На пазар във Варна - 37

• 59 122
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
Ще купувам козунаци от няколко места - да има разнообразие Simple Smile. Едната пекарна се намира преди клиника Темелков на Зимно кино Тракия/ до бариерата/. Другата пекарна е на Лятно кино Тракия - в една малка уличка до детската площадка - на тази пекарна съм и голям фен целогодишно, правят много вкусни неща /мини козуначета, разни пръчици със семки, спанак и други/.

Тази пекарна до Лятно Тракия някъде зад детската кухня и магазин Рая ли е ?

# 676
Да, подминавате магазин Рая и се насочвате към детската площадка и тогава се виждат три улички, пекарната е на тази най-вляво, под кооперацията има ред от 4-5 магазинчета. Улицата се казва Юрий Венелин.

# 677
Да, подминавате магазин Рая и се насочвате към детската площадка и тогава се виждат три улички, пекарната е на тази най-вляво, под кооперацията има ред от 4-5 магазинчета. Улицата се казва Юрий Венелин.

Много ти благодаря и само още да те питам, ще трябва ли предварително да си поръчам козунаци или да разчитам, че ще имат налични?

# 678
Честно казано нямам престава. Смятам вторник-сряда да ги навестя и ще питам/ не живея много близо до тях/. Може би е добре да питаш на място и да пробваш от малките козуначета - дали ще ти допаднат на сладост и консистенция/ все пак всеки има различен вкус/ . Simple Smile

# 679
kabuki, благодаря ти много!

# 680
  • Варна
Момичета, знае ли някой къде могат да ми зашият
разпран джоб на кожено яке във Варна?

До кукления театър си носих аз кожухчето - на ул.Шейново.

# 681
Къде шият спално бельо и откъде се взима плат - в подлеза на гарата има ли избор?

# 682
  • Варна
Ще го потърся, шивашко ателие ли е?!
Благодаря!  bouquet

# 683
  • Варна
Къде шият спално бельо и откъде се взима плат - в подлеза на гарата има ли избор?
В подлеза на гарата има платове и шивачка също. По Съборни, също има м-н за платове, доколкото помня може и да ти ушият по размер. Аз съм си купувала плат и шила в м-нчето до светофара на Цар Освободител срещу м-н Рая.

# 684
  • Варна
Някой виждали ли е бели яйца тази година искам да купя от тях а в Била и Пени за сега няма  Peace

# 685
  • Варна
В едно малко магазинче (продават само яйца) в къщите между блоковете на колхозния, имаха бели яйца(имаше по 23 и 25ст.) онзи ден. До него има м-н за цветя и после в пресечката м-н за чаршафи(шият ги мисля там). Ако трябват повече обяснения ще опитам да съм по-детайлна Wink .

# 686
  • Варна
Ще го потърся, шивашко ателие ли е?!
Благодаря!  bouquet
Мисля, че пише кожар - влиза се в малък двор.

# 687
На фермерския пазар миналата седмица опитахме чудни нормални козунаци_със свинска мас и яйца.. Пекарната им се намира на Бенковски 76,Пекарна на/зад ъгъла. На мен за съжаление ми е далеко,  но ако някой е в района да опита препоръчвам

# 688
  • York
На фермерския пазар миналата седмица опитахме чудни нормални козунаци_със свинска мас и яйца.. Пекарната им се намира на Бенковски 76,Пекарна на/зад ъгъла. На мен за съжаление ми е далеко,  но ако някой е в района да опита препоръчвам
Откакто видях на витрината затворена за вечерта котка вътре, нищо не купувам от там.

# 689
В Пекарната зад ъгъла правят много хубави хлебчета с квас от лимец и спелта. Закуските им не са ми много по вкуса, ще пробвам козунаците.Благодаря за препоръката Simple Smile.
Котка Simple Smile-  да мястото и не е там...

Общи условия

Активация на акаунт