Херния или не?

• 1 868
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте мами,
имам въпрос по повод приятеля ми, а темата може и да не е за тук затова предварително се извинявам.

Вчера вечерта като се прибра от работа се оплака, че на няколко пъти го е пронизвала остра болка в областта на корема от лявата страна при пъпа не много ниско, но не и високо. Болката му се е получила след вдигането на някакви дискове (спирачни ли са какви са и аз не знам) само каза, че били доста тежки. Днес също се оплака, че продължава да го боли, но болката не е постоянна ами го пронизва за момент и после утихва, но продължава една тъпа болка и след известно време отшумява.
От баща ми знам, че хернията се намира ниско долу близо към тестисите, тъй като е опериран, но по това което четох из интернет има различни видове херния една от която е коремна.
Утре след работа ще отиде на лекар тъй като днес лекаря му е бил първа смяна (а той е един лекар.. нямам думи да го опиша).
Дайте някакви съвети от какво друго може да е това нещо, той ми е споменавал, че е имал камъни в бъбреците и на скоро беше казал, че се чуди дали няма някакви песъчинки, защото го боляло като ходи до WC, но за мен няма логика да са бъбреците тъй като те са на съвсем друго място поне до колкото знам.
Благодаря за отделеното внимание Simple Smile

# 1
Възможно е да са бъбреци те болят и отпред , също възпаление на пикочните пътища в следствие  настинка ,но според мен нека го погледне хирург Flutter

# 2
Възможно е да са бъбреци те болят и отпред , също възпаление на пикочните пътища в следствие  настинка ,но според мен нека го погледне хирург Flutter

Може и да си права дали случайно не е от настинка, тъй като преди празниците го тръшна някакъв вирус, а отделно условията му в работата са най-голямата предпоставка за заболяването, но също взимам предвид и това, че неговата работа е свързана с вдигането на тежки неща.

ПП: Искам да събера малко мнения не за друго, ами защото това за лекаря му не го казах туко-така.. преди един-два месеца беше изписал на едно момиче да пие два вида антибиотици и тя милата получи невероятни гърчове вследствие на което в Пирогов казаха, че е можело да бъде фатално ако са се забавили още малко. А даже в момента лекаря му е на специализация в Англия и пациентите се приемат от медицинската сестра, която не е на нивото на някой лекар и току виж му каже да си ходи вкъщи, защото му няма нищо..  newsm78

# 3
най-добре да вземе направление и да отиде на хирург, ще пусне изследвания и ще се види, но на мен ми се струва, че е някаква настинка

# 4
Благодаря Ви за бързите отговори, относно това дали е настинка не изключвам варианта, но и аз страдам от цистит и не ми се вярва да е това.
Относно направления само се надявам да имат  baby_neutral тъй като миналия път като отиде да си вземе направление за да му удължат болничния му отказаха, защото разбираш ли нямали направления, а пък ние хората за щяло и нещяло ходиме и искаме направления.. абе лекарии.. да не ви описвам мога да изпиша цял роман аз самата съм на 18г. и ми се наложи в началото на учебната година да ходя да си взимам портокол за освобождаване от физкултура заради проблеми със сърцето е няма да ви казвам какво мотане беше само заради това, че съм направила 18г. и разбираш ли си задаваха заветния въпрос дали имам право да мина по НЗОК или не, а 1 седмица преди това попълвах една бланка в училището в което уча, че не се само-осигурявам от никъде и у-щето трябва да ме осигурява.. просто се убеждава, че здравната ни система е една пародия.

# 5
никак не е е лесно, но ще се справите със ситуацията ще намерят направления няма начин просто

# 6
никак не е е лесно, но ще се справите със ситуацията ще намерят направления няма начин просто

Надявам се утре ще пиша какво е станало  Hug

# 7

ДАНО ВСИЧКО ДА Е НАРЕД,, ПИШИ

# 8

ДАНО ВСИЧКО ДА Е НАРЕД,, ПИШИ
Оказа се, че са камъни в бъбреците и при вдигането на диска един от камъните се е разместил и явно е тръгнал да излиза, та болката е от там, но лекарката на ехографа е открила, че черният му дроб е омазнен.
Таа да видиш какви разправии ще има с личния лекар, тъй като приятелят ми е карал хепатит преди 10 години, и от както се е излекувал са го следяли само една-две години и до сега онзи глупак не го е пращал и не му е давал направления да се следи за въпросното заболяване.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт