На море в Турция - тема 35

• 73 252
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Момичета кой хотел е по-хубав - Surmeli или Pine Bay в Кушадасъ?

# 646
мисленето ще е голямо... Бодрум...Сиде...  newsm78 Embarassed

Като цяло стандартът в Сиде е по-висок. Самият курорт също е много хубав, предпочитам Сиде пред Белек, за Лара пък да не говорим, старият град е чудесен за разходки и шопинг, има и кръчми и всичко.

За Лара съм съгласна  Peace .Много добра локация. Близо до летището. МИналата година почивахме там. Бяхме в сърцето на градчето. Има какво да правиш когато ти омръзне да стоиш в хотела. А самият гр.Анталия е на 5-10 мин с такси или автобус
Аз лично винаги търся хотели които са в непосредствена близост до града. Не харесвам да съм изолирана на 30-40км. Но това е мое лично предпочитание .

# 647
мисленето ще е голямо... Бодрум...Сиде...  newsm78 Embarassed

Като цяло стандартът в Сиде е по-висок. Самият курорт също е много хубав, предпочитам Сиде пред Белек, за Лара пък да не говорим, старият град е чудесен за разходки и шопинг, има и кръчми и всичко.

За Лара съм съгласна  Peace .Много добра локация. Близо до летището. МИналата година почивахме там. Бяхме в сърцето на градчето. Има какво да правиш когато ти омръзне да стоиш в хотела. А самият гр.Анталия е на 5-10 мин с такси или автобус

Аз имах предвид точно обратното - че предпочитам Сиде пред Лара  Peace Лара за мен си е в нищото. Единиственото му предимство за мен е близостта до летището/града. Пред Сиде бледнее.

# 648
Момичета кой хотел е по-хубав - Surmeli или Pine Bay в Кушадасъ?
Кажете какъв хотел предпочитате.
По принцип.
Какво търсите?

# 649
  • София
Хубав  all inclussive, да е чисто...ние ходим вече 6 години в Кушадасъ и не обикаляме кой знае колко. Повечето време прекарваме в хотела.
Тъй като става въпрос за май месец, аква паркът едва ли ще може да се ползва толкова активно..
От агенция ми предлагат и Ephesia Holiday Beach Club 5*, дори като по-добър от Surmeli..  И сега колебанието е между тези 3-те  newsm78

# 650
Била съм в два от предложените Ви три хотела - Pine bay и в Ephesia HV.
И двата са хубави.
Основна разлика - първият е на склон, а вторият е абсолютно равен.
Но ако трябва аз да избера, категорично Pine bay.
Страхотна огромна територия. Аквапарк. Ползва се и началото на май. Близко е и до Кушадасъ, и до Ефес.
Заслужава си!

# 651
miss july   Благодаря   bouquet
В кой хотел сте били?

В ISIS.
Simple Smileда ми разкажете малко за исис,четох много и различни отзиви и миналата година предпочетох аурум в дидим.какъв е плажа,храната и изобщо подробности различни ще са ми интересни и от полза,може да ми пишете на лични

# 652
  • Бургас
В кой хотел сте били?

В ISIS.
Simple Smileда ми разкажете малко за исис,четох много и различни отзиви и миналата година предпочетох аурум в дидим.какъв е плажа,храната и изобщо подробности различни ще са ми интересни и от полза,може да ми пишете на лични

Прочете лу отзивите за хотела от първа страница?
Плажът е пясъчен и на платформа.  Има един голям басейн.  Няма пързалки.
Храната е вкусна, но можеше да е една идея по-разнообразна и с повече морски храни. Иначе рибния алакарт ресторант е безплатен и много ни хареса.

# 653
 Laughing
Хора не забравяйте,че и моретата са различни,едното е Егейско,а др.е Средиземно,тази год.пак на Средиземно ще бъда! Simple Smile
: Laughingкое е по-топлото от двете?

# 654
В кой хотел сте били?

В ISIS.
благодаря за отговора,а близо ли е до града?

Храната е вкусна, но можеше да е една идея по-разнообразна и с повече морски храни. Иначе рибния алакарт ресторант е безплатен и много ни хареса.

# 655
В кой хотел сте били?

В ISIS.
благодаря за отговора,а близо ли е до града?

за 700лв за 12 нощувки дали си струва? Rolling Eyes

# 656
  • Варна
Laughing
Хора не забравяйте,че и моретата са различни,едното е Егейско,а др.е Средиземно,тази год.пак на Средиземно ще бъда! Simple Smile
: Laughingкое е по-топлото от двете?

Според мен,средиземноморското,егейското е като нашето,за мен,ако почивам в началото на сезона  и в края,избирайте Анталия,по-точно,Белек,Сиде,Алания,в Кемер също става,но басейните са малко хладнички Peace

# 657
  • Варна
Цитат
700лв за 12 нощувки дали си струва?

За двама или за един,всъщност,няма значение,58 лв на ден,какво му плащаш newsm78

# 658
Някой има ли представа ,дали Vista Hill в Кушадасъ се предлага от някоя агенция?

# 659

Общи условия

Активация на акаунт