На пазар във Варна - 37

• 59 147
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Не знам как съм пропуснала темата, но се записвам да я следя...

# 616
  • Варна
Помагайте! Търся някакъв магазин за детски обувки до Куклен театър, в който продават 'биомеханикс'. Благодаря!

# 617
  • Варна
Точно срещу входа на Кукления театър има магазин за детски обувки, на реда на биомагазин Хатори, една галерия има също.

# 618
Toчно до Хатори е. Котарак в чизми се казва. Аз зимата им хванах намаление на goretex ботушки за малкия.  Peace

# 619
  • Варна
Мнооого благодаря! Този е! Обувките, които търся са там Simple Smile Къде във Варна има други заредени магазини с хубави детски обувки?

# 620
  • Варна
Моля за спешна помощ. Къде мога да намеря табелки за врата?

# 621
  • Варна
Вътре в Практикер, в дясно от вратата има ключар и от там сме купували табелка.
В подлеза на Образцов дом също съм виждала.

# 622
Моля за спешна помощ. Къде мога да намеря табелки за врата?
Подлеза на Образцов дом, където продават килими и пътеки- има доста видове. Иначе във почти всички фотоателиета.

# 623
Детски обувки - в магазин Диана срещу Образцов дом/ или в МОЛ-а/.

Търся магазин за бижута, в който предлагат разнообразие от изделия от сребро и
 полускъпоценни камъни. По-конкретно търся брошка за дама, която ще празнува 60 годишен юбилей.

# 624
  • York
Детски обувки - в магазин Диана срещу Образцов дом/ или в МОЛ-а/.

Търся магазин за бижута, в който предлагат разнообразие от изделия от сребро и
 полускъпоценни камъни. По-конкретно търся брошка за дама, която ще празнува 60 годишен юбилей.
Срещу Свети Никола има магазин за сребро с много интересни и различни неща от масовката  Peace

# 625
Благодаря! Ще разгледам, дано да ми допадне нещо Simple Smile

# 626
  • Варна
Не знам дали е за тук въпроса ама т къде си купувате хубави и вкусни козунаци за Великден ?

# 627
  • Варна
Не знам дали е за тук въпроса ама т къде си купувате хубави и вкусни козунаци за Великден ?
от Лагард срещу затвора, пекат ги на място и след няколко дни са за изхвърляне, тоест не са натъпкани с консерванти  Simple Smile

# 628
  • Варна
от Лагард срещу затвора, пекат ги на място и след няколко дни са за изхвърляне, тоест не са натъпкани с консерванти  Simple Smile

Една година взехме от там (тук във форума ги хвалеха), нищо особено, малки, скъпи, на вкус не са кой знае какво.
Купуваме от кварталните баничарници, където харесваме и закуските по принцип.

# 629
  • Варна
от Лагард срещу затвора, пекат ги на място и след няколко дни са за изхвърляне, тоест не са натъпкани с консерванти  Simple Smile

Една година взехме от там (тук във форума ги хвалеха), нищо особено, малки, скъпи, на вкус не са кой знае какво.
Купуваме от кварталните баничарници, където харесваме и закуските по принцип.
ами...въпрос на вкус  Simple Smile
като каза баничарница се сетих, че съм купувала много хубав козунак от една фурна по диагонал на ВИНС-а

Общи условия

Активация на акаунт