На пазар във Варна - 37

• 59 071
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря, tedi133  Hug

# 16
  • Под Слънцето
Търся зимно яке от този род:
Скрит текст:
Обиколих Владислав и центъра повечето са спортни или по 300лв.
В МОЛ-а също нищо не харесах.

Магазин на  Diamond, къде има?

на колхозния зад Билата на ъгъла

# 17
вместо запис - някой да е прал качествено килим зимата - пране + сушене?(цена? )

# 18
Търся зимно яке от този род:
Скрит текст:
Обиколих Владислав и центъра повечето са спортни или по 300лв.
В МОЛ-а също нищо не харесах.

Магазин на  Diamond, къде има?

Много хубаво яке купих на майка ми преди Коледа от Fabrizia в Гранд мол за около 90лв, а сега имат и намаление.

Някой знае ли къде продават детски апрески на Demar? В интернет има много,но искам да пробваме

# 19
Килим съм давала за пране в началото на декември в ателието за химическо чистене на т. нар. Кокалче зад Винса/ по диагонал на ресторант Пекин/. Перат ги в закрито помещение, за моят килим, който не е много тежък, платих 7 лв..

# 20
 Търся едни дъвки, които ги рекламират - Ксилотол, които ги рекламират много - има по билбордове и реклами по тв.... но не мога да ги намеря Sad  няма в магазините - Пикадили, кауфанд, Карфур... има ли идея някой къде да ги потърся?!

# 21
  • Варна
Аз Демар вече трета година купувам, но от ОЛХ.Някой спомена, че имали отделни модели из Варна, аз само на едно място бях мярнала, но само 1 вид, който не ме устройваше.Мястото беше до църквата Св. Никола, срещу сладкарницата с делфините.Но беше преди около 2-3 месеца, сега не знам изобщо имат ли.
Но иначе в ОЛХ има дадени номерата в сантиметри и си отговарят.Ползвали сме Ему, Доги и сега сме с Кени.

# 22
  • Варна
 Ванилина  ,мисля че ги бях виждала в Била но може и да бъркам  Peace

# 23
Търся едни дъвки, които ги рекламират - Ксилотол, които ги рекламират много - има по билбордове и реклами по тв.... но не мога да ги намеря Sad  няма в магазините - Пикадили, кауфанд, Карфур... има ли идея някой къде да ги потърся?!
във всички бензиностанции ОМВ ги има
оранжеви - твърде сладки
зелени- нормални
сини- водят ги много лютиви, но според мен не са чак толкова

# 24
Дъвки Ксилитол купувам от ОМВ.
mmilityy, и аз ги гледах в олх,но ми се искаше да ги пробва,че е малко капризна с обувките

# 25
  • Варна
...
mmilityy, и аз ги гледах в олх,но ми се искаше да ги пробва,че е малко капризна с обувките
Ако намериш някъде да зареждат сподели, че сме фенове на марката.Иначе доста са удобни!Имаме и гумени такива.

# 26
Преди време бях видяла в Гранд мол, но вчера ходих и вече нямаха.Мислех, че ще ги поддържат, но уви.Сега се ядосвам, че поне не пробвах тогава.Иначе в сайта на Зетпол /доколкото разбрах те ги предлагат/има дадени и още няколко магазина.Ще трябва да отида да проверя

# 27
Моля някой да каже откъде мога да купя по-евтино сокчета в кутийка за детски рожден ден в градината? Или евентуално ако някоя мама знае дали мога да занеса 2 кутии сок и чашки само? Щото по-евтино ще излезе така
 newsm78

# 28
в нашата градина съм виждала и така да носят - нали са си запечатани кутийте

# 29
питай в градината дали можеш да занесеш големи сокове, на нас не ни разрешаваха

Общи условия

Активация на акаунт