На море в Турция - тема 35

• 73 114
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
 В сайта на Orien99  стоят старите цени до 31.01 дали важат още?

# 571
  • София
За Бодрум ми предлагат хотели Royal Asarlik и Isis newsm78
За втория хотел намерих само един отзив на първа страница, за другия нищо.
Бихте ли споделили, ако някой е ходилв тези два хотела? не знам защо нещо не ми вдъхват много доверие   bouquet
Ние бяхме в Isis Юни / 2013 г. - останахме доволни, храната не е лоша имаше всеки ден различна риба и скара, десертите бяха предимно торти, десерти от  грис имаше един два вида плодове. Ние бяхме платили промо стая настаниха ни в най-отдалечената къщичка но пък стаята беше  много хубава  и широка, банята беше също хубава, почистваха и сменяха хавлиите всеки ден.  Мини бара се зареждаше всеки ден с вода и безалкохолно, имаше кана за топла вода нес кафе и чай които се зареждаха всеки ден, сейфа се плащаше. Анимацията беше хубава, през ден имаше външна анимация. На бара на плажа имаше жива музика всяка вечер 1-2 пъти там беше и анимацията за възрастни. Детската дискотека не беше нещо особено но на детето му харесваше.

Благодаря!   bouquet
Ние обаче май пак ще се върнем в Кушадасъ.. нищо не успях да си харесам в Бодрум, което да влиза в бюджета...   Tired
Чудя се дали да не видим как е Pine Bay, там не сме били, чета че all inclussive  е добър, близо до центъра..  Simple Smile

Ние миналата година ходихме в PALM WINGS BEACH RESORT в Дидим изкарахме много хубаво къщичките са много хубави с големи и просторни стаи почистваха и сменяха кърпите всеки ден. Храната беше страхотна и морски деликатеси, различна риба и скара, десертите бяха много хубави имаше почти всеки ден 2/3 вида баклави и няколко вида плодове.

# 572
  • София
Някой питаше дали след 31 януари ще има още самолетни почивки в Емералд - има  Peace Смъкнали са и цените , аз платих на 31 и цената беше 337 евро на човек, сега е 310  Peace  Предполагам навсякъде са свалили от цената.

# 573
  • София
И на мен ми се искаше нещо ново тази година, но тъй като сме група не зависи само от мен.   Rolling Eyes
За Мармарис част от групата нямат добри отзиви и не знам дали ще мога да ги убедя да отидем там. Бяхме се разбрали за Бодрум, но не си харесах хотел... Pine Bay добър, нали? Доста положителни коментари имаше тук..
Иначе за Мармарис кой хотел да гледам?

# 574
  • Бургас
И на мен ми се искаше нещо ново тази година, но тъй като сме група не зависи само от мен.   Rolling Eyes
За Мармарис част от групата нямат добри отзиви и не знам дали ще мога да ги убедя да отидем там. Бяхме се разбрали за Бодрум, но не си харесах хотел... Pine Bay добър, нали? Доста положителни коментари имаше тук..
Иначе за Мармарис кой хотел да гледам?

За кое нямат добри отзиви. За курорта ли? Защото Мармарис е на светлинни години от Кушадасъ в добрия смисъл.
Кажи какви са изискванията ви, за да ви предложим хотел. Говоря за бюджет, транспорт, дата на почивката, с деца ли сте и пр.

# 575
2014 г.бях там уникално място е,лудница голяма!Бих повторил някой ден,тази год.съм в Алания! Simple Smile

# 576
Уау, вярно Емералд са си намалили цените на офертите. Дорис още не са публикували новите цени.

# 577
Момичета искам да ви попитам нормално ли е да имам единствено неподписан от фирмата договор, изпратен на мейла? Платих капаро, но никой не ме вика да подпиша, нито пък са искали от мен да пратя сканиран договор да речем. Според тях всичко било ок, но фактически договор, подписан и от двете страни няма. Така ли се процедира с ранните записвания!?

До сега съм пътувала няколко години с Ориент и договор подписвам чак на последното плащане / плащам на три пъти/ От агенцията ми потвърждават на мейл, че са получили плащането или им звъня по телефона и нкрая отивам да видя дали всичка е ОК - за собствена сигурност

# 578
Кой хотел е по-добър Гранд паша, или Паша бийч?

# 579
  • Бургас
Кой хотел е по-добър Гранд паша, или Паша бийч?

Pasa Beach  Peace

# 580
а между паша бийч и сурмели?

# 581
И 2-та са хубави,но Сурмели е малко далечко! Simple Smile Иначе е хубав хотел! Simple Smile А за моите хотели някой знае ли нещо? Simple Smile

# 582
Че  Сурмели не беше ли в Кушадасъ?!

# 583
там, там...
но не държа на местоположението и засега се спрях на тези двата....
и не мога трети ден да реша  Embarassed

# 584
Че то Мармарис и Кушадасъ са несравними. И дворец да ми предложат, не бих отишла в Кушадасъ, слушайки отзивите на познати, които са били и там и в Мармарис.

Общи условия

Активация на акаунт