На море в Турция - тема 35

• 72 782
  • 724
  •   2
Отговори
# 480
  • Бургас
Здавейте,

тази година за първи път ще почиваме в Турция. Харесали сме оферта на Ориент 99, но бих искала да помоля за мнения относно агенцията.

Също така искам да ви попитам, според вас късно ли е за летуване края на септември - началото на октомври? За съжаление само тогава имаме възможност.

Много хора пътуват с Ориент 99. Като цяло отзивите са добри, така че бъдете спокойни за агенцията.
Къде ще почивате точно в Турция? Времето в края на септември в Кушадасъ и Дидим си е малко под въпрос, но като цяло е топло. В по-южните курорти - Бодрум, Мармарис, Фетие, Анталия няма проблем.

# 481
  • София
minimouse, две години подред пътувах с Ориент 99 в Кушадасъ, нямам забележки  Peace

# 482
Уха, страхотно! Благодаря за коментарите. Ориентирали сме се към Бодрум. Най-вероятно ще запазим за там. Благодаря още веднъж момичета   bouquet

# 483
  • Бургас
Уха, страхотно! Благодаря за коментарите. Ориентирали сме се към Бодрум. Най-вероятно ще запазим за там. Благодаря още веднъж момичета   bouquet

В Бодрум бяхме от 20.09-27.09 през 2013г. Времето беше чудесно - топло и слънчево, водата в морето - също беше топла. Само вечер излизаше по-хладен вятър. Да си вземете по някоя връхна дреха.
Кой хотел избрахте?

# 484
ние също сме пътували с Ориент и сме доволни.
вече направихме резервация за Кемер за края на м. май и съм доволна. дано само няма закъснение полета като миналата година до Бодрум, че е неприятно, като си с малко дете.
след това ни остава само Белек, Чешме и Фетие, като курорти където не сме били, но има време и там да идем.
за екскурзиите определено съм на мнение, че сам да се организираш на място е в пъти по-евтино и добре. преди 20 години, като бях за първи път си ги плащах, че ме беше страх, но с течение на годините се престраших и сами се организираме вече и имаме досто сполучливи попадения, да не кажа, за без пари. има местни агенции по улиците, идват в хотела, взимат те, върщат те....никога не сме имали проблеми.
пожелавам на всички приятни почивки и да няма изненади, както се е случвало във времето.

# 485
И ние сме доволни от Ориент.

# 486
Уха, страхотно! Благодаря за коментарите. Ориентирали сме се към Бодрум. Най-вероятно ще запазим за там. Благодаря още веднъж момичета   bouquet

В Бодрум бяхме от 20.09-27.09 през 2013г. Времето беше чудесно - топло и слънчево, водата в морето - също беше топла. Само вечер излизаше по-хладен вятър. Да си вземете по някоя връхна дреха.
Кой хотел избрахте?

Малка дилема имаме между Кефалука И Вог. Но ще трябва бързо да решаваме.

# 487
  • София
Vogue ми изглежда "по-тежкарски" и по-хубав   bowuu А как ще пътувате, самолет или автобус? То всъщност май Ориент нямат самолетни  newsm78

# 488
 При всички положения с рейс. За първи път, ще ни е и затова пътят не ни притеснява, тъкмо ще разгледаме малко какво има по път. Плюс това сме двама само, без дете, така че мисля, че ще издържим.  Grinning

# 489
Благодаря ви за информацията! Притеснява ме малко какво ще бъде времето в Кушадасъ. Ние ще сме там от 1 до 6 май, но поне не е някой комплекс на 5-10 км от града (както в Гърция, където сме били), така че и в града да се мотая, до Ефес да отида, все няма да е загуба.

# 490
Аз искам да запитам Dora My Meric Turunc Hotel  и Турунч  един и същ хотел ли са и ако трябва да избирам кай е за предпочитане Паша бийч или турунч.
alinnna , Dora My Meric Turunc Hotel не е хотел Турунч. Първия мисля се намира в самото село, докато х-л Турунч е извън селото. Миналото лято бяхме там, и лично на нас много ни допадна това, че е отдалечен от градския шум. В същото време е близо до Мармарис и винаги може да отидеш до там. Видях и Паша бийч, който е в самия Мармарис и не съжалявам за избора ни. Но все пак зависи кой какво търси.

# 491
Аз просто търся резервен вариант, защото се притеснявам, че в Паша бийч може и да няма места в края на февруари. А от Турунч има ли удобен превоз до Мармарис?

# 492
  • Бургас
Благодаря ви за информацията! Притеснява ме малко какво ще бъде времето в Кушадасъ. Ние ще сме там от 1 до 6 май, но поне не е някой комплекс на 5-10 км от града (както в Гърция, където сме били), така че и в града да се мотая, до Ефес да отида, все няма да е загуба.

Сигурно ще е топло, но не разчитай да може да се къпеш в басейните или морето.
Като цяло не виждам смисъл да се плащат едни пари за морска почивка, да се бие толкова път и да гледаш морето/басейните като беден роднина без да може да се топнеш.

# 493
  • Пловдив
Здравейте и от мен !
Ние тази година отново ще ходим в Турция ,но за сега само гледаме оферти .
А може ли някой да каже от къде е пейзажа на темата ?
Страхотен е !
И нас ни интересуват нови хотели в Кушадасъ и Бодрем .
SIANJI WELL BEING RESORT 5* (Ex. Garden Of Babaylon) - Това е хотелът от главната снимка  Peace
Много благодаря сега ще видим къде се намира и дали ще ни хареса !
А къде се намира ?В Кушадасъ ли или някъде другаде ?

Последна редакция: пт, 30 яну 2015, 21:06 от jb66

# 494
Извинете, от кой хотел е снимката в началото на темата.

Общи условия

Активация на акаунт