На пазар във Варна - 37

• 59 143
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Някой тук май беше питал за хубави козунаци. Лагард имат оферта в грабо  в момента. Не знам дали са хубави козунаците им (аз си приготвям сама у дома), само споделям информация, която ми попадна Wink .
И аз я мернах... На Лагард повечето неща са добри, но това ме съмнява. А и за такъв празник, където се предполага, че се събирате с близки Rolling Eyes  Confused Не съм от тези, които винаги впечатляват със собствено производство или домашни, но не бих рискувала да закупувам хранителни изделия чрез ваучер. Гала и другите фурни край пазара винаги предлагат, но в краен случай бих купила и от тези пакетираните на Хасково-различни видове (че са с консерванти е ясно, но изглеждат супер и са вкусни).

# 646
  • Варна
Моля някой да препоръча (цена/качество) фирма за пролетно почистване на дома  Mr. Green

# 647
И аз я мернах... На Лагард повечето неща са добри, но това ме съмнява. А и за такъв празник, където се предполага, че се събирате с близки Rolling Eyes  Confused Не съм от тези, които винаги впечатляват със собствено производство или домашни, но не бих рискувала да закупувам хранителни изделия чрез ваучер. Гала и другите фурни край пазара винаги предлагат, но в краен случай бих купила и от тези пакетираните на Хасково-различни видове (че са с консерванти е ясно, но изглеждат супер и са вкусни).

това, че е с ваучер, не го прави лошо, важна е фирмата и ако в случая са им хубави, надали ще има проблем, останалото са предразсъдъци общо взето

# 648
  • Варна
тия пакетираните на Хасково според мен са ужасни, нищо общо с домашен козунак, докарват ми на кифла  Rolling Eyes а тези на Лагард и от фурните за закуски поне се доближават в някаква степен до домашните

# 649
Мнооого благодаря! Този е! Обувките, които търся са там Simple Smile Къде във Варна има други заредени магазини с хубави детски обувки?

Мога да ти предложа сайт за хубави детски обувки, ако имаш желание. Но са с номерация до 25 номер. Не знам дали ще ти свърши работа.

# 650
Като сте на тема козунаци,  някъде да сте виждали Веган козунаци ?

# 651
  • Deutschland/HE
colibri за какъв грамаж става въпрос? Това си е висока цена  Shocked.

малки са козунаците Sad

Сладкопекарна има в кв. Левски точно до Билата и преди имаше в МОЛ-Варна (не съм ходила скоро и не знам дали съществува).

сладкопекарна

# 652
  • ВАРНА
Моля някой да препоръча (цена/качество) фирма за пролетно почистване на дома  Mr. Green

И аз се интересувам,евентуално и жена за ежеседмично почистване вкъщи,някой ако е доволен и може да препоръча,ама не само да мажат с парцал,а наистина качествено да си вършат работата  Peace

# 653
не съм на ти с веганската тема, но какъв ще е тоя козунак без яйца и без прясно мляко?  newsm78

# 654
Намерих във фейсбук,  Веган козунак, който се прави в едно магазинче тук във Варна и го поръчах днес,  10 лв за 700гр. Приготвен е с лимец, кокосово масло, кокосова захар, мед, био етерични масла, сушени плодове и ядки И естествено без набухватели.  

# 655
  • Deutschland/HE
не съм на ти с веганската тема, но какъв ще е тоя козунак без яйца и без прясно мляко?  newsm78

и без краве масло (а в доста от рецептите има и свинска мас)

# 656
Намерих във фейсбук,  Веган козунак, който се прави в едно магазинче тук във Варна и го поръчах днес,  10 лв за 700гр. Приготвен е с лимец, кокосово масло, кокосова захар, мед, био етерични масла, сушени плодове и ядки И естествено без набухватели.  

Би ли споделила откъде го поръча?

# 657
# 658
Момичета къде около Червеният площад има - магазин за авио моделчета, самолетчета,  който сам си сглобяваш?

# 659
  • Deutschland/HE
Момичета къде около Червеният площад има - магазин за авио моделчета, самолетчета,  който сам си сглобяваш?

Погледни в Рая, там бях видяла преди няколко седмици, но нямаше голямо разнообразие. В Оринджа и в Той таун е по-богат изборът.

Общи условия

Активация на акаунт