На море в Турция - тема 35

• 72 790
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
minion4е, 5 години пътуваме с тях, не сме имали никакви проблеми Peace

И ние можем да се похвалим с резервация за Мармарис, Ideal prime Beach, края на септември.

# 511
И аз вече имам резервация от 05.09 за Йоздере. Новият хоте Sunis Efes Royal Palas. Ако някой от вас ще бъде там по същото време, може да се обади на лични. Честити резервации на всички и много хубави почивки!   car003 smile3509

# 512
  • Варна
Здравейте , радвам се да пиша отново тук. Благодарение на вас изкарахме чудесна почивка във Веноса през октомври.Благодаря , че сте уважили и моето мнение  е качено на първа страничка.Изчетох 2-3 теми назад и сега май ще се втурнем за една ранна резервация за Аква фентъзито. Кажете моля заслужава ли си 500 лв. повече от другите предпочитани в района, например Палм уингс, пайн бей и др. Много мислех за Палмуингса в Дидим, но ми се струва остареличък и плажа нещо не ме кефи, иначе всички са много доволни от него. Само да поясна, че сме с дете на 6, а за така мечтаната Анталия не можем да се уредим с този бюджет. Ще се радвам, ако някой ме насочи в следващия половин час, че няяяма време. #Crazy Hug newsm78
Поздрави
В Аква Фентъзи е много шумно, знам от познати. Там мисля аква парка оскъпява толкова, според мен за 7 дена ще омръзне безумно  Peace

Моето мнение е,че си струва и няма как да омръзне,защото 7 дни не са достатъчни,особенно ако ще ходите на екскурзии,а и от там прекрасния Памуккале,Ефес са близо и другите хотели са хубави и има добри отзиви за тях,но си струва разликата в парите за Аквата Peace

А по въпроса с пътуването до Истанбул,както ще направи Лора,по-изгодно е и спестяваш едни 700 км ,ако пътуваш със собствен транспорт,тоест,пестиш време и пари Peace

Хайде,честито,Иве,почивката ви ще е страхотна,сигурна съм Heart Eyes

# 513
  • Варна
Искам да ви запитам каква е цената на двупосочен самолетен билет от Истанбул до Даламан и от там има ли редовни автобуси до Мармарис.

Алина,влез в сайта на Пегасус или Тюркиш Еърлайнс,от летище Сабиха или Ататюрк,ако все още работи второто,защото вече се пада в средата на града и ще го махнат,някъде след Сабиха Гьокчен строят още по-голямо летище и виж дали летят до Даламан Peace

# 514
Chochkata,
Погледнете Pine bay. Има секция за деца. Къщичките са реновирани миналата година. Има собствен аквапарк. Близо е до града.

# 515
  • Балчик
Здравейте! Получихме и ние оферта за почивката ни, но не можем да изберем. Предложиха ни 4 хотела. Трите са в Бодрум и един в Дидим. В Бодрум ни предлагат Kadikale, Crystal Green и Armonia Holyday. В Дидим предлагат Didim Beach Elegance. В Дидим сме ходили в Маджестика и сякаш на повечето им се ходи в Бодрум, но пък не знам нищо и за четирите хотела. Три семейства сме с 2 деца на 11 и едно на 7. Ако някой може да ми даде някаква информация ще съм Ви много благодарна. Цената е една и съща за всички хотели, така че това не е определящо. Благодаря предварително за всякаква помощ!

# 516
И аз вече имам резервация от 05.09 за Йоздере. Новият хоте Sunis Efes Royal Palas. Ако някой от вас ще бъде там по същото време, може да се обади на лични. Честити резервации на всички и много хубави почивки!   car003 smile3509
ние ще сме от 4.09 в Йоздере, но в хотел Гранд Ефе  Peace

# 517
И аз да се похваля с нашата резервация Simple Smile-ако някой помни,двоумях се триумях,се и крайното решение е!-Аквафентъзи Кушадасъ,като за първа почивка в Турция! Heart Eyes
Мисля че на моите двама мъже много ще им харесат пързалките и забавленията които предлага аквапарка,фирмата е Емералд,автобус,курорта го избрах като най-близък до Бг.

minion4е,аз изпратих сканиран и подписан договора от наша страна,още не са ми връщали нищо,чакаме и фактура от тях,не очаквам някакви издънки обаче ,голяма фирма са,капарото сме го платили вече

Да благодаря на всички отзовали се по моите въпроси и чуденки,много сте отзивчиви всички,особено Мис Джули,и още  много други  bouquet Hug

Само хубави емоции и положително настроение в темата и страхотни почивки на всички в Турция!!!!

# 518
minion4е, 5 години пътуваме с тях, не сме имали никакви проблеми Peace

И ние можем да се похвалим с резервация за Мармарис, Ideal prime Beach, края на септември.

Супер, точно  това имах нужда да чуя. TNKS  bouquet

# 519
Здравеѝте!Предстои ми екскурзия до Егеѝска Турция от 30 до 05 април.Бихте ли споделили какво е времето там през този период,какви дрехи да си приготвим?Едва ли би позволявало да се топнем в езерото на Клеопатра,в калта на р Далян,на Памуккале...
И каква връзка използвате с България-телефони,интернет...?

# 520
  • София
Здравейте, и нашата резервация вече е факт: последно Аква Фентъзи. Представителят от агенцията твърде настоятелно лансираше Палм Уингс в Кошадасъ, но може би защото имат екслузивитет.Така си го обяснявам. Пайн Бей и другите в Кушадасъ изобщо не ни ги предложи.
Както и да е, само да ви попитам средата на юни водата в басейните и морето дали ще е ок.
Успех с избора на всички и дано и ние сме направили правилния.
Лека вечер
А Забравих - някой беше питал за Елеганса, нищо друго освен Веноса и Палм Уингс не си заслужавало в Дидим. И от агенцията и пътуващите с нас мин. година бяха разочаровани от всички останали.

# 521
  • Пловдив
А би ли споделила с коя фирма и ако може линк към хотела ?Щом е нов значи ще е добър .
Ние много се чудим за ONYRIA CLAROS BEACH RESORT CARPE DIEM 5 в Оздере .
Много е далече от Кушадасъ на 45 км.,но пък е страхотен .
И ние ще правим резервация за 4 .9

# 522
: jb66 ние сме с Ориент 99
хотела не е нов, но всяка година се реновирал и обновявал
тази година правят още водни пързалки за децата и басейн
много чисто било и понеже е в Йоздере е тихо и спокойно

http://www.grandefe.com/konum.html

# 523
А би ли споделила с коя фирма и ако може линк към хотела ?Щом е нов значи ще е добър .
Много фирми го предлагат. Само изпиши името гугъл и ще получиш информация. Не рискувайте с Онирия - Карпе Дием, отзивите не са добри.

# 524
  • Пловдив
Много фирми го предлагат. Само изпиши името гугъл и ще получиш информация. Не рискувайте с Онирия - Карпе Дием, отзивите не са добри.

Малееее,добре че каза   bouquet
Къде да прочета за него ?
Иначе снимките са страхотни !
Дайте добри хотели в Кушадасъ .Интересуваме се от 5 звезди да е голям и да има аква парк .
Благодаря предварително !

Общи условия

Активация на акаунт