На пазар във Варна - 37

• 59 134
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • Вестерос
Аз купувам от баничарницата на пазара "орехчето" в Младост. Рулата също от там.

# 631
Моля ви , спешно ми препоръчайте ветеринар за котка  Praynig

# 632
  • Варна
Клиника Ултравет. 052/635505  Между 12 и 15 часА са в операции, затова първо се обади по телефона.
http://www.ultravet.eu

# 633
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Клиника Ултравет. 052/635505  Между 12 и 15 часА са в операции, затова първо се обади по телефона.
http://www.ultravet.eu

Това е ветито и на моя звяр.Вдигал ми е телефон посред нощ.Доволна съм  Peace

# 634
От къде да си взема голям кош или кутии за съхранение на играчки?В магазините за 1лв,дали предлагат?

# 635
  • Вестерос
В квартални не съм вижда, в Джъмбо сигурно ще има, за Шихото не знам.

# 636
  • Варна
От къде да си взема голям кош или кутии за съхранение на играчки?В магазините за 1лв,дали предлагат?
В къщи ползвам , но в друга разцветка от Шихо. Има различни големини.

# 637
В къщи ползвам , но в друга разцветка от Шихо. Има различни големини.

Тези по добре ли са от пластмасовите?

# 638
  • Варна
пластмасови големи кутии за играчки има в бриколаж и практикер

# 639
Благодаря ви за препоръките за ветеринар.   bouquet Ще имам предвид тази клиника, не ми е много далеч.
Бях в паника, става въпрос за улична писанка, която си гледаме в двора. Много я обичаме всички. Не дочаках отговора ви и излетях с нея до близък кабинет за който се сетих., но не знаех нищо за него. Докторът се оказа много внимателен и ме успокои, че писа е добре. Кабинетътсе казва ЖОЖОН, под Колхозен пазар, имате ли отзиви ?

# 640
Къде във Варна,изкупуват повредени таблети?

# 641
  • Варна
Някой тук май беше питал за хубави козунаци. Лагард имат оферта в грабо  в момента. Не знам дали са хубави козунаците им (аз си приготвям сама у дома), само споделям информация, която ми попадна Wink .

# 642
  • Deutschland/HE
Някой тук май беше питал за хубави козунаци. Лагард имат оферта в грабо  в момента. Не знам дали са хубави козунаците им (аз си приготвям сама у дома), само споделям информация, която ми попадна Wink .

козунаците на Сладкопекарната са много хубави, но цената е висока (5лв без пълнеж и 7лв с пълнеж).

# 643
  • Варна
colibri за какъв грамаж става въпрос? Това си е висока цена  Shocked.

# 644
Къде е тази сладкопекарна - лагард ли е това?

Аз искам да питам виждали ли сте някъде някакви нормални и изчистени нощници за кърмене, че само на цигании попадам.

Общи условия

Активация на акаунт