила  Rolling Eyes

# 70

Ходила съм преди доста време там, но не пазя телефони. Като се разрових обстойно в нета сега, ти намерих сайт www.venika.net. Вече не се казва Веника Палас, а Чифлика Палас Ризорт и СПА (според инфото в нета).0670/60 000 или 60039, 0885 399 644, 0888 753 746, E-mail: venika_palace@abv.bg  Излиза подчертано тук,но е веника долна черта палас и т.н.
Това са телефони, които излизат за връзка. Пробвай ги! Дано съм те улеснила  Rolling Eyes

Много ти благодаря за информацията Peace

# 71
  • Варна
Здравейте!
На пролет ще присъединяваме терасата към кухнята.
Бихте ли препоръчали някоя фирма ,майстори, от които сте доволни?
Терасата в момента е остъклена и е много стара,панелен блок.

# 72
Апрески на  Demar  ние си купихме от магазин Петолъчко на ул. "Евлоги Георгиев"

# 73
  • York
Бихте ли ми казали що годе добра маникюристка в района на Младост, Възраждане и Владиславово.  Rolling Eyes

# 74
  • Варна
Може ли да се има доверие на лаборатория Sea Lab в МЦ Младост?
Баща ми ще си прави изследвания там, включително туморни маркери.
Аз бих ги направила в друга лаборатория по препоръка на ЛЛ, но той не ме слуша.
Тази лаборатория не съм я чувала, за разлика от други, доста спрягани.

Общи условия

Активация на акаунт