На море в Турция - тема 35

• 73 176
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Ние се прибираме само да спим в хотела, та дори и ол инклузивът не ни върши работа, понеже го ползваме обикновено сутрин заради детето, понеже то закусва, а за обяд и вечеря много рядко успяваме да се приберем, но пак държа на хотела и гледам за всеки случай да е с ол инклузив.

# 601
  • Пловдив
Не мога да разбера защо беше това ранно записване до 31.01,като цените на хотелите са си същите ,че на някои дори са паднали?Аз за първа година резервирам за Турция всяка година ли е така?

# 602
  • Резерват "Северозапад"
За желаните хотели свършват датите Wink.

# 603
  • Варна
За Риксос Сънгейт има разлика, 200 лв повече от първите РЗ,за кои хотели е по-ниска цената Thinking

# 604
  • Пловдив
Здравейте!И ние в последният ден на януари направихме резервация за Паша бийч в Мармарис от 08.09 .Направи ме впечатление,че от 01.02. намалиха цените с около 20лв.

# 605
За Паша Бийч на Емералд са по-ниски цените. Емералд са смъкнали цените на всички хотели, но пък са направили промяна за резервациите. 60 процента трябва да се платят до април месец-30 до края на февруари и 30 -април. Което не е кой знае какъв проблем, защото така, или иначе тези пари ще се дадат. И по телефона ми отговориха, че за сега за всички хотели все още има места. Доколкото виждам и цените на Ориент са се запазили същите. Турс клуб имат повишение на цените и не виждам в таблиците им цени за 3 възрастни. Мислехме да пътуваме с тях, но сега се двоумя между Емералд и Дорис.

# 606
  • София
Цитат
така че спор-кой е по-по -най е безмислен
всеки има различни критерии за почивка 
+1

Така е. Темата е за това всеки да прочете, да премисли и да вземе най-доброто решение за себе си. Съгласна съм, че ако почиваш само в хотела, без да го напускаш, курорта няма толкова значение. Съгласна съм и че ако прекарваш времето си основно извън хотела по разходки и екскурзии, няма толкова голямо значение колко е добър хотела, ако се прибираш само да спиш в него. Тогава бих избрала по-бюджетен хотел, а разликата в цената ще си заделя за пазаруване и екскурзии. За мен лично има значение и хотела, и курорта.

miss july, благодаря  Heart Eyes Размечтах се от това описание  Heart Eyes Звучи чудесно, ние много много не мърдаме от хотела  Laughing, но от летишето до хотела са около 60 км, та ще разглеждам с интерес, както го описваш е много красиво .Желая ти и на теб прекрасна почивка (не помня беше ли избрала и резервирала някъде BlushHug

Ако искаш мога да ти пратя снимки на курорта.................освен ако не искаш да се изненадаш  Wink
Ние още нямаме резервация за съжаление. Плановете ни за тази година не позволяват да си правим предварителни планове. Дано живот, здраве и пари да имаме възможността да отидем на почивка......пак в Мармарис  Heart Eyes

Ако може, бих се радвала да видя някоя и друга снимка  Simple Smile

# 607
# 608
  • София
Страхотно , благодаря  Heart Eyes Определено се виждат разликите с Кушадасъ  Crazy

# 609
  • Пловдив
За Риксос Сънгейт има разлика, 200 лв повече от първите РЗ,за кои хотели е по-ниска цената Thinking
Да и нас ни вълнува това .
Някой ако може да сподели .

# 610
  • Пловдив
На мен дали някой може да ми помогне  Laughing
за първа година съм се ориентирала към Турция, ако някой може да ми каже къде да търся по-изгодни почивки AI и осигурен транспорт за около 400 лв на човек. Иска ми се да ида в хотел в който някой е бил и е останал доволен  Laughing

# 611
  • София
Погледни в Ориент99, предлагат автобусни на прилични цени Peace

# 612
Зависи от къде ще тръгваш. На Дорис и Емералд са чудесни цените.

# 613
  • Варна

Това Бодрум ли е или Мармарис ? Изглежда супер.

# 614
Момичета, а за Турция евро ли си купувате или турски лири? Аз преди години си носех щ.долари, бяха най-изгодни, ама сега с този курс на долара...

Общи условия

Активация на акаунт