На пазар във Варна - 37

• 59 128
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Преди имаше точно на Червения, после се премести до Спиди, но мисля, че вече е закрит този магазин, беше специализиран и добре зареден.

# 661
  • Deutschland/HE
Преди имаше точно на Червения, после се премести до Спиди, но мисля, че вече е закрит този магазин, беше специализиран и добре зареден.

Този магазин отдавна го няма за съжаление.

# 662
А въпросния магазин до Спиди дали е закрит или е преместен.. Въздишах и си казвах само да порасне детето, оня ден ходих да го търся .. и видях, че го няма  Tired

# 663
  • Под Слънцето
Магазина за макети на самолети  е преместен нейде из карето срещу винс-а и музикалното на един ъгъл го гледах скоро..

# 664
  • Варна
Къде е тази сладкопекарна - лагард ли е това?

Аз искам да питам виждали ли сте някъде някакви нормални и изчистени нощници за кърмене, че само на цигании попадам.

Днес ходих да взема на сина ми слипове и видях нощница за кърмене (лятна, но може да имат и други) - червена на цвят на точки, това мисля е доста изчистено Simple Smile Намира се в едно от гараж четата в карето между пощата и Колхозния пазар, по точно на ул. Панайот Волов. Преди в гаража имаше бельо от Тревна, но вече е друг производител от Варна - Елан. До него има гараж с дамско бельо - Дафи.

# 665
dessitta, ще се разходя евентуално, но за мен изчистено в случая вече клони към едноцветно, нагледах се на точки и разни шарки, но може пък тази да изглежда добре, знам ли... благодаря ти! Peace

# 666
Аз да питам, макар и не точно за пазаруване...
Отскоро живея във Варна и трябва да си сменя адресната регистрация. В район Приморски се падам. Къде трябва да отида? Има една сграда на Ген. Колев, там пише кметство - там ли?

# 667
  • Под Слънцето
Отскоро живея във Варна и трябва да си сменя адресната регистрация. В район Приморски се падам. Къде трябва да отида? Има една сграда на Ген. Колев, там пише кметство - там ли?

там.  има от хитрата система с бележки за ред .зареждаш се и чакаш да ти дойде ред.. още на 1вия етаж като влезеш .

# 668
Момичета знаете ли откъде мога да си купя фондан и бои за сладкиши в по-централната част на града  Rolling Eyes Hug

# 669
  • Варна
Фондан съм виждала в магазин Сокони, на бул. Мария Луиза. Боички на прах - от Пикадили, при подправките.

# 670
Аз да върна малко темата към козунаците   Simple Smile - от къде в района на Колхозен пазар, зимно Тракия, Автогара ще поръчвате/ купувате козунаци и козуначени рула за Великден, на нормални цени?

# 671
  • Варна
Аз да върна малко темата към козунаците   Simple Smile - от къде в района на Колхозен пазар, зимно Тракия, Автогара ще поръчвате/ купувате козунаци и козуначени рула за Великден, на нормални цени?
Същото питане, само че за кв.Левски.. newsm78

# 672

там.  има от хитрата система с бележки за ред .зареждаш се и чакаш да ти дойде ред.. още на 1вия етаж като влезеш .
Мерси  Hug

# 673
Ще купувам козунаци от няколко места - да има разнообразие Simple Smile. Едната пекарна се намира преди клиника Темелков на Зимно кино Тракия/ до бариерата/. Другата пекарна е на Лятно кино Тракия - в една малка уличка до детската площадка - на тази пекарна съм и голям фен целогодишно, правят много вкусни неща /мини козуначета, разни пръчици със семки, спанак и други/.

# 674
  • Варна
Момичета, знае ли някой къде могат да ми зашият
разпран джоб на кожено яке във Варна?

Общи условия

Активация на акаунт