Duolingo: Да учим езици безплатно, завинаги!

• 65 958
  • 370
  •   1
Отговори
# 240
Може ли едновременно да се учат два или повече езика и как става това?Приключих с английския и искам немски,но искам да се упражнявам с англ.и не искам да ми се изтрие прогреса

# 241
  • ride my bike...
Oтиваш си на профила и добавяш курс

# 242
Може ли едновременно да се учат два или повече езика и как става това?Приключих с английския и искам немски,но искам да се упражнявам с англ.и не искам да ми се изтрие прогреса

Като си на компютър, трябва да отидеш при всички езици. Тоест цъкаш на плюсчето горе под профилната снимка. След това трябва да се покаже страница с всички курсове. Горе в дясно над тях има езика, който владееш и през който учиш. Там превключваш, че знаеш английски.  Peace

# 243
  • Mars Hotel
След една седмица заминавам за Берлин за няколко дни и се надявам да събера смелост да "блесна" с познания.  Crazy

И да докладвам - Берлин понесе добре опитите ми за комуникация.  Mr. Green Отчитам най-голям напредък в слушането с разбиране, което не съм сигурна, че е само благодарение на Дуолинго. Слава Богу, хората там масово говорят английски, та когато работата се закучваше, се разбирахме чрез него.

# 244
Приветстваме в езиковото семейство на Duolingo цели три нова езика:

Украински
Норвежки
Есперанто

# 245
Здравейте!Заинтригувахте ме с тази програма и най-вероятно ще я ползвам!

# 246
здравейте
прочетох темата и че ще има гръцки, но на входния панел не ми дава избор за гръцки
има ли?

# 247
здравейте
прочетох темата и че ще има гръцки, но на входния панел не ми дава избор за гръцки
има ли?

Курсът по гръцки се разработва все още.

# 248
мерси, ще чакам   bouquet
ще се пробвам на италиански  Laughing

# 249
  • София
И на мен много ми хареса програмата.
Ще пробвам с италианския, а хлапето започна с испански.

# 250
Някой няма ли да се похвали вече със завършен курс  Flutter

# 251
Аз чакам английски за българи  Crossing Arms.

# 252
  • Там, където ме обичат
Как съм ви изпуснала досега?!
Записвам се като запален фен на програмата.
И понеже някой попита, аз имам постигнато 25-то ниво на френски,
сега изучавам италиански.
Всъщност още миналата година минах всички нива на италианския, но през месеците докато се занимавах с френски, съм забравила много неща от италианския, а и много от клоните на италианското дърво са изгубили златния си бласък. Та така, от около седмица преповтарям думи на италиански и спрягам глаголи.

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 13:32 от foxysilver

# 253
И аз се записвам, почнах уж с немски, но се прехвърлям на френски...като начинаещ
Удобно е

# 254
  • Там, където ме обичат
И аз се записвам, почнах уж с немски, но се прехвърлям на френски...като начинаещ
Удобно е
Супер, ако мога да съм от полза, насреща съм.  Peace
Френският ми е любимец.
Също така искам да споделя, че DL има Алея на славата за достигналите 25-то ниво.
Който го е направил, може да се запише в групата.
https://www.duolingo.com/comment/6931676

Общи условия

Активация на акаунт