Раждане в АГ Пълмед - гр, Пловдив

• 82 031
  • 558
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, родих Август в Пълмед и реших да споделя отзиви. Израждах при доктор Росица Стойчева - естествено раждане. Имам лични съображения поради, които никога повече не бих израждала при нея и не бих я препоръчала на НИКОГО. Не знам дали да влизам в детайли тук, тъй като темата не е тази. Относно отношението в Пълмед като болница - средна работа. Като цяло се хвалят че отиваш "като на хотел" и е почти  така. има дрехи за бебетата и има памперси но са им буквално под бройка. Ако бебето едва ли не се оака двапъти повече от пресметнатото и трябва да ги търсиш да ти носят още памперси, щото са оставили по 3 на ден (примерно, не помня точната бройка). Неонаталогият също тъне в хаос, но има една две неонаталожки, които обясняват като ги питаш нещо. Не знам дали очакваниятами бяха твърде високи или във всяка болница има бурсуци, но в такъв уязвим и емоционален момент някой да има неглежиращо отношение към родилка, се усеща по-силно от обикновеното. Като цяло усещането ми от трите дни престой, е че бяхме оставени на самоспасяване в стаите и ако повикаме някой то той идва за минутка поглежда и си тръгва. Все пак имаше и мили лекари/сестри, не искам да умаловажавам тях.

# 556
Здравейте аз родих миналия месец на 20.10
Бях планово секцио при д-р Радински . Мнението ми за него е страхотно. Следеше ме през бременността и останах много доволна . Относно раждането приеха ме предния ден на 19.10 около обяд мериха тонове,взеха ми кръв пуснаха ми изследвания. Минава за преглед кардиолог и анестезиолог. Памперси,дрехи,душ гел,кремове има винаги и никога не са ми ги брояли като видят че свършат идваха и носеха ,общо взето всичко за бебето е осигурено дори имаше и биберона .храната беше доста вкусна носеха всеки ден меню и си избирах от там .отношението на лекарите , сестрите на всички като цяло беше страхотно. Винаги са се държали много добре .Има два листа с два телефонни номера на сестрите и на неонатология когато им се обадиш идват.чаках може би по-малко от 5 минути .общо взето това е за което се сещам ,но ако решите да раждате там е мястото!

# 557
Здравейте. И аз ще раждам там живот и здрав през февруари и искам да попитам дали оставяхте бебчо в детска стая и по скоро как стои въпроса ако ви дойдат на свиждане и излезнете за 10-15 мин?
Също така кога показаха бебчето на таткото?
Благодаря Ви

# 558
Бебчето през цялото време си беше до мен. Не са давали опция за друго, но и аз не съм питала. Родилката може по всяко време да излезне. Бебетата ги показват след раждането (ако таткото е там) иначе всеки ден има свиждания между 16 и 17ч. Давате бебето на сестрите и те го показват през един прозорец по време на свиждането. като показването трае минутка две. не много. Самото свиждане  между тези часове с бебето е под под час за да не се струпват много хора. Минава една сестра сутринта и пита кой в колко часа иска да идват роднините (през около 15 мин пускат). Ама много зависи от сестрата на смяна. имаше една на която не и се занимваше да следи часове и който когато.

Общи условия

Активация на акаунт